Fantrailer van Gladiator 2 met Pedro Pascal & Denzel Washington

Fantrailer van Gladiator 2 met Pedro Pascal & Denzel Washington

Vorig artikel Volgend artikel

Dit is de eerste echte fantrailer van "Gladiator 2", de langverwachte sequel van het iconische origineel van Ridley Scott. Na het succes van "Gladiator" (uit 2000) neemt de sequel je mee terug naar het oude Rome voor het fictieve vervolg op het verhaal van Maximus.

Gedreven door wraak stijgt Maximus door de gladiatorenrangen en wordt hij een symbool van hoop voor de burgers van Rome. De release van Gladiator 2 staat gepland op 22 november 2024.

Gladiator 2

De cast heeft opvallende namen, waaronder Denzel Washington, Pedro Pascal, Paul Mescal en anderen die allemaal extra diepte toevoegen aan het verhaal. Ridley Scott keert terug als regisseur. De details van het plot van de sequel blijven geheim, maar de casting van Lucius wijst op een spannende voortzetting van het oorspronkelijke verhaal. Het filmen begon in juni 2023, met locaties in Marokko, Malta en het Verenigd Koninkrijk.

Met 12 Oscarnominaties, waaronder Beste Film, heeft "Gladiator" een onuitwisbare indruk achtergelaten in de filmgeschiedenis. Gladiator 2 belooft ook weer een onvergetelijke filmervaring te worden. We zijn benieuwd hoe deze sequel het gaat doen. Die 12 Oscarnominaties zijn bijna niet te evenaren. We gaan het zien!

Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade....