Lifestyle05.03.2019

Met deze hoesjes bescherm jij je nieuwe Galaxy S10+


Tien jaar na de introductie van de eerste Galaxy S-smartphone, onthulde Samsung in de week in aanloop naar het Mobile World Congress de nieuwe Galaxy S10. Met 3 unieke modellen speelt de Galaxy S10 in op de verschillende behoeften van gebruikers en kunnen zij doen wat zij het liefste doen. Elke smartphone geeft toegang tot baanbrekende ervaringen in dat wat gebruikers het belangrijkste vinden: het scherm, de camera’s én de prestaties.

De Galaxy S10, Galaxy S10+ en Galaxy S10e zijn beschikbaar in de kleuren Prism White, Prism Black en Prism Green. De Galaxy S10e is bovendien beschikbaar in Canary Yellow, terwijl de Galaxy S10+ ook verkrijgbaar is in twee keramieken uitvoeringen: Ceramic Black en Ceramic White.

De Galaxy S10 heeft een verkoopadviesprijs vanaf € 899,-. Voor de Galaxy S10e bedraagt die € 749,-. En de Galaxy S10+ is zelfs verkrijgbaar vanaf € 999,-. Niet de goedkoopste smartphones, dus die wil je wel beschermen. En ben je niet zo’n fan van tempered glass, dan is je beste optie toch om te kiezen voor een bijpassend hoesje. Hier heb je al een mooi overzicht van een aantal Galaxy S10 plus hoesjes.

1. Spigen Tough Armor

Het Spigen Tough Armor Hoesje voor de Samsung Galaxy S10+ is het perfecte hoesje voor iedereen die graag een dun hoesje wil. De Tough Armor case bestaat namelijk uit hoogwaardig polycarbonaat materiaal dat bescherming biedt tegen stoten en krassen. Het hoesje is een hard case, hierdoor is het een lichtgewicht hoesje en zeer dun.

spigen-tough-armor-hoesje-samsung-galaxy-s10-plus-zwart_1
spigen-tough-armor-hoesje-samsung-galaxy-s10-plus-zwart_1

2. Rosso Element

Met dit Rosso hoesje krijg je nieuwe Samsung Galaxy S10 Plus bescherming in stijl. Het bestaat uit getextureerd kunstlederen materiaal, en beschikt over een wallet case. Hierdoor heb je ruimte voor je nieuwe Galaxy S10 Plus, een drietal pasjes en natuurlijk briefgeld. Zo kan je voortaan prima zonder portemonnee van huis.

rosso-element
rosso-element

3. LED View Cover

Naast prachtige toestellen, produceert Samsung ook altijd zelf een reeks met hoogwaardige accessoires die perfect bij het toestel passen. Dat is ook dit jaar niet anders. Waaronder deze originele Samsung Galaxy S10 Plus LED View Cover.

De LED View Cover heeft een slim design dat ontworpen is om uw smartphone te beschermen, zonder enige functies te belemmeren. Het voordeel hiervan is dat uw toestel zijn dunne design behoudt en comfortabel in de hand blijft aanvoelen.

samsung-galaxy-s10-plus-led-view
samsung-galaxy-s10-plus-led-view

Keuze genoeg, en voor ieder wat wils. Dus als jij die nieuwe Samsung Galaxy S10+ al hebt besteld, vergeet dat niet om ook even wat bescherming aan te schaffen.