Nieuws10.08.2016

De DC Daily van 10 augustus 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, woensdag 10 augustus 2016.

Alice is Back (and so is evil)

Alice keert terug naar Raccoon City. De eerste trailer van Resident Evil: The Final Chapter is beschikbaar. En ook dit laatste deel zit weer boordevol actie!

Van Gelder wil toch naar die finale

Yuri van Gelder wil toch gewoon meedoen aan de Olympische toestelfinale ringen. En overweegt om naar de rechter te stappen.

Monster.com overgenomen door Randstad

Monster.com was een van de eerste bedrijven die de kracht van het internet gebruikte om werkzoekenden in contact te brengen met potentiële werkgevers. De site is nu overgenomen door Randstad voor een bedrag van zo’n 429 miljoen dollar (of $3.40 per aandeel in cash).

monster
monster

Olympisch bad kleurt groen

Het water van het Olympisch bad in Rio zag er voor de mannen prima mooi en strak blauw uit. Maar een dag later bij de vrouwen zag het er wat minder uit, zeer waarschijnlijk hebben ze wat last van alg. Gelukkig zijn algen over het algemeen vrij onschadelijk.

<em>Van blauw naar groen.<\/em>
Van blauw naar groen.

Macbook met vingerafdrukscanner op komst

Als we anonieme bronnen via Bloomberg moeten geloven, dan is er een Macbook op komst met een vingerafdrukscanner. Die zou naast de langwerpige nieuwe touchscreenpad komen te zitten. De nieuwe laptop zal waarschijnlijk nog niet worden getoond op het komende Apple-event. Daar moeten we dus nog even op wachten, we zijn benieuwd!

macbook
macbook

De mooiste vrouw van Instagram is niet langer welkom

Ze werd verkozen tot de mooiste vrouw van Instagram. We hebben het dan over Marisa Papen. Haar account is door Instagram geblokkeerd omdat een aantal van haar foto’s iets te expliciet waren. Het is inmiddels voor de 4e keer dat haar account geblokkeerd is door het strenge tepelbeleid van Instagram.

marisa-papen
marisa-papen