Onbeperkt data nu bij Tele2. Hoe dan?

Onbeperkt data nu bij Tele2. Hoe dan?

sponsored story

Vorig artikel Volgend artikel

Er is veel aan het veranderen in telecomland. Zo lanceerde Tele2 vrij recent ineens een nieuw abonnement, eentje met Unlimited Data, overal schandalig snel 4G voor slechts € 25 per maand.

Ze hebben in totaal vijf speerpunten waar ze nu vol op inzetten. Wij zetten ze even voor je op een rijtje:

1. Onbeperkt data

Wie wil dat nu niet? Onbeperkt data. Nooit meer tegen het einde van de maand rustig aan doen, omdat je anders over je bundel gaat en de snelheid geknepen zal worden. Nee gewoon onbeperkt, ongehoord en ongeremd veel gamen, series streamen, Spotify beluisteren en Youtuben.

2. Snel 4G

Leuk natuurlijk die onbeperkte data. Maar dan moet ook de verbinding lekker snel zijn. Zodat jij zo veel mogelijk MB's erdoorheen kan jagen. En daar heeft Tele2 uiteraard aan gedacht. Ze beschikken namelijk over een 4G only netwerk. Geen oude 3G-netwerk meer, en dus lagere kosten. Daarnaast werd Tele2 in 2017 door bestemobieleproviders.nl uitgeroepen tot 'Best geteste mobiele provider van Nederland'.

170512 Tele2 Knock-out Keyvisual 2

3. Landelijke dekking

Het uitgebreide dekkingsgebied van het eigen 4G-netwerk zorgt ervoor dat 4G in heel Nederland (97%) beschikbaar is. Via de dekkingskaart kan je eenvoudig checken waar er binnens- en buitenshuis 4G-dekking is. Op je mobiel verschijnt dan 'Tele2 LTE' of 'Tele2 4G' als netwerk.

4. Voor slechts 25 euro per maand

Dat is toch eigenlijk voor niks! Ongelimiteerd internetten via het beste 4G-netwerk, en ook gewoon onbeperkt bellen en sms'en en dat voor slechts 25 euro per maand.

5. Maandelijks opzegbaar

En als dat nog niet genoeg is, bij Tele2 hoef je ook nooit vast te zitten aan een contract. Maar mocht overal schandalig snel, onbeperkt 4G voor maar € 25 per maand niet bij jou passen, dat is dat dus uiteraard geen probleem. Tele2 abonnementen zijn voor 1 euro per maand extra gewoon maandelijks opzegbaar.

Dus wil jij overal onbeperkt, ongehoord en ongeremd veel kunnen streamen. Check dan de onbeperkte-data abonnementen van Tele2. HOE DAN?! Niet omdat het moet, maar omdat het kan.