Is dit de beste TV Commercial ooit?

Is dit de beste TV Commercial ooit?

TV Commercials, ze zijn er in alle soorten en maten. Sommige verrassen je, andere irriteren mateloos of doen je glimlachen. Aan de productiekosten, soms sky-high ligt het ook niet. Het gaat eigenlijk om de boodschap en die wordt nog al eens vergeten. Dus wat is is een goeie TV Commercial, en is er een beste ooit?

Hard to say maar Jason Kottke kwam er een tegen uit de "buitencategorie" en in zijn post laat het vraagteken zelfs weg. "A bouncer in Birmingham hit me in the face with a crescent wrench five times and my wife's boyfriend broke my jaw with a fence post. So if you don't buy a trailer from me, it ain't gonna hurt my feelings. So come on down to Cullman Liquidation and get yourself a home. Or don't. I don't care".

2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (13)

  • Robert

  Beste NL commercial moet deze zijn..

  http://www.youtube.com/watch?v=BGKFEDqDTAE

  Za 1 mei 2010, 10:44 [reply]

 • @ Robert: die clip is inderdaad super. Veel beter dan de Cullman Liquidation clip...beetje bizarre commercial die me niet echt zou overtuigen, integendeel.

  Za 1 mei 2010, 11:00 [reply]

 • Wat bierreclame vind ik die van Bavaria beter dan die van Heineken: http://www.youtube.com/watch?v=QDkJSPjDAjo

  Za 1 mei 2010, 11:18 [reply]

 • @Robbert, prima om hem nog eens te seeden. Ik moet toegeven dat veel van de Heineken commercials zeer origineel zijn. Ik denk alleen niet dat hij kan concurreren met bovenstaande commercial. Deze zit echt op een ander level!

  Za 1 mei 2010, 11:20 [reply]

  • frits bolkys

  Pfff, die van hEineken. Nee, toch niet. Zou het zijn omdat dat geen bier is maar een slap aftreksel van wat Pils zou moeten zijn.

  Bier = een verzameling van soorten
  Pils = een biersoort

  Za 1 mei 2010, 11:36 [reply]

  • Peter

  ik vind em slecht. had ik ook nog wel kunnen bedenken

  Ma 3 mei 2010, 10:01 [reply]

 • Ik denk dat de clip zeer goed werkt voor hetgeen hij bedoelt is. Concept is erg goed bedacht! Wel erg amerikaans. Ik denk dat wij nuttigere Hollanders hier niet zo snel voor zullen gaan. Het fenomeen van huizen verplaatsen kennen wij ook niet zo, dus dat ik zoiezo lastig

  Ma 3 mei 2010, 11:42 [reply]

 • Ik denk dat de clip zeer goed werkt voor hetgeen hij bedoelt is. Concept is erg goed bedacht! Wel erg amerikaans. Ik denk dat wij nuchtere Hollanders hier niet zo snel voor zullen gaan. Het fenomeen van huizen verplaatsen kennen wij ook niet zo, dus dat is zoiezo lastig

  Ma 3 mei 2010, 11:42 [reply]

 • Amerikaans? Ach, het succes van Uncle Boogers Bumperdumper (www.bumperdumper.com) is ook verpakt in vele raadsels. Hoe bizarder, hoe beter. Dus deze is goed. Erg goed. Ik post hem ook even...

  Ma 3 mei 2010, 14:48 [reply]

 • De nieuwe reclame van Vodafone (MadameTreSesti) is ook een goed voorbeeld van een reclame die zijn doel mist. Of niet..? Check http://tomkooken.blogspot.com/ en laat weten of je het daarmee eens bent..

  Di 4 mei 2010, 16:24 [reply]

 • @Tom, Persoonlijk vind ik deze vrij lastig. Het concept is goed verzonnen,vaak werken dit soort filmische settings wel. Ben persoonlijk erg fan van MotherLondon: http://bleck.nl/blog/ zij zijn zeer goed in het vertellen van verhalen. Ik denk dat de meerheid deze echter te vaag vindt.

  Di 4 mei 2010, 17:01 [reply]

  • Froukje

  De beste is natuurlijk die van Hi! Wie is Froukje? Hahaha, moet er altijd om lachen! Geweldig gewoon!

  Do 6 mei 2010, 22:11 [reply]

  • Frans

  Wat dacht je van Beursgenoten! Dit is de beste Nederlandse commercial ever!

  http://www.youtube.com/watch?v=kwO7JSaMEqM

  Wo 14 nov 2012, 12:39 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines