Mobile03.09.2014

Galaxy Note 4 en Galaxy Note Edge de nieuwe speeltjes van Samsung


Samsung kondigde vandaag aan de Galaxy Note-serie uit te gaan breiden met de Note 4 en de Note Edge. 

Volgens de fabrikant biedt de Galaxy Note 4 de krachtigste en meest innovatieve mobiele ervaring tot nu toe. De Galaxy Note Edge, is eveneens een revolutionaire smartphone met een curved Edge display.

“De Galaxy Note-serie staat aan de basis van buitengewone innovatie in de mobiele industrie. Het grotere scherm en de S Pen vormen de nieuwe standaard voor smartphones en creëren een geheel nieuwe productcategorie,” aldus Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “Met de introductie van de Note-serie brachten we de eeuwenoude pen en papier naar de 21e eeuw. Met de Galaxy Note 4 gaan we nog verder. Hij is in alles verbeterd en biedt de meest geavanceerde technologie die je van een premium Galaxy toestel verwacht. In het metalen ontwerp zie je bovendien de nieuwe designrichting van Samsung terug.”

note-4
note-4

Phablet

De Galaxy Note 4 heeft een 5,7 inch Quad HD (2560×1440) Super AMOLED display, goed voor levendige beelden met diepe contrasten. Door de afmeting komt Multi Window optimaal tot zijn recht en is ook multitasken eenvoudig. Dankzij een 2.7 GHz Quad-Core Processor doet de Note 4 binnen een miljoenste van een seconde wat jij wilt.

Verder heeft de Note 4 een 16 megapixel camera met een Smart Optical Image Stabilizer, die schokken stabiliseert en automatisch de sluitertijd aanpast in donkere omgevingen. De frontcamera, met 3,7 megapixels, heeft standaard een opnamehoek van 90 graden, maar kan uitgebreid worden tot 120 graden, handig voor het maken van een ‘usie’.

Met functies als Fast Charging en Ultra Power Saving Mode op de Note 4 zit je niet snel met een lege smartphone. Met Fast Charging laadt je binnen 30 minuten de batterijtijd op tot 50%. En ook veiligheid en privacy zijn gegarandeerd met de verbeterde vingerafdrukscanner. Ook is de Note 4 ‘s werelds eerste mobiele device met een UV-sensor.

De Galaxy Note 4 zal begin oktober in Nederland verkrijgbaar zijn in de kleuren Charcoal Black, Frost White, Bronze Gold en Blossom Pink. Meer foto’s en een hands-on review volgen later.

note-4-ceo
note-4-ceo

Galaxy Note Edge

De Galaxy Note Edge biedt gebruikers een totaal nieuwe manier om informatie te raadplegen. Het nieuwe gebogen Edge display geeft met één duimveeg direct informatie over laatst gebruikte apps, notificaties en andere functies – zelfs als de cover gesloten is. Daarnaast ontvangen gebruikers notificaties op het Edge display terwijl ze video’s kijken, zonder dat de kijkervaring wordt onderbroken. 

De Galaxy Note Edge verschijnt vooralsnog alleen nog niet in Nederland.

galaxy-edge
galaxy-edge

S Pen en S Note

De S Pen vereenvoudigde al de dagelijkse taken, nu is hij in verbeterde vorm terug bij de Note 4. Schrijven op de Note lijkt nog meer alsof je op papier schrijft en ook biedt de S Pen nu verbeterde functies zoals Air Command, Action Memo, Screen Write, Image Clip en Smart Select. Met de laatste functie breng je snel content uit verschillende bronnen samen, waarna je het gemakkelijk weer deelt.

Dankzij S Note verwerk je aantekeningen eenvoudig en efficiënt. Met Snap Note maak je een foto – of de aantekeningen nu op papier of op een schoolbord staan – en worden ze opgeslagen in S Note.

Verder lezen over Samsung

Samsung klaagt bij voorbaat grootste slimme ringfabrikant Oura aan

Samsung is verdacht open over zijn aankomende gadget, de slimme ring. Het laat het juist heel bewust weten om Oura voor te zijn.

Gadgets04.06.2024

Samsung klaagt bij voorbaat grootste slimme ringfabrikant Oura aan

5 dingen die we al weten over de Samsung Galaxy Ring

Er wordt verwacht dat Samsung Galaxy Ring aankondigt in juli, samen met nieuwe slimme horloges, foldables en oordopjes. Wat kan-ie?

Gadgets30.05.2024

5 dingen die we al weten over de Samsung Galaxy Ring

Keukenhof en Samsung samen voor magische ‘Night at Keukenhof’

Ondertussen is Keukenhof tijdelijk gesloten, maar wij mochten een laatste magische night meemaken: A night at Keukenhof. Klinkt als een horrorfilm, is het verre van. Samen met de Samsung Galaxy S24 gingen we op pad, nachtfoto’s maken.

Mobile30.05.2024

Keukenhof en Samsung samen voor magische ‘Night at Keukenhof’

Samsung maakt van zijn Galaxy Ring een dieetcoach

Samsung staat op het punt om een geheel nieuwe tak van sport aan te boren: slimme ringen. Helemaal nieuw is het niet, want het apparaat lijkt erg op een smartwatch, maar dan in een kleinere vorm, maar het is wel een nieu...

Gadgets21.03.2024

Samsung maakt van zijn Galaxy Ring een dieetcoach

​Zijn er telefoons die beter zijn dan de iPhone 15 Pro?

De telefoons van Apple worden vaak gezien als een soort heilige graal van telefonie. Hoewel de toestellen zeker hun voordelen hebben, is het niet per definitie zo dat Android-toestellen minder goed zijn. Regelmatig hebbe...

Mobile07.03.2024

​Zijn er telefoons die beter zijn dan de iPhone 15 Pro?

Samsung Galaxy S24 Ultra review: AI is een heel gave bijzaak

Samsung Galaxy S24 Ultra is de ultieme telefoon van Samsung. Dat is tenminste wel wat het als vlaggenschip zou moeten zijn. Is Samsung erin geslaagd om inderdaad met een toestel te komen dat zowel iets nieuws brengt als...

Mobile29.02.2024

Samsung Galaxy S24 Ultra review: AI is een heel gave bijzaak

Samsung Galaxy S24-serie verbreekt verkooprecords

De Samsung Galaxy S24 Ultra, de Galaxy S24+ en de Galaxy S24 zijn sinds 25 januari verkrijgbaar in de winkels. De grote populariteit van deze nieuwe toestellen blijkt uit de eerste cijfers, met een opvallende groei van 5...

Mobile02.02.2024

Samsung Galaxy S24-serie verbreekt verkooprecords

​Samsung introduceert Galaxy S24 series en ‘Galaxy AI’

Samsung heeft in San Jose zijn nieuwe smartphones Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra aangekondigd. De toestellen zijn vooral doordrongen van AI-opties, al zijn er ook andere mogelijkheden die het een interessant nieuw vlaggen...

Mobile17.01.2024

​Samsung introduceert Galaxy S24 series en ‘Galaxy AI’