Media11.10.2008

Reizen 2.0 – Pitch-Stops naar Web 2.0 Expo in Berlijn


reizen-2-0-pitch-stops-naar-web-2-0-expo.jpg
reizen-2-0-pitch-stops-naar-web-2-0-expo.jpg

[Arne Hulstein] Als je naar een conferentie gaat waar gesproken wordt over de toekomst van het internet, dan wil je daar in stijl aankomen. Tenminste, ik wel. Dus begon ik eind september na te denken over de beste manier om in Berlijn bij de Web 2.0 Expo te komen.

En het moest vooral vernieuwend zijn. Maar vernieuwend is niet makkelijk. De meeste soorten vervoer bestaan al jaren. Maar hoe kun je het dan toch vernieuwend doen? Uit die vraag is reizen 2.0 ontstaan.

Na een zoektocht naar een geschikt vervoermiddel, zag Ford Nederland als eerste wat in het idee. Voor reizen 2.0 zullen we dan ook gebruik gaan maken van een Ford S-Max 2.5 turbo. Een auto vol met technische snufjes, dus dat past al in het concept. Maar we gaan nog verder. Voor de reis naar Berlijn zullen we een camera in de Ford monteren, waardoor wij live te volgen zullen zijn via DutchCowboys. Maar alleen meekijken is niet voldoende. Daarom kun je ook bellen om vragen te stellen over de auto, maar ook over onze visie op de toekomst van marketing en het internet. Een hele interactieve reis dus.

Natuurlijk rij ik niet alleen. Erno Hannink reist ook mee, maar er zijn ook nog twee stoelen vrij in de S-Max. En die twee stoelen geven we weg aan de gelukkige winnaars van de twee kaarten voor de Web 2.0 Expo die door DutchCowboys worden weggegeven. Je krijgt dus niet alleen twee gratis kaarten, je krijgt ook een free ride!

De reis naar Berlijn gaat natuurlijk niet alleen om ons en om de Ford S-Max. Het gaat ook vooral om anderen. Als je een startup bent, je hebt een briljant internet idee, of je hebt iets anders dat je wilt pitchen, dan ben je welkom op onze Pitch-stops. De eerste Pitch-Stop zal plaatsvinden in Arnhem. Tijdens de Pitch-stops kun je plaatsnemen op de achterbank van de S-Max om daar in vijf minuten jouw bedrijf of idee te pitchen. Ook dat wordt rechtstreeks uitgezonden via DutchCowboys. Zo heb je dus ineens een enorm podium voor jouw idee. Kun je er in Arnhem niet bij zijn? Geen probleem. We staan de hele week in Berlijn bij de Web 2.0 Expo en iedereen met een goede pitch kan plaatsnemen op de achterbank van de S-Max naast de ingang van de Expo. Laat het ons weten en voor jij het weet ligt de wereld live streamend aan je voeten.

Verder lezen over Reizen

Booking.com heeft een haat-liefde-verhouding met AI

Booking.com is deze week groot in het nieuws: het reisplatform heeft te maken met een toename van het aantal oplichtingszaken tot 900 %.

Artificial Intelligence23.06.2024

Booking.com heeft een haat-liefde-verhouding met AI

Zo voorkom je dat je te maken krijgt met vakantiefraude

De kans is groot dat je op het punt staat om een reis te boeken. Een goed idee, maar pas wel op voor vakantiefraude. Dit is wat dat inhoudt.

Cybercrime05.06.2024

Zo voorkom je dat je te maken krijgt met vakantiefraude

Voordelig reizen door heel Nederland. Met deze tips kunnen autoreizigers geld besparen op hun reis

Elke reis vereist voorbereiding en planning. Als mensen op reis gaan, zoeken ze op de een of andere manier naar de beste opties op basis van hun financiële mogelijkheden. En, om zo eerlijk mogelijk te zijn, het is onwaarschijnlijk dat iemand zou weigeren om geld te besparen op zijn reis, omdat dit geld kan worden besteed aan verschillende soorten entertainment.

Lifestyle29.05.2024

Voordelig reizen door heel Nederland. Met deze tips kunnen autoreizigers geld besparen op hun reis

Dronen op IJsland is niet zo makkelijk als je denkt

IJsland is helemaal niet altijd zo makkelijk als het om dronen gaat. Dit is wat je moet weten als je gaat dronen op IJsland.

Gadgets24.05.2024

Dronen op IJsland is niet zo makkelijk als je denkt

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Het vakantiegeld is weer (bijna) gestort en dat betekent dat veel mensen zich zo langzamerhand weer op reiswebsites begeven om te kijken naar hun volgende tripje naar de zon. Of misschien neemt iemand je als verrassing mee op een last-minute.

Lifestyle22.05.2024

5 dingen die je standaard in je vakantietas moet hebben

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

Het is weer de maand waarin bij veel mensen het vakantiegeld wordt gestort. Sommigen stellen het aanschaffen van een nieuwe gadget er speciaal voor uit, anderen gebruiken het waar het voor bedoeld is: vakantie. Waarom die twee niet verenigen?

Mobile15.05.2024

Zo koop je van je vakantiegeld een telefoon én ga je op reis

10 manieren waarop Google Maps je helpt op vakantie

Vroeger moest je landkaarten mee, Lonely Planet-gidsen en liep je met een spoorboekje op zak om maar te weten hoe je ergens kwam of waar je lekker kon eten. Tegenwoordig pakken we dat anders aan, want we hebben een smart...

Online30.03.2024

10 manieren waarop Google Maps je helpt op vakantie

St. Patrick’s Day in Dublin: zoveel meer dan Guinness

Je denkt iemand op straat te zien die je kent, je loopt op diegene af, helemaal enthousiast, en komt dan tot de conclusie dat die persoon het niet is. Oeps. Ieren doen dit constant, alleen dan zonder die conoclusie dat d...

Nieuws19.03.2024

St. Patrick’s Day in Dublin: zoveel meer dan Guinness