Nieuws13.12.2016

De DC Daily van 13 december 2016


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, dinsdag 13 december 2016.

Ed Sheeran terug op social media?

Vorig jaar kondigde Ed Sheeran zijn vertrek van social media aan. Maar nu lijkt het erop dat hij terug is. Hij tweette een blauw vlak, precies 365 dagen na zijn laatste tweet. Niks bijzonders zou je denken, maar deze tweet is inmiddels al goed voor duizenden retweets en hartjes.

Man steelt een miljoen, spendeert het in een game

Tja, als je dan toch als hoofd accounting van een grote Amerikaanse firma miljoenen hebt verduisterd, waar geef je het dan aan uit? Onzin, zo blijkt uit dit verhaal. Game of War (je kent het wel van de irritante reclames met o.a. Mariah Carey) is een free to play game waarbij je in de game dingen kunt kopen die je helpen te winnen. De man is inmiddels in de kraag gevat, maar hij mag van ons langer zitten puur vanwege de zinloosheid van dit gespendeerde geld.

gameofwar
gameofwar

Georgina wil alleen over seks praten

De Speld draait de zaken graag om en omdat Georgina Verbaan ook niet te bang is om met zichzelf te lachen (never change) deed ze een interview bij talkshow ‘Nederland Gezellig!’ met toppers Rolf Wouters en Elise Schaap. Kijk maar.

Sterrenregen bij goed weer

Vanavond tussen 11 en 1 uur heb je kans dat je een prachtige sterrenregen kunt zien, maar dat is wel afhankelijk van hoe bewolkt het gaat zijn. De Geminiden, vernoemd naar het sterrenbeeld Tweelingen (Gemini), is een meteorenzwerm die jaarlijks zo’n 35 vallende sterren per uur oplevert en als we dus goed zicht hebben zou het wel eens genieten kunnen worden!

Foto <a title=\
Foto

Happy Holidays

Boston Dynamics heeft een speciale kerstgroet. Het robotica bedrijf komt met een video van hun handelsmerk, een aantal vierpotige robots (uitgedost als rendier) die de slee van de kerstman vooruit trekken.

James Blunt trollt Twitter weer

Oh, James Blunt. We houden van de man. Niet vanwege zijn muziek, maar omdat hij zó goed is in het snoeren van de monden van zijn critici. Op Twitter was hij weer in vorm, want deze tweet geeft precies aan dat hij én weet dat niet iedereen hem hoog heeft zitten én dat hij daar zelf het hardste mee kan lachen: