Technology10.11.2010

Google : Beyond Instant results : Instant Previews


Google heeft een aantal weken geleden Google Instant, hun nieuwste realtime search methodiek geïntroduceerd. Google tracht te voorspellen wat je zoekt door de resultaten al te laten zien voordat je zelfs maar de enter toets hoeft in te drukken (dat hoeft nu dus ook niet meer).

In navolging van dit project lanceert Google nu “Instant Previews”, een methode om snel een preview te kunnen zien van een website vanuit de zoekresultaten. Instant Previews heeft daardoor twee gezichten voor websites. Relevante sites zullen kunnen profiteren van deze “nieuwe” vorm van vertoningen. Sites die als voorbeeld op basis van de url hoog scoren zullen traffic gaan missen als zij weliswaar goed geoptimaliseerd maar minder relevant zijn.

Zie ook :
Google Instant beschikbaar in Nederland

Google Instant, wat betekent het voor je website

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.