Nieuws12.04.2016

De DC Daily van 12 april 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 12 april 2016.

Dubai aquapark skatevideo

Eén keer per jaar sluit het Dubaise waterpark Atlantis The Palm de deuren om de waterbanen een goede onderhoudsbeurt te geven. Dit keer liet het waterpark de skaters Alex Sorgente, Milton Martinez en Jan Hoffmann toe en mochten zij de glijbanen ook eens uittesten. Het resultaat van deze dag zie je hieronder terug. Hoe tof is dit!

Tesla Easter egg ontdekt

De ontwikkelaars bij Tesla hebben een behoorlijk goed gevoel voor humor. Of misschien hebben ze gewoon een kleine verslaving aan Mario Kart? Zij ontwikkelden namelijk een behoorlijk grappige Easter egg in de software van de Tesla S en M. Vanaf nu kun je met je Tesla over de enige echte Rainbow Road uit Mario Kart rijden! Lees hier meer over de Easter egg.

Hoera! De Python bestaat 35 jaar

De achtbaan in de Efteling werd op 12 April in 1981 geopend. Tijdens de opening in 1981 deed de achtbaan behoorlijk wat stof doen opwaaien. Een achtbaan als deze met twee loopings en twee kurkentrekkers was in die tijd nogal heftig. De bezoekersaantallen liepen toen op tot ongekende hoogte van maar liefst 1,7 miljoen mensen. Zij wilden allemaal een ritje maken in de 750 meter lange, 29 meter hoge en 75 kilometer snelle achtbaan.

efteling 35 jaar
efteling 35 jaar

Foto parkeerplaats gaat viral

Deze foto van de parkeerplaats van een huisartsenpraktijk in Sittard gaat enorm viral. En je snapt natuurlijk wel waarom. Hoe is het mogelijk dat je op deze manier je auto parkeert?

Imperfecte reclame in Londen van Match.com

Londenaren zijn boos op de Britse datingsite Match.com. Met hun nieuwe reclameposters impliceren zij dat rood haar en sproeten een teken zijn van imperfectie. Het is een gevalletje van goed bedoeld, slecht bedacht. Twitter gaat los, de ene boze reactie na de andere. Match.com reageert: “Onze campagne laat eigenschappen zien die sommige Britten imperfect vinden. Wij vinden sproeten zelf mooi. Het spijt ons dat sommige mensen zich aangevallen voelen door onze nieuwste campagne. We hoopten juist dat meer mensen hierdoor opkomen voor hun unieke eigenschappen.”

Een scheermes dat je leven lang meegaat

Bij RZR vroegen ze zich af of het mogelijk was om een no-nonsense scheermesje te ontwikkelen en ontwerpen met de looks van het verleden en het comfort van vandaag de dag. Lees hier meer over het scheermes!

scheermesje
scheermesje