The 2011 Social Media All Stars [INFOGRAPHIC]

Onderstaande Infographic (na de lees meer ..) geeft een overzicht van de meest populaire Social Media sites van 2011. Wie de top 10 vergelijkt met deze van vorig jaar (zie eerste afbeelding) ziet een paar opmerkelijke veranderingen.

Facebook, Twitter, YouTube, Flickr, Foursquare en LinkedIn zijn gebleven, Google Buzz, Digg, Gowalla en MySpace zijn inmiddels verdwenen en Tumblr, Spotify, Instagram en de spectaculiare opkomst van Google+ zijn de nieuwkomers in 2011. Uiteraard vraag je je dan af hoe volgend jaar deze wederom fraaie infographic van Lemon.ly (+1 voor de bedenkers) er dan uit gaat zien.

Vraag is houden sites als Flickr en Foursquare het nog steeds vol en wie zijn dan de nieuwkomers en natuurlijk last but not least, zet de opkomst van Google+ nog verder door?

The 2011 Social Media All Stars [INFOGRAPHIC]

social-media-all-stars

Tags: social media
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines