Mobile20.02.2019

Samsung Galaxy S10 pre-order nu


advertorial

Samsung heeft zojuist de langverwachte nieuwe Samsung Galaxy S10 gelanceerd. Deze komt beschikbaar in 3 verschillende uitvoeringen, de Samsung Galaxy S10, Galaxy S10+ en de Galaxy S10e. En als je na tien jaar de tiende Galaxy presenteert kun je met recht spreken over de jubileum versie. De Samsung Galaxy is dan wederom de beste Galaxy die ooit op de markt is verschenen. Dat lijkt bijna te eenvoudig voor woorden omdat de nieuwste versie dit altijd lijkt te zijn. De grote vraag is dan ook of Samsung dit kan waarmaken met een Galaxy 10 die er niet echt anders uit ziet als zijn succesvolle voorgangers de Galaxy S8 en Galaxy S9.

Bye Bye Notch, het verschil is direct zichtbaar

De behuizing is inderdaad niet echt veranderd. Het verschil zie je pas echt als je de Galaxy S10 aanzet en het vrijwel beeldvullende scherm (93%) je aankijkt. De Notch, het herkenbare bijna rechthoekige venster met de selfiecamera aan de bovenzijde is verdwenen. Wat daarvoor terug is lijkt een zwart rond gaatje aan de rechterkant van het scherm. De nieuwe plaats van de selfiecamera en meer dan waarschijnlijk de nieuwe standaard bij smartphones.

De nieuwe Galaxy S10 is inderdaad de beste van 10 jaar Samsung Galaxy

De jubileumversie van de Samsung Galaxy komt met maar liefst is 3 verschillende formaten en uitvoeringen op de markt in Nederland. Het instap- en tevens kleinste model is de Samsung Galaxy S10E (Klik hier om de Galaxy S10e te pre-orderen) met een 5.8 inch flatscreen en een 3.100 mAh batterij. De Samsung Galaxy S10 (Klik hier om de Galaxy S10 te pre-orderen) welke aannemelijk tevens het populairste model wordt heeft een 6.1 inch curved edge screen. De grotere behuizing maakt gelijk ruimte voor een 3.400 mAh batterij. The big brother en het meest exclusieve model is de Galaxy S10+ (Klik hier om de Galaxy S10+ te pre-orderen) met een 6.4 inch curved edge display en heeft zelfs 2 front cameras. De nog grote behuizing bevat een 4.100 mAh batterij waarmee je verzekerd bent van minimaal een volle dag plezier van je Galaxy. Het einde van de ergernis van te vaak moeten opladen.

Alle toestellen beschikken over het Cinematic Infinity Display, het revolutionaire multi-camerasysteem en een slimme 24-uurs batterij die leert van jouw app-gebruik.

Samsung Galaxy S10+ en Galaxy S10
Samsung Galaxy S10+ en Galaxy S10

Cinematic display (bijna) schermvullend kijken, we love it

Door de aanpassing van de selfiecamera en het nog verder terugdringen van de randen kun je gerust zeggen dat je op bijna alle modellen van de Galaxy vrijwel schermvullend video’s op Netflix en YouTube kunt bekijken. De hoge resolutie en de kwaliteit van de 6.4 inch Cinematic display maken het bekijken van High Quality Video op de Galaxy 10+. tot een waar plezier.

De Samsung Galaxy 10+ met 8GB RAM geheugen en intern geheugen van 128GB/512GB of 1 Terrabyte lijkt wat ons betreft tevens het ideale gameconsole. De hoge resolutie display, het grote geheugen en de snelheid van de processor geven hem ‘de ideale skillset’ om je favoriete games te spelen waar je ook bent.

Samsung Galaxy S10+ de beste Galaxy ooit
Samsung Galaxy S10+ de beste Galaxy ooit

Samsung Galaxy S10 Camera’s

De camera’s van je smartphone zijn tegenwoordig vaak belangrijker dan die van je gewone camera. Samsung is daar helder en gaat graag die concurrentie graag aan. De nieuwe Professional-grade camera in je Galaxy S10 heeft een 12 megapixel wide angle lens van 77 graden en een ultra-wide angle lens van maar liefst 123 graden.

Hiermee moet je in staat zijn om onder alle lichtomstandigheden de mooiste foto’s te kunnen maken. De super steady software zorgt er volgens Samsung voor dat voortaan je Go-Pro kunt thuislaten.

Andere foto nog !!!!
Andere foto nog !!!!

Waarom een Samsung Galaxy S10 kopen

Vandaag kunnen we niet meer zonder onze smartphone. De belangrijkste functionaliteiten zijn, los van het gemak zoals inloggen met een vingerafdruk of je smartphone gebruiken als oplader voor bijvoorbeeld de ear buts, toch de camera, het geheugen en de kwaliteit van de display. De nieuwe Samsung Galaxy S10e, Galaxy S10 en Galaxy S10E zijn allen nieuwe smartphones die voldoen aan de hoogste eisen voor de gebruiker. Samsung is er wederom in geslaagd hun succesvolste smartphone wederom te verbeteren.

Bekijk hier het overzicht van alle modellen.

Verder lezen over Samsung

Samsung klaagt bij voorbaat grootste slimme ringfabrikant Oura aan

Samsung is verdacht open over zijn aankomende gadget, de slimme ring. Het laat het juist heel bewust weten om Oura voor te zijn.

Gadgets04.06.2024

Samsung klaagt bij voorbaat grootste slimme ringfabrikant Oura aan

5 dingen die we al weten over de Samsung Galaxy Ring

Er wordt verwacht dat Samsung Galaxy Ring aankondigt in juli, samen met nieuwe slimme horloges, foldables en oordopjes. Wat kan-ie?

Gadgets30.05.2024

5 dingen die we al weten over de Samsung Galaxy Ring

Keukenhof en Samsung samen voor magische ‘Night at Keukenhof’

Ondertussen is Keukenhof tijdelijk gesloten, maar wij mochten een laatste magische night meemaken: A night at Keukenhof. Klinkt als een horrorfilm, is het verre van. Samen met de Samsung Galaxy S24 gingen we op pad, nachtfoto’s maken.

Mobile30.05.2024

Keukenhof en Samsung samen voor magische ‘Night at Keukenhof’

Samsung maakt van zijn Galaxy Ring een dieetcoach

Samsung staat op het punt om een geheel nieuwe tak van sport aan te boren: slimme ringen. Helemaal nieuw is het niet, want het apparaat lijkt erg op een smartwatch, maar dan in een kleinere vorm, maar het is wel een nieu...

Gadgets21.03.2024

Samsung maakt van zijn Galaxy Ring een dieetcoach

​Zijn er telefoons die beter zijn dan de iPhone 15 Pro?

De telefoons van Apple worden vaak gezien als een soort heilige graal van telefonie. Hoewel de toestellen zeker hun voordelen hebben, is het niet per definitie zo dat Android-toestellen minder goed zijn. Regelmatig hebbe...

Mobile07.03.2024

​Zijn er telefoons die beter zijn dan de iPhone 15 Pro?

Samsung Galaxy S24 Ultra review: AI is een heel gave bijzaak

Samsung Galaxy S24 Ultra is de ultieme telefoon van Samsung. Dat is tenminste wel wat het als vlaggenschip zou moeten zijn. Is Samsung erin geslaagd om inderdaad met een toestel te komen dat zowel iets nieuws brengt als...

Mobile29.02.2024

Samsung Galaxy S24 Ultra review: AI is een heel gave bijzaak

Samsung Galaxy S24-serie verbreekt verkooprecords

De Samsung Galaxy S24 Ultra, de Galaxy S24+ en de Galaxy S24 zijn sinds 25 januari verkrijgbaar in de winkels. De grote populariteit van deze nieuwe toestellen blijkt uit de eerste cijfers, met een opvallende groei van 5...

Mobile02.02.2024

Samsung Galaxy S24-serie verbreekt verkooprecords

​Samsung introduceert Galaxy S24 series en ‘Galaxy AI’

Samsung heeft in San Jose zijn nieuwe smartphones Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra aangekondigd. De toestellen zijn vooral doordrongen van AI-opties, al zijn er ook andere mogelijkheden die het een interessant nieuw vlaggen...

Mobile17.01.2024

​Samsung introduceert Galaxy S24 series en ‘Galaxy AI’