Nieuws20.02.2017

De DC Daily van 20 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 20 februari 2017.

Eerste teaser ‘Castle Rock’ by Stephen King & J.J. Abrams

Na het succes van Stranger Things op Netflix heeft streaming concurrent Hulu nu Stephen King en J.J. Abrams gestrikt om een soort zelfde show te gaan produceren. Afgelopen weekend is de teaser naar buiten gebracht van het aankomende project genaamd ‘Castle Rock.’

Je ziet eigenlijk nog niks in deze teaser, maar dat mysterieuze zorgt er weer voor dat het een perfecte teaser is. Wij kunnen niet wachten tot we hier meer van gaan zien!

Originele tekeningen Suske en Wiske geveild

Een veiling met originele tekeningen van Suske en Wiske heeft zo’n 100.000 euro opgebracht. Tijdens de online veiling via Catawiki, kwamen alle 55 originele pagina’s van het Suske en Wiske album ‘De nerveuze Nerviërs’ uit 1964 onder de hamer. De tekeningen zijn gemaakt door geestelijk vader Willy Vandersteen. De belangstelling voor de veiling was erg groot.

De markt voor originele striptekeningen zit enorm in de lift en dat was duidelijk terug te zien tijdens de veiling. De hoogste opbrengsten waren voor de eerste en laatste pagina van het album. Deze pagina’s wisselden respectievelijk voor 3.000 en 2.900 euro van eigenaar.

<em>Via: catawiki<\/em>
Via: catawiki

Koning Willem-Alexander 50 jaar

Op 27 april wordt Koning Willem-Alexander 50 jaar! En dat gaat hij niet in zijn eentje vieren. Ben jij ook jarig op 27 april en bereik je op die dag ook een ‘kroonjaar’? Dus word je 20, 50 of misschien wel 80? Dan kun je jezelf aanmelden en kans maken op een diner met Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima. Dit feestelijke diner zal plaatsvinden op het Koninklijk Paleis in Amsterdam op 28 april.

Ook Duvel “Gek Van Surrealisme”

Op dit moment is in het Nederlandse Museum Boijmans Van Beuningen een unieke tentoonstelling over het surrealisme te zien. Het museum laat tijdens de expo “Gek Van Surrealisme” de passie en belevingswereld zien van kunstenaars als Salvador Dalí, Max Ernst, René Magritte en Joan Miró.

De ruim 300 topstukken in de internationaal reizende tentoonstelling zijn afkomstig uit 4 voortreffelijke privécollecties, die voor het eerst zijn samengebracht. Duvel bracht naar aanleiding van de expo een exclusieve Duvel Mini op de markt, gewijd aan het surrealisme. Het bierflesje werd speciaal voor de tentoonstelling ontworpen en is enkel verkrijgbaar tijdens de expo en tijdens de museumnacht. Wie dit collectors item wil bemachtigen, zal snel moeten zijn en een bezoekje brengen aan de expo. Tijdens de museumnacht op 4 maart worden er 5.000 flesjes van de gelimiteerde Mini Duvel verdeeld.

Duvel_MINI_NL_Selected
Duvel_MINI_NL_Selected

Spotify afspeellijst: “play this at my funeral”

De laatste commercials van Spotify haken allemaal in op een aantal van de vreemdste namen van afspeellijsten. Zo was het bijvoorbeeld DNCE die zichzelf terugvonden op een afspeellijst genaamd “play this at my funeral.”

Solis Power Blender To Go

Maak kennis met één van de krachtigste blenders ooit: de Solis Power Blender To Go. Met deze blender kun je binnen mum van tijd de heerlijkste smoothies, shakes, dips of cocktails bereiden! Handig aan deze blender is dat je de beker waarin je de ingrediënten maakt, kunt gebruiken als drinkbeker! In dit artikel meer ins en outs over deze ‘krachtpatser.’

solis-blender-pro-to-go
solis-blender-pro-to-go