DC Business16.10.2017

Winactie: Maak kans op een nieuwe businesstas van Duifhuizen


Ben je toe aan een nieuwe businesstas? En is de tas die je nu nog gebruikt echt versleten? Dan is deze winactie van Duifhuizen tassen & koffers helemaal iets voor jou. Het is namelijk een nieuwe actie waarbij je kans maakt op een van de 10 nieuwe businesstassen.

Meedoen is eenvoudig. Upload gewoon een foto van jou of je collega met die veel te oude businesstas, en je maakt al kans. Om mee te doen moet je overigens wel aan enkele voorwaarden voldoen:

  • Zowel de oude businesstas als de persoon moeten goed zichtbaar zijn op de foto.
  • Beeldmanipulatie is ten strengste verboden!
  • Geef duidelijk aan waarom de businesstas aan vervanging toe is.
  • Maximaal 1 deelname per persoon.

Deel > Stem > Win

Zo doe je mee: Maak een account aan door je naam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens kan je de foto met de businesstas en de persoon uploaden. Zorg dat ja foto de meeste stemmen krijgt door de foto te delen. Roep je familie, vrienden en kennissen op om te stemmen op je inzending. Wie de meeste stemmen werft maakt kans op één van de vijf publieksprijzen. Naast de publieksprijs zal ook een vakjury de ingezonden foto’s beoordelen en aan het eind van de actie 5 winnaars selecteren.

Win je Businesstas

Via de website duifhuizen.nl/winjebusinesstas kan je binnen de aangegeven actieperiode een foto uploaden die voldoet aan de actievoorwaarden. En op de website van winjebusinesstas zijn ook alle inzendingen zichtbaar die meedingen naar de vakjury- en/of publieksprijs.

Duifhuizen-herfstwinter
Duifhuizen-herfstwinter

Actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Win je businesstas winactie 2017. Het betreft een tijdelijke actie. De actie loopt van 16 oktober 2017 t/m 8 november 2017. Op vrijdag 10 november zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Door deelname aan deze actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. Duifhuizen behoudt zich het recht om deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen. Deelname aan deze actie staat open voor iedereen, met uitzondering van medewerkers Duifhuizen tassen & koffers.