Nieuws12.02.2016

De DC Daily van 12 februari 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 12 februari 2016.

Deze jongen bezocht alle McDonald’s vestigingen in Londen in één dag

De Britse James Ware ging met zichzelf een challenge aan: hij bezocht alle 46 McDonald’s vestigingen in Londen. En dat in één dag. Hij bestelde steeds iets anders van het menu. In totaal was hij 90 pond kwijt en was hij nét op tijd bij de laatste vestiging om een McFlurry naar binnen te schuiven. Check de video hieronder!

Windows 95 lancering

Het is al meer dan 20 geleden, de lancering van Windows 95. Maar bij die lancering hoorde ook nog een paar mooie dansmoves van Steve Ballmer.

Waarom er gekozen is voor het nummer ‘Start me up‘ van de Rolling Stones. Windows 95 betekende de introductie van ondermeer de taakbalk en de startknop. De startknop werd in de campagne gebruikt om aan te geven dat het opstarten van programma’s gemakkelijker was.

Nieuwe trailer Batman vs Superman

Met nog iets meer dan een maand te gaan voordat Batman en Superman het tegen elkaar opnemen op het witte scherm. Deze nieuwe trailer geeft weer wat meer achtergrond over de beide superhelden.

Star Kart – Star Wars + Mario Kart

Fan van Star Wars? En ook van Mario Kart? Dan is deze video echt iets voor jou! Mario Kart in a galaxy far, far away.

Luisteraar 3FM flipt compleet aan de telefoon

Je kunt boos zijn en je kunt woest razend zijn. 3FM doet een wild gokje dat deze luisteraar in de laatste categorie valt. Hij wil meer muziek en minder gezwets horen, maar dat zit hem wel héél hoog. Check de video hieronder. Wij moesten er hardop om lachen!

Zwarte handel in Netflix-accounts

Cybercriminelen gebruiken steeds vaker valse e-mails of malware om de inloggegevens van Netflix-gebruikers te achterhalen. Die kunnen ze dan namelijk weer doorverkopen op de zwarte markt voor minder geld dan het reguliere Netflix-tarief. Er kunnen vier mensen op hetzelfde account van Netflix , dus er kunnen ongezien mensen meeliften.

netflix-zwarte-handel
netflix-zwarte-handel