Nieuws17.02.2017

De DC Daily van 17 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 17 februari 2017.

Building Global Community

Mark Zuckerberg heeft in een uitgebreid verhaal zijn visie op de toekomst van Facebook naar buiten gebracht. Deze post is een herziening op de brief die Zuckerberg meer dan vijf jaar geleden schreef kort voor de beursgang van Facebook. In dit bijgewerkte manifest wordt het woord “community” 80 keer gebruikt.

community
community

YouTube gaat stoppen met de 30-seconde unskippable ads

Google wil zijn gebruikers een betere kijkervaring gaan bieden. Ze gaan focussen op formaten die goed werken voor zowel de gebruiker als de adverteerder. En als onderdeel hiervan hebben ze besloten om in 2018 te gaan stoppen met de meest irritante advertentie op YouTube, je weet wel van die 30-seconde durende advertenties die je niet al na een paar seconde door kan skippen.

will-play-ad
will-play-ad

Binnen zonder sleutel met Nuki

Start-up Nuki Home Solutions wil dit jaar ook de Benelux gaan veroveren met zijn unieke smart lock. Het slimme slot van Nuki kan geïnstalleerd worden op alle Europese cilindersloten die in tegenstelling tot andere smart locks nooit vervangen of aangepast moeten worden. Het openen en het sluiten van de deur gebeurt met de smartphone via Bluetooth- en WiFi-connectie.

Weet jij hoe je sneeuwkettingen omlegt?

Vanaf vandaag begint voor een groot deel van Nederland de voorjaarsvakantie, alleen in het zuiden is het nog een weekje wachten tot daar de carnavalsvakantie begint.

Maar veel automobilisten gaan de komende weken ook koers zetten richting de Alpen of de Pyreneeën. Lekker een weekje op wintersportvakantie. Maar ga je wel goed voorbereid? Weet jij bijvoorbeeld hoe je op het moment suprême eigenlijk je sneeuwkettingen om moet leggen?

sneeuw-weg
sneeuw-weg

Trailer: The Void

De makers van The Witch komen met de eerste trailer voor weer een nieuwe horrorfilm: The Void. Niet het soort horror dat we kennen uit een film als The Conjuring, maar het gaat meer richting het niveau van SAW.