Media23.06.2009

Yeeehaw Dutchcowgirls 1 jaar


yeeehaw-dutchcowgirls-1-jaar.jpg
yeeehaw-dutchcowgirls-1-jaar.jpg

Vandaag is het een bijzondere dag. Niet alleen verscheen zojuist op MobileCowboys het 10.000e bericht maar is ook ons inmiddels meer dan volwassen zusje DutchCowgirls 1 jaar oud.

Precies een jaar geleden lanceerden we in de avond DutchCowgirls. Onder leiding van hoofdredactrice en co-founder Marjolijn Kamphuis verschenen inmiddels meer 2.300 artikelen en staan er ruim 70 bloggers op de lijst van auteurs.

Van enige vorm van kanaibalistie met DutchCowboys zoals sommigen voorspelden is nooit sprake geweest en heeft het blog inmiddels een zeer grote lezersgroep. Natuurlijk moeten we iedereen die het afgelopen jaar heeft meegewerkt bedanken voor alle bijdragen. Maar we kunnen dat niet zonder Marjolijn in het bijzonder te feliciteren en te willen bedanken voor haar immer inspirerende rol en inzet. Zonder haar passie was DutchCowgirls nimmer geworden tot wat het weblog nu is. Een gewedig blog met een geheel eigen tone of voice, vol geschreven door een fantastisch stel meiden voor een zeer brede doelgroep. Congratz en a big hugh voor alle medewerkers. We love DutchCowgirls !!!

Henkey
Henk de Hooge

Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast tech en travelblogger, fotograaf, visual storyteller en bovenal een digitale nomade. Je maakt Henk vooral blij met bijzondere auto's, verre reizen en coole gadgets. Zijn grootste passies zijn echter innovatie, creativiteit en duurzaamheid.