Bespaar tijd en check zelf je vrienden in via Foursquare

Vorig artikel Volgend artikel
Bespaar tijd en check zelf je vrienden in via Foursquare

Sinds gisteren is het bij Foursquare mogelijk om in te checken voor je vrienden en dus tijd te besparen. Volgens het bedrijf is het zo dat 90% van de mentions geschreven worden op het moment dat mensen samen zijn met degene die ze in de mention vermeld hebben. Om tijd te besparen, is het nu mogelijk om ze in te checken op het moment dat je bij de vriend, vriendin of vrienden in kwestie bent. 

Hoe werkt het?

1. Wanneer je incheckt, klik je op de knop 'I'm with...' om mensen toe te voegen met wie je bent. Kies je vrienden uit de lijst.
2. Je vrienden krijgen een notificatie over het feit dat ze toestemming moeten geven om jou ze te laten inchecken.
3. Wanneer ze ja zeggen, worden ze automatisch ingechckt. Er zal maar één keer toestemming gevraagd worden. Wanneer ze niet ingecheckt willen worden, zullen ze normaal gementioned worden.

Een aantal belangrijke dingen die je moet weten:

- Heeft een vriend of vriendin eerder ingecheckt dan jij? Wanneer jullie op dezelfde plek inchecken, voor of na de check-in van de vriend, zal alleen die van jou te zien zijn. Op deze manier kun je altijd je foto's bijvoegen of iedereen vertellen wat je aan het doen bent.
- Je krijgt altijd een notificatie wanneer een vriend je incheckt. Wil je niet ingecheckt worden? Er is een delete-button aanwezig.  

check-in-friends-steps

Meer content

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies