DC Business28.12.2018

​Zo ziet het kantoor van de toekomst er uit


Blijven innoveren en ontwikkelen is essentieel voor een bedrijf. Maar dat geldt natuurlijk ook voor de ruimte waar de medewerkers het grootste deel van de dag doorbrengen. We nemen je daarom mee naar het kantoor van de toekomst. De zeer nabije toekomst wel te verstaan. Dit kantoor vormt een ideale combinatie tussen productiviteit en comfort.

Beweging op kantoor

Om te beginnen is fietsen naar je werk een goed plan. Maar je kunt ook fietsen op je werk. Omdat je als kantoormedewerker niet altijd evenveel beweging krijgt, is het goed om te weten dat er verschillende mogelijkheden zijn om toch sportief bezig te blijven. Denk aan zit-sta-bureaus of een stoelfiets. Maar ook ontspanningsruimtes worden steeds populairder. Deze ruimtes zijn niet zo zeer bedoeld om een siësta te forceren, maar juist om even het hoofd en de spieren los te gooien. Met een potje tafeltennis of tafelvoetbal bijvoorbeeld.

Duurzame en industriële designs

Duurzaamheid komt niet alleen terug in de missie en visie van het bedrijf, maar ook in de interieur- en meubelkeuze. En net zoals in de Nederlandse woonkamers wordt ook op kantoor een industrieel en robuust interieur een steeds groter fenomeen. Denk bijvoorbeeld aan een grote robuuste tafel om aan te vergaderen en meer groen op kantoor. Daarnaast zie je bijna nergens meer halogeen- of gloeilampen. Ledlampen verbruiken namelijk 85% minder energie. Goed voor de portemonnee en het imago. De finishing touch zit hem in de industriële look. En dat is weer mooi voor het oog.

Relaxen voor maximale productiviteit

Een tegenhanger van meer beweging op kantoor is om juist meer relaxruimtes te creëren op kantoor. De kunst is om hier een juiste balans in te vinden. Zo kun je in de ontspanningsruimte ook verschillende zitzakken neerleggen om te kunnen chillen. Maar ook bij lange vergaderingen is het fijn als je ook relaxed kunt zitten. Zorg daarom niet alleen dat je vergaderruimte rust uitstraalt, maar creëer ook een loungehoek waar je zowel met collega’s als met relaties op een ongedwongen manier kunt overleggen en comfortabel zit.

Geef je kantoor een make-over

Het kantoor van de toekomst gaat dus niet zo zeer over de nieuwste technische ontwikkelingen, maar over het comfort en de uitstraling. Dit maakt de medewerkers blij. Albeka biedt precies hetgeen wat jouw kantoor nodig heeft. Ga dus mee met de tijd en denk eens aan een make-over. Want ook intern is ontwikkeling de sleutel tot succes.

Verder lezen over Bedrijven

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Eigen tarieven bepalen en eigen werktijden: hoe fijn is dat? Het geeft een enorm gevoel van vrijheid, maar dat betekent niet dat er niet een paar dingen zijn die je toch echt wel even moet regelen. Deze 5 dingen zijn verstandig om op te letten als je je eigen bedrijf start.

Startups15.05.2024

5 dingen om op te letten als je je eigen bedrijf start

Trends in 2024 voor bedrukte relatiegeschenken: Wat is hot en wat niet?

De wereld van bedrukte relatiegeschenken blijft zich ontwikkelen, waarbij elk jaar nieuwe trends opduiken die aansluiten bij de wisselende voorkeuren en technologische ontwikkelingen.

DC Business15.05.2024

Trends in 2024 voor bedrukte relatiegeschenken: Wat is hot en wat niet?

Dit zijn volgens LinkedIn de beste bedrijven voor carrièreontwikkeling in 2024

Deze jaarlijkse lijst biedt een overzicht van de 15 beste werkplekken voor professionals om op dit moment carrière te maken in Nederland. Het is dit jaar een mix van bedrijven in tech, financiën, consumentengoederen en logistiek.

Social Media16.04.2024

Dit zijn volgens LinkedIn de beste bedrijven voor carrièreontwikkeling in 2024

​Waar moet je op letten bij het inrichten van jouw kapsalon?

Het inrichten van een kapsalon is meer dan alleen het kiezen van mooie meubels en decoraties. Het gaat om het creëren van een ruimte die zowel functioneel als uitnodigend is voor je klanten en medewerkers. Hier zijn enk...

DC Business09.04.2024

​Waar moet je op letten bij het inrichten van jouw kapsalon?

​Hoe gepersonaliseerde software innovatie aandrijft

In een wereld waar technologie razendsnel evolueert en bedrijfsprocessen steeds complexer worden, is de behoefte aan softwareoplossingen die naadloos aansluiten op specifieke bedrijfsbehoeften urgenter dan ooit. Maatwerk...

Technology28.03.2024

​Hoe gepersonaliseerde software innovatie aandrijft

Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Logitech heeft deze week 2 nieuwe webcams onthuld voor zowel consumenten als bedrijven die behoefte hebben aan videovergaderingen in de hoogste kwaliteit, compleet met het meest uitgebreide aanbod aan features dat Logite...

Gadgets07.03.2024

Nieuwe webcams van Logitech: MX Brio & MX Brio 705 for Business

Expatfile vereenvoudigt FBAR-aangiftes voor Amerikanen

Expatfile is een toonaangevend Amerikaans belasting- en financieel technologiebedrijf dat een gebruiksvriendelijk belastingplatform biedt aan Amerikanen die in het buitenland wonen. Het bedrijf heeft een innovatieve oplo...

DC Business29.02.2024

Expatfile vereenvoudigt FBAR-aangiftes voor Amerikanen

​Dit is waarom jij als ondernemer een kredietverzekering moet hebben

Als ondernemer is het erg belangrijk om goed verzekerd te zijn voor potentiële risico’s die op kunnen treden. De kredietverzekering is nog een vrij onbekende verzekering voor ondernemers. Dit is onterecht, omdat deze...

DC Business25.02.2024

​Dit is waarom jij als ondernemer een kredietverzekering moet hebben