Media22.01.2009

MobileCowboys op Limburgse TV


mobilecowboys-op-limburgse-tv.jpg
mobilecowboys-op-limburgse-tv.jpg

Vanmiddag rond vijf uur maakt MobileCowboys haar TV debuut in een nieuw Live programma van de populaire Limburgse TV zender, Limburg Vandaag.

Elke twee weken zal Ron Smeets op de donderdag rond 17:00 uur een item van vijf minuten presenteren over mobieltjes, gadgets en daaraan gerelateerd nieuws.  Vandaag gaat het onder andere over de G1 en de (niet zo) onverwoestbare Sonim XP3. De onderwerpen die behandeld worden staan ook op MobileCowboys.

Na de Live uitzending zal het programma ook op MobileCowboys zelf te zien zijn. Dat kan een paar dagen duren (zeker de eerste keer). Niet iedereen in Nederland kan natuurlijk TV Limburg ontvangen. Sommige kabelbedrijven bieden echter wel alle regionale zenders aan maar vaak gaat het dan om de publiek regionale omroepen (in Limburg is dat L1).

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.