Canon lanceert de PIXMA TS3450

Canon lanceert de PIXMA TS3450

Vorig artikel Volgend artikel

Canon Europe introduceert de PIXMA TS3450. De nieuwste instapmodel inkjetprinter uit de PIXMA TS-serie. Het is multifunctionele drie-in-een printer voor alle dagelijkse printtaken en heeft gebruiksvriendelijke kenmerken zoals FINE-cartridges in vier kleuren voor eenvoudig vervangen en gemakkelijk configureren met one-touch wireless connectiviteit voor maximale productiviteit.

Canon PIXMA TS3450_1
PIXMA TS3450.

Gebruiksgemak van Canon

De gebruiksgemak en eenvoudige installatie van de printer is ideaal voor studenten en thuiswerkers. Meer duidelijke video’s en afbeeldingen, dit bevat de verbeterde Web Setup Guide zodat iedereen stap voor stap aan de slag kan. De printer koppelt zich direct aan een slim apparaat, pc of laptop als het in aanmerking komt met een WI-FI-verbinding.

Ook na de installatie blijft het dagelijks gebruik eenvoudig dankzij de kristalheldere navigatie via het 1,5” mono-segment lcd-scherm. Gebruikers hebben toegang tot de belangrijkste printerfuncties en het onderhoud, inclusief controle van de printstatus en het papierformaat. De Auto Power-modus bespaart energie door automatisch met printen te starten vanuit een uitgeschakelde stand, en is toegankelijk vanuit huis of op afstand.


Canon PIXMA TS3450_2
Canon PIXMA TS3450.

Vrijheid in creativiteit

De papierinvoer aan de achterzijde van de printer ondersteunt een breed scala aan Printmedia en is compatibel met verschillende papiersoorten. Door een effectieve papierdoorvoer en duidelijke plaatsingsinstructies zijn gebruikers gegarandeerd van perfecte prints.

Naast bijzondere printeigenschappen biedt de Canon PIXMA TS3450 toegang tot een reeks aan Tools, waaronder Wi-Fi PictBridge, waarmee gebruikers hun camera rechtstreeks op de printer

Gebruikers kunnen hun camera rechtstreeks op de printer aansluiten, dit kan door toegang aan een reeks tools waaronder Wi-Fi PictBridge. Dit is zeer geschikt voor fotografen die snel willen printen want door deze functie kan er worden geprint zonder tussenkomst van een pc. De printer ondersteunt ook Canon’s Easy-PhotoPrint Editor App (iOS/Android), waarmee gebruikers direct vanaf hun smartphone foto’s kunnen bewerken en printen om originele content te creëren.

Canon PIXMA TS3450_4
Canon PIXMA TS3450.
Redactie Business

DC Business is het zakelijke platform van Dutchcowboys. Hier heeft u de mogelijkheid tot het plaatsen van nieuws en/of persberichten gericht op de zakelijke...