Gaming14.10.2008

Vocal gaming


vocal-gaming.jpg
vocal-gaming.jpg

Rotterdam Marketing introduceert een nieuwe manier van gamen: Vocal gaming.

In Rotterdam en de Brullende Bolides maak je gebruik van je stemgeluid om racewagens te laten rijden. Je gebruikt hiervoor de microfoon op je computer. Hoe harder je brult, hoe harder je gaat: VVVRRROOOEEEMMMMM!!! Zie je jezelf al staan 😀

Tijdens je brullende rit vliegen de Coolsingel, Blaak en de Euromast voorbij. Zo ontdek je de stad in vliegende vaart. Creëer een hilarisch geluid en daag je vrienden uit om een nóg snellere tijd te brullen.

Rotterdam en de Brullende Bolides zou zomaar een album kunnen zijn in de wereldberoemde stripserie over Michel Vaillant. Een strip waarbij oerkreten als ‘wwwrrooaaahh’, ‘iiiiii’ en ‘krassshhhh’ je letterlijk om de oren vliegen.
 
Tijdens Bavaria City Racing en Formula Zero heeft Rotterdam al laten zien dat het racestad nummer 1 is. Met Rotterdam en de Brullende Bolides kan je dit nu ook op het net ervaren.

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.