YouTube video downloaden is zo wel heel eenvoudig

YouTube video downloaden is zo wel heel eenvoudig

Speciale tools en websites om video's van YouTube te downloaden zijn al jaren beschikbaar. De meeste werken gewoon goed, maar er is ook een manier die het wel heel eenvoudig maakt, zonder hulp van tools of programma's maar gewoon vanuit Google Chrome of Mozilla Firefox.

Ga naar Youtube.com/tv, de YouTube interface voor smarttv's. Druk vervolgens op 'S' om de zoekmogelijkheid te openen en zo de gewenste video te vinden. Zodra de video begint met afspelen klik je met de rechtermuisknop op de video. In het menu dat opent staat dan de optie 'Video opslaan als/Save video as'. 

Als je daarop klikt opent er een venster waarin als bestandsnaam 'videoplayback' staat. Voer daar zelf een bestandsnaam in en voeg er de extensie .mp4 aan toe. Eerst 'videoplayback' downloaden en het bestand later hernoemen en de extensie toevoegen kan natuurlijk ook. Vervolgens wordt gewoon de volledige video gedownload naar je computer.

Reacties (9)

  • Bas

  Goede tip!!!

  Veel van de websites (bijv ZamZar) werken sinds dit jaar niet meer, op verzoek van YouTube.

  Ga dit nu proberen!

  Ma 19 nov 2012, 13:45 [reply]

 • Dat is een mooie tip.
  Zelf gebruik ik Firefox, maar dit is makkelijker uit te leggen aan anderen als ik weer de vraag krijg hoe men een video kan opslaan.

  Ma 19 nov 2012, 13:47 [reply]

  • CowboyTim

  Ik gebruik al jaren VideoGet - top programma!

  Ma 19 nov 2012, 15:33 [reply]

  • Rakesh

  ik gebruik de addon van http://www.clipconverter.cc/
  onzetend gemakkelijk! boven elke clip staat dan een button, daar klik je op en je kunt kiezen hoe je het wilt downloaden (bestandsformaat)

  Bestandsnaam is zelfs al ingevuld!

  Ma 19 nov 2012, 20:18 [reply]

  • Ruben

  Handige methode, alleen het zoeken op Youtube zelf werkt een beetje lastig. Ik gebruik iLivid Download Manager van http://youtubedownloader.nl, download met 4mb per seconde!

  Wo 21 nov 2012, 23:46 [reply]

  • Ruben

  De url werkt niet, deze wel http://youtubedownloader.nl

  Wo 21 nov 2012, 23:47 [reply]

  • Jess

  Als je alle stappen doorloopt lijkt het te werken totdat je het een bestandsnaam geeft, eindigend op .mp4. Wanneer je dan het filmpje wilt openen, staat er

  The document “whatever.mp4” could not be opened. The movie's file format isn't recognized.

  Weet iemand wat er hier fout gaat?
  Alvast bedankt.

  Do 22 nov 2012, 11:35 [reply]

  • Natasja

  Hoi, ik wil graag "could you be loved" van Leona downloaden, maar kan hem niet vinden. Via You Tube zou ik dan alleen de muziek willen downloaden, weet iemand hoe dit moet?

  Greetz

  Ma 17 dec 2012, 08:59 [reply]

 • Hoi, ik wil graag "could you be loved" van Leona downloaden, maar kan hem niet vinden. Via You Tube zou ik dan alleen de muziek willen downloaden, weet iemand hoe dit moet?

  Di 17 dec 2013, 11:07 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines