Nieuws14.02.2017

De DC Daily van 14 februari 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 14 februari 2017.

Paay doet haar verhaal bij Jinek

Patricia Paay is al ruim een week het gesprek van de dag. Ze werd gechanteerd met een sekstape. Welke afgelopen donderdag ook nog eens uitlekte. Ze dook onder en zal vanavond eenmalig haar volledige verhaal doen bij Jinek (NPO 1, 23.00 uur). Ook haar advocaat, Johan Langelaar en misdaadverslaggever Peter R. de Vries zullen aanschuiven.

Playboy komt weer terug met naakt

In oktober 2015 kwam Playboy (de Amerikaanse versie wel te verstaan) naar buiten met het nieuws dat het geen naakt meer zou gaan publiceren. Volgens CEO Scott Flanders was het niet meer van deze tijd, omdat het ook in iedere vorm online te vinden is.

Maar nu Cooper Hefner, de 25 jaar oude zoon van Hugh, en tevens Chief Creative Officer, wat in te brengen heeft komt naakt weer snel terug in het magazine.

Apple Carpool Karaoke: The Series

Apple heeft tijdens de Grammy Awards de eerste trailer laten zien van Carpool Karaoke: The Series. Daarin zien we de originele host James Corden terug samen met aantal celebrities, waaronder: Will Smith, Metallica, Alicia Keys, John Legend, Ariana Grande, Seth MacFarlane, John Cena en Shaquille O’Neal.

In totaal zullen er 16 afleveringen (coming soon) beschikbaar komen via Apple Music.

Ivanka Trump ‘on fire’ op social

Ivanka Trump krijgt veel positieve reacties op een foto die heeft geplaatst op haar sociale media kanalen. Daarop zit ze zelf achter het bureau in de Oval Office met naast haar vader President Donald Trump en de Canadese Premier Justin Trudeau. Als tekst schrijft ze erbij: “A great discussion with two world leaders about the importance of women having a seat at the table!

Meet en greet met Gigi Hadid

Topmodel Gigi Hadid is aanstaande vrijdag in Nederland. In de Bijenkorf in Amsterdam om precies te zijn. En jij kan haar ontmoeten voor een meet & greet! Het enige dat je hoeft te doen is even een leuke reactie onder de foto op Instagram van de Bijenkorf te plaatsen.