Langstlopende radioprogramma ter wereld is jarig!

Langstlopende radioprogramma ter wereld is jarig!

Arbeidsvitaminen 75 jaar

Vorig artikel Volgend artikel

Net na de Tweede Wereldoorlog, op 19 februari 1946, begon het radioprogramma Arbeidsvitaminen. Nog steeds is het programma dagelijks te beluisteren. Een wereldrecord!

Tegenwoordig presenteert Hans Schiffers op NPO Radio 5 de dagelijkse verzoeklijsten in de ochtend en bespreekt hij jouw nieuws van de dag.

Radioprogramma staat in het Guinness Book of Records

Arbeidsvitaminen is een Nederlands radioprogramma van AVROTROS, dat van maandag tot en met vrijdag tussen negen en twaalf uur 's ochtends wordt uitgezonden op NPO Radio 5.

Arbeidsvitaminen heeft sinds 1 mei 2006 een vermelding in het Guinness Book of Records verkreeg. Het was ooit het best beluisterde programma van 3FM en behoorde lange tijd tot de best beluisterde programma's van Nederland. Luister en geniet van 75 jaar radiojingles via onderstaande link:

Volle show vandaag

Op deze jubileumdag is Arbeidsvitaminen een dag lang te horen met vaste presentator Hans Schiffers. Op deze dag onthult hij ook een bijzonder groot eerbetoon, waarmee de 75 Arbeidsvitaminen-jaren letterlijk in beeld worden gebracht.

In het verleden had het programma roemruchte presentatoren zoals: Hans van der Togt, Wim Rigter en Gerard Ekdom.

[foto: Nacho Carretero Molero on Unsplash]

Floyd Aanen

Floyd is journalist en al jarenlang als razende reporter werkzaam in de (landelijke) media. Daarnaast een passievolle podcastmaker en hij staat graag voor...