Wereldse boodschappen in één online supermarkt

Wereldse boodschappen in één online supermarkt

Vorig artikel Volgend artikel

Deze nieuwe online supermarkt ging maandag 16 augustus live. Kocht je je dagelijkse boodschappen al online maar moest je nog de deur uit voor specifieke producten om heerlijke multiculturele gerechten te maken dan kun je nu terecht bij Manaw. Hoewel het voor het grootste gedeelte van Nederland nog wachten is op het thuisbezorgen van deze nieuwe online supermarkt, kun je in Amsterdam, Zaandam en omstreken al wel genieten van deze dienst.

Multicultureel assortiment

Het in Amsterdam gevestigde bedrijf biedt een onderscheidend, multicultureel assortiment aan, zodat de consument alle boodschappen op één plek kan kopen, zonder langs allerlei speciaalzaken te hoeven. Het aanbod van Manaw is een mix van producten uit allerlei wereldkeukens, maar ook het reguliere assortiment wat de consument kent vanuit zijn huidige supermarkt. De ‘wereldse’ boodschappen worden, boven een bestelbedrag van vijftig euro, binnen 24 uur gratis thuisbezorgd in Amsterdam, Zaandam en omstreken.

Waar Nederlandse A-merken het aanbod diversifiëren onder de groeiende belangstelling voor andere eetculturen, brengt de nieuwe online supermarkt Manaw een volledig multicultureel assortiment van A-merken vanuit de hele wereld. Er heeft een nauwkeurige selectie plaatsgevonden van Nederlandse en buitenlandse producten om een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden.

Start in Amsterdam, Zaandam en omstreken

Na een proefperiode van een aantal weken is Manaw er klaar voor om officieel van start te gaan. ''Ons DC ligt in het Westelijk havengebied in Amsterdam en heeft 6500m2 aan opslagruimte en 1000m2 kantoor. Er rijden 40 bezorgwagens rond in onze opvallende huiskleur fel lilapaars. In eerste instantie starten we in Amsterdam, Zaandam en omstreken, maar over vijf jaar zijn we landelijk. Die plannen zijn al uitgedacht.” Aldus Frank Jansen, directeur van Manaw.

Sylvia Torn

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys en wordt beheerd door Sylvia. Met veel passie en energie helpt Sylvia organisaties en merken gericht...