Marketing26.11.2011

ReTweetactie : Kom naar #fusionmex en verbeter je marketing!


retweetactie-kom-naar-fusionmex-en-verbe.jpg
retweetactie-kom-naar-fusionmex-en-verbe.jpg

Vrijdag 2 december a.s. komen Bryan Eisenberg, Gerry McGovern, Dave Chaffey, Jeff Molander en Joost de Valk naar het Belgische Antwerpen om er 8 workshops te verzorgen die je in één dag helpen om je online marketing te verbeteren tijdens Fusionmarketingexperience.com.

Marketing conversie optimalisatie is een “must” voor iedereen die beter online wil scoren. En wie wil dat niet? DutchCowboys is mediapartner van het evenement en we zullen zeker verslag trachten te doen.

Dankzij onze ReTweet-actie kun ook jij er bij zijn. DutchCowboys schenkt immers twee vrijkaarten aan mensen die deze post retweeten. Retweet het bericht en wij Tweeten je als je gewonnen hebt. Dan hoef je enkel nog je gegevens te sturen. De actie loopt tot woensdag 30 november 12:00 uur.

En er is meer! De organisatoren van het evenement testen dit weekend een nieuwe Twitter applicatie uit, die nog in Bèta-fase zit. De toepassing heet Pibster en is uniek in haar soort.

Hoe werkt het? Eenvoudig: je kunt een product verkopen via Twitter (betaling gebeurt via PayPal) maar het unieke is dat bij elke retweet de prijs vermindert. Je kunt als handelaar zelf bepalen hoeveel producten je verkoopt. Telkens er een product verkocht is, begint het proces gewoon opnieuw.

Als proef bieden de organisatoren van Fusion Marketing Experience 10 tickets aan. Deze kosten normaal 340 Euro. Bij elke retweet zakt de prijs. Eens er iemand online bestelt, wordt het volgende ticket aangeboden. Het platform heeft nog wat kinderziekten (zo is er tijdelijk een probleem met de verbinding met Twitter). Maar als je “Want to come to #fusionmex Antwerp? RT & get 1 of 10 cheaper tickets! Every tweet makes it cheaper! http://pibs.co/fusionmex” tweet met eender welk platform, wordt het ticket goedkoper. Het is wel belangrijk dat je #fusionmex en de URL http://pibs.co/fusionmex vermeldt!

Samengevat:

– Retweet deze post en maak kans op 2 gratis tickets en vijf tickets met korting.
– Test het pibster-systeem en maak kans op een goedkoper ticket.

Doe nu mee! Veel succes!