Gek op Infographics? Nieuwe website met alle Infographics maakt je dan zeker blij.

Infographics zijn een leuke weergave van een bepaalde ontwikkeling of nieuws item en vandaag de dag erg populair aan het worden, vooral met de nodige ontwikkelingen die gaande zijn op het gebied van internet en social media.

De website InfographicList biedt dagelijks de nodige nieuwe en recente infographics aan, onderverdeeld in categorieën als politiek, internet, technologie, entertainment en meer.

Gek op Infographics? Nieuwe website met alle Infographics maakt je dan zeker blij.

Een infographic geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld in de vorm van een kaart, grafiek, bord, instructieve tekening of een interactieve applicatie dus waarom een heel artikel lezen als een goede infographic hetzelfde kan bieden...

Tags: infographic

Reacties (6)

  • Cowboy Tim

  Zal ik je is wat vertellen. Ik heb echt een hekel aan infographics. Niet overzichtelijk en mijn ogen weten niet waar ze moeten beginnen met lezen. Het ziet er altijd uit als zo'n "Waar is willie"-plaat.

  Ma 26 sep 2011, 08:26 [reply]

 • Hmmm...je hebt een hekel aan slechte infographics bedoel je? Een goede infographic biedt juist overzicht, vooral als er veel gegevens getoond moeten worden.

  Toffe site overigens, goed voor inspiratie. Voor de fans: Visualoop is ook een aanrader met dagelijks nieuwe infographics.

  http://visualoop.tumblr.com/

  Ma 26 sep 2011, 13:00 [reply]

 • Voor alle mensen die infographics interessant vinden of er juist een hekel aan hebben, is er sinds kort ook de infographics startpagina: http://infographics.startpagina.nl/ . In de video sectie staan een hoop individuele infographics.

  Ma 26 sep 2011, 17:05 [reply]

 • Thanks for taking the time to discuss this, I feel strongly about it and love learning more on this topic. If possible, as you gain expertise, would you mind updating your blog with more information? It is extremely helpful for me...thanks

  Vr 23 nov 2012, 09:13 [reply]

 • Your post is so interesting and informative. I got a lot of useful and significant information. Thank you so much.
  <a rel="dofollow" a="" href=";http://cystinose.org/&quot;>las mujeres</a>

  Vr 23 nov 2012, 09:13 [reply]

 • Hi, this is a very interesting web page and I have enjoyed read­ing many of the arti­cles and posts con­tained on the web­site, keep up the good work and hope to read some more inter­est­ing con­tent in the future. Thank you so much.
  http://eastasiabc.org/

  Vr 23 nov 2012, 09:14 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines