Talpa lanceert Playtime, een eigen streaming platform voor games

Talpa lanceert Playtime, een eigen streaming platform voor games

Vorig artikel Volgend artikel

De Gaming-divisie van Talpa lanceert vandaag Playtime, een streaming-platform waarop spelers meer dan 300 games in verschillende categorieën en moeilijkheidsgraden online kunnen spelen. Playtime heeft klassiekers van het legendarische Atari, exclusieve Nederlandse content als Lingo, Denksport, Kikker en Dolfje Weerwolfje, plus content van o.a. Disney, Cartoon Network en Nickelodeon.

Playtime uitvoerig getest

Volgens Talpa is Playtime de afgelopen maanden door duizenden Nederlanders ge-beta-test en is het platform nu klaar voor een officiële livegang. Voor de jonge spelers is er een veilige kids-omgeving waarvoor ouders een profiel kunnen instellen. Op die manier hebben kinderen uitsluitend toegang tot spelletjes die voor hun leeftijdscategorie geschikt zijn.

Talpa Gaming

Playtime is een initiatief van Talpa Gaming i.s.m. Azerion. De laatste is een technologiebedrijf in de media- en entertainmentsector en marktleider in Europa in casual gaming. Playtime is speelbaar op smartphone, tablet en PC. Het platform is online te vinden via de webpagina van Playtime.nl. Een abonnement is de eerste maand gratis. Na deze proefperiode kunnen abonnees voor een vast bedrag van €4.99 per maand onbeperkt spelen op maximaal 5 schermen tegelijk. Zonder extra kosten of advertenties. Binnenkort zullen in de media meerdere uitingen te zien zijn met als doel snel naamsbekendheid te verkrijgen.

(C) Beeldmateriaal rechten/eigendom : Talpa Network

Playtime_Talpa_Gaming
Playtime Talpa Gaming
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....