Bescherm waar je het meest om geeft in je mobiele wereld met Norton Mobile Security [Adv]

Vorig artikel Volgend artikel
Bescherm waar je het meest om geeft in je mobiele wereld met Norton Mobile Security [Adv]

Eén op de vijf Nederlanders heeft zijn mobiele apparaat weleens verloren of is zelfs hiervan bestolen. Toch neemt bijna niemand de nodige maatregelen om de gegevens die erop staan te beschermen. En dat terwijl het mobiele apparaat van maar liefst drie van de vijf Nederlanders toegang geeft tot persoonlijke emails en daarmee mogelijk ook tot gevoelige informatie zoals werkcorrespondentie en wachtwoorden. Om ook de gegevens op mobiele apparaten goed te beschermen, introduceerde Norton onlangs twee nieuwe beveiligingsoplossingen:

Norton Mobile Security biedt bescherming voor Android-smartphones en -tablets en iOS-apparaten. Met dit product haal je een schat aan onmisbare antidiefstal-functies in huis. Zoals bijvoorbeeld de opspoorfunctie ‘Scream’. Hiermee stuur je online zelf een bericht naar je vermiste telefoon om zo op afstand een luid alarm te activeren, dat je kan je helpen bij het terugvinden van je telefoon. Ook de ‘Contacten Backup & Restore’ is erg handig. Norton Mobile Security is vanaf nu verkrijgbaar via retail partners, Google Play en mobilesecurity.com voor een consumentenadviesprijs van €29,99 voor een jaar lang bescherming.

Norton Anti-Theft maakt het mogelijk een verloren of gestolen Windows- of MacOS-laptop, Android-smartphone of -tablet op afstand te vergrendelen, traceren en terugvorderen. Je kunt de Norton Anti-Theft webservice gebruiken om te zien waar je vermiste toestel is, wie het in bezit heeft en om het op afstand te vergrendelen. Norton Anti-Theft is verkrijgbaar via geselecteerde retail partners en norton.com voor een consumentenadviesprijs van €39,99 voor één jaar bescherming.