Nieuws02.09.2016

De DC Daily van 2 september 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 2 september 2016.

Narcos seizoen 2 beschikbaar op Netflix

Goed nieuws voor Narcos liefhebbers: seizoen 2 van Narcos staat vanaf vandaag op Netflix! Seizoen 2 bevat tien afleveringen, dus je kunt dit weekend lekker gaan bingewatchen!

Pokémon Go brengt in twee maanden 393 miljoen euro op

Pokémon Go heeft in de afgelopen twee maanden 440 miljoen dollar (393 miljoen euro) opgeleverd in de App Store en Google Play. Er wordt gezegd dat het spel steeds minder populair wordt, maar het aantal minuten dat wordt doorgebracht per dag op de app (32 minuten) is behoorlijk constant.

pokemon-go-tips-tricks1
pokemon-go-tips-tricks1

Volgende week weer prachtig zomerweer?

Vanaf dinsdag is er weer kans op een periode met droog en zonnig weer. De temperaturen kunnen dan oplopen tot boven de 25 graden. In het zuid-oosten kunnen de temperaturen oplopen tot zelfs 30 graden. Laat die nazomer maar komen!

Hoe Borrelt Nederland?

Bij Heks’nkaas, je weet wel die Nederlandse smeerdip, starten ze nu met een YouTube-serie waarbij ze een kijkje gaan nemen in het leven van de Nederlandse borrelaar. “Heks’nkaas zet zich op allerlei manieren in om haar fans meer magische borrels te laten beleven. Na een landelijke Borreltest, het opstellen van een Borrel Bucketlist en een WhatsApp borrel-service is een YouTube serie de volgende stap,” aldus de Brand Manager.

Glazen brug in China gesloten vanwege te veel bezoekers

Afgelopen week werd de langste glazen burg ter wereld geopend, maar hij is nu alweer dicht, omdat er te veel bezoekers waren. De brug kan achtduizend bezoekers per dag aan, maar de toestroom was tien keer zo groot. Ook moet de infrastructuur dringend verbeterd worden rondom de toeristentrekpleister.

Juwelen tegen de muggen

Als je helemaal gek wordt van de muggen deze zomer maar steeds vergeet je spul mee te nemen of even geen tas bij de hand hebt, is dit misschien een idee: By Invite Only uit Singapore maakt armbanden en kettingen die plek hebben voor een klein balletje Citronella, zodat je altijd de muggen op afstand houdt. Prima idee toch? Zo prima dat ze helaas even helemaal uitverkocht zijn, maar hou ze in de gaten.

antimuggen-armband
antimuggen-armband