Entertainment17.04.2015

Tweede teaser trailer nieuwste Star Wars film gepresenteerd


Star Wars fans opgelet! Star Wars: The Force Awakens is het nieuwste deel in de legendarische filmreeks en is in december dit jaar te zien in de bioscopen.

De tweede trailer van de nieuwe film werd gepresenteerd tijdens de Star Wars Celebration in Anaheim. De nieuwe trailer onthulde onder andere de hoofdpersonages. De hoofdrollen in de zevende film gaan vertolkt worden door John Boyega (Finn), Daisy Ridley (Rey) en Oscar Isaac (Poe Dameron).

Nieuwe aartsvijand en planeet

In die nieuwe trailer zijn ook de nieuwe Stormtoopers en de nieuwe aartsvijand te zien. Ook word er nog verwezen naar Darth Vader, van wie de schedel nog kort te zien is. Daarnaast is er ook bekend gemaakt dat er een nieuwe planeet in de film te zien is. Deze planeet heet Jakku en de beelden op deze plek zijn opgenomen in Abu Dhabi

J.J. Abrams

De film wordt geregisseerd door J.J. Abrams. Hij regiseerde de twee meest recente Star Trek-films en is de maker van tv-serie Alias en Lost. Het scenario is handen van Lawrence Kasdan en de muziek is gecomponeerd door John Williams.

Disney

Star Wars: The Force Awakens is de allereerste Star Wars-film die wordt uitgebracht sinds Disney de serie heeft overgenomen van bedenker George Lucas. Dit gebeurde in 2012.

Op 18 december 2015 gaat Star Wars: The Force Awakens in première.

Sophie de Kok

Sophie studeert Journalistiek in Tilburg. Ze is dol op sushi en notitieboekjes. Ze schrijft het liefst over Kickstarter campagnes en blogt voor DutchCowboys, StyleCowboys en Travelvalley