Media08.05.2009

MediaMinds: live internetradio over online media


mediaminds-live-internetradio-over-onlin.jpg
mediaminds-live-internetradio-over-onlin.jpg

Jaap Stronks en Paul Vereijken schrijven in een bericht dat zij graag radiootje spelen. Dat tellen ze op bij de volgens hun (on)mogelijkheden van de online mediawereld welke nog maar net ontdekt zijn.

Verder vinden ze dat de journalistiek opnieuw uitgevonden wordt, dat niemand weet hoe de toekomst van informatie eruit ziet en omdat iedereen er toch over praat. Met dat in gedachte hebben ze gisteren MediaMinds gelanceerd, een wekelijkse internetradio over online media welke is te beluisteren via de player op www.MediaMinds.FM of via WinAMP of iTunes.

Luisteraars kunnen tijdens live-uitzendingen participeren via Twitter (@mediamindsfm) door de hash-tag #mediaminds te gebruiken. Zij kunnen reageren op interviews, vragen stellen aan de gasten of presentatoren en nieuws of boeiende links melden.

Naast nieuwe gasten is er tijdens de uitzending ook de wekelijkse column van Bert Brussen te beluisteren. #MediaMinds 01 is terug te luisteren inclusief werkende jingle via : http://bit.ly/BHcop

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.