Youfone introduceert bellen via 4G en WiFi voor Sim Only-klanten

Youfone introduceert bellen via 4G en WiFi voor Sim Only-klanten

Vorig artikel Volgend artikel

Er is een nieuwe dienst beschikbaar voor alle Sim Only-klanten. Telecomprovider Youfone introduceert het bellen via 4G (VoLTE) en WIFI (VoWIFI). Deze dienst is inmiddels al uitgerold naar bestaande klanten en is momenteel beschikbaar voor nieuwe mobiele klanten.

5g-tmobile-den-haag
Youfone introduceert bellen via 4G en WiFi voor Sim Only-klanten.

4G-Bellen heeft voordelen

Een telefoongesprek kan dankzij het 4G-Bellen toch nog plaatsvinden als een smartphone geen belsignaal ontvangt of als de telefoonverbinding niet optimaal is. Smartphones kiezen meestal het best beschikbare signaal. VoWIFI is een aanvulling op 4G-bellen.

Een gesprek wordt automatisch overgenomen als een 4G-signaal van een WIFI-netwerk. Dit geldt ook andersom. Het levert een aantal voordelen op ten opzichte van ‘mobiel’ bellen, zo is de geluidskwaliteit beter.

Daarnaast is de verbindingstijd korter dan voorheen, hierdoor is oproep sneller. Dit gaat de klant geen extra MB’s kosten, omdat de belminuten uit de belbundel komen. Klanten bepalen zelf of zij willen bellen via 4G en WIFI, door de functie op een toestel te activeren.

Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...