Mobile03.06.2014

Sony introduceert de Xperia T3


sony-introduceert-de-xperia-t3.jpg
sony-introduceert-de-xperia-t3.jpg

Ongeveer een jaar geleden kwam Sony met de innovatieve Xperia ZR. De ZR won bekendheid door zijn waterdichtheid waarbij het toestel een halfuur lang 1.5 meter onder water kon blijven. Het is fascinerend om te zien hoe Sony zichzelf het afgelopen jaar verder heeft geprofileerd op het gebied van smartphones. Vanaf vandaag wordt de nieuwe Xperia T3 met een aantal noemenswaardige hoogstandjes geïntroduceerd.

De Xperia T3 is ontworpen voor een doelgroep die zich graag onderscheid van de massa. De smartphone beschikt over een roestvrij stalen frame en is bijzonder licht en slank. Daarnaast heeft de T3 een strak en slank design.

Met een gewicht van slechts 148 gram ligt de smartphone fijn in de hand. Tel daarbij het slanke design en de matte achterkant op en je hebt een device dat goed aanvoelt en snel te bedienen is. De T3 zal te verkrijgen zijn in de kleuren wit, zwart en paars.

Bij de ontwikkeling van de T3 is er hard gewerkt aan het display. Het eindproduct is een 5.3’’ HD Triluminos display wat zorgt voor heldere kleuren en een mooi display. Verder beschikt de T3 over een Cyber-Shot 8 Megapixel camera met Exmor RS en HDR video die garant staat voor het leveren van mooie beelden onder de meest uitdagende omstandigheden. Sony biedt standaard verschillende camera apps op de T3 waaronder Social Live. Met deze app kun je gemaakte foto’s direct delen via Facebook. De Portrait Retouch app voorziet je close-ups van een bijpassende stijl. Met de app kun je real-time foto’s aanpassen en bewerken.

De T3 biedt de mogelijkheid om 61 beelden per 2 seconden vast te leggen. Met de Time Shift burst app kun je vervolgens de beste foto’s selecteren en gebruiken.

Verder heeft de smartphone een Quad-core CPU met 1,4 GHz processor welke zorgt voor een makkelijke en snelle navigatie. Daarnaast hoef je je over de accuduur geen zorgen te maken. Dankzij de 2.500 mAh accu en een batterij die in STAMINA modus kan, heb je uren plezier van alles dat de T3 te bieden heeft. Liefhebbers zullen nog even moeten wachten op de T3. De wereldwijde release van de smartphone, met een adviesprijs van € 329,- staat gepland voor juli 2014.

7-xperia-t3-purple-group-png-low.jpg
7-xperia-t3-purple-group-png-low.jpg