Acer Liquid S1 de phablet die eenvoudig in je jas of broek past [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
Acer Liquid S1 de phablet die eenvoudig in je jas of broek past [Adv]

Een phablet is een combinatie van een smartphone en een tablet. Samenvoegsel van het Engelse Phone en Tablet. De Liquid S1 van Acer, sinds kort verkrijgbaar bij o.a. Coolblue is zowel een grote smartphone als een kleine tablet. Met een scherm-diagonaal van 5,7-inch is de Acer Liquid S1 een compacte gadget die gezien het formaat en zijn vorm nog eenvoudig met 1 hand te bedienen is. Het LCD-IPS HD scherm zorgt voor een grote inkijkhoek en uitstekende kleurweergave. Een groot scherm biedt veel voordelen, in het bijzonder bij het bekijken van foto's en video's, navigeren en browsen. Veel websites kun je zonder inzoomen bekijken, zeker in horizontale positie. Dankzij de krachtige 1,5 GHz quad-core processor in combinatie met het grote scherm ervaar je tevens een optimale game ervaring op de Acer Liquid S1.

De Acer Liquid S1, voorzien van de meest recente Android 4.2 software heeft enkele nieuwe features die we nog niet eerder hebben gezien, zoals "Float-Caller". Hiermee kun je vier relevante applicaties in meerdere schermen gebruiken zoals op een desktop. Zo noteer je eenvoudig je aantekeningen op het memo-scherm tijdens het bellen of browsen. Of open je Google Maps in een ander scherm voor het zoeken naar de juiste weg. Met "Auto-Profile" worden je instellingen van je phablet automatisch aangepast, afhankelijk van je locatie waar je bent. Bijvoorbeeld ben je op kantoor dan schakelt je phablet over naar WiFi, worden Bluetooth en 3G uitgeschakeld en verandert je beltoon in een andere toon met een lager volume. Je kunt verschillende profielen aanmaken zoals Home, Office, Outdoor, etc.

De Acer Liquid S1 is uitgerust met een extra SIM-kaart slot, ervaar het gemak van 2 SIM-kaarten in 1 telefoon. De Acer Liquid S1 beschikt over een volwaardige 8 MP camera en een 2 MP front camera met breed hoeklens voor video-bellen. De Acer Liquid S1 is verkrijgbaar voor de aantrekkelijke prijs van €329 incl. btw.

De Acer Liquid S1 zal je verwachtingen overtreffen door zijn optimale prestaties & design. De Acer Liquid S1 is de phablet die nog gemakkelijk in je jas of broek past.