Nieuws16.08.2017

De DC Daily van 16 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 16 augustus 2017.

Wilhelmus verplichte kost

Als formatie Rutte III er komt dan zal het Wilhelmus verplichte kost zijn, zo weet het AD te melden. Scholen moeten dan les gaan geven in de tekst, betekenis en melodie van ons volkslied. Daar is overigens niet iedereen het mee eens, zo is ondermeer op Twitter te lezen.

10e datacenter voor Facebook

Zuck heeft laten het 10e grote datacenter te gaan openen, deze keer in New Albany, Ohio. Deze zijn overigens allemaal erg energiezuinig en gebruiken 100% schone en hernieuwbare energie.

Met de groei die het bedrijf doormaakt is er dus ook de behoefte aan meer datacenters. Maar wat wil je ook met 2 miljard gebruikers die hele dagen bezig zijn met het liken, delen en plaatsen van foto’s op Facebook, Instagram en WhatsApp.

Nieuwe clips Carpool Karaoke: The Series

Het is natuurlijk gebaseerd op het populaire programmaonderdeel van de Late Late Show met James Corden, de wereldwijde virale video-sensatie Carpool Karaoke. Apple brengt met ‘The Series’ nu de grootste sterren samen, terwijl ze achter het stuur hun favoriete afspeellijsten beluisteren.

Hieronder nieuwe clips van de volgende afleveringen. Daarin zien we Alicia Keys samen met John Legend en Billy Eichner met Metallica. Beide afleveringen zijn nu al beschikbaar op Apple Music.

Weer aflevering Game of Thrones gelekt

Opnieuw is er een aflevering van Game of Thrones uitgelekt. Alleen deze keer lijkt de schuld bij HBO zelf te liggen. Het is de tweede keer in twee weken tijd dat er vroegtijdig een aflevering beschikbaar komt.

Aflevering 6 “Death is the enemy” verscheen vanmorgen op verschillende websites. Volgens Reddit-gebruikers zou de aflevering per ongeluk uitgezonden zijn op HBO Nordic in Spanje. Oepsie.

Hieronder de preview voor aflevering 6:

Ozark krijgt tweede seizoen

De familie Byrde, vader Marty (Jason Bateman), moeder Wendy (Laura Linney) en hun tieners Charlotte (Sofia Hublitz) en Jonah (Skylar Gaertner), is in elk opzicht een gewone familie. Het enige verschil is dat Marty als meester-witwasser werkt voor het op een na grootste drugskartel in Mexico. Na het succesvolle eerste seizoen volgt er snel seizoen 2, aldus Netflix.