Swinckels' vanaf nu ook verkrijgbaar via een webshop!

Swinckels' vanaf nu ook verkrijgbaar via een webshop!

[Advertorial]

Vorig artikel Volgend artikel

De naam zal niet bij iedereen een belletje doen rinkelen. Maar Swinckels’ is een superieur pilsener met een verhaal dat teruggaat tot 1680. De receptuur van het merk is het resultaat van zeven generaties brouwervaring van de familie Swinckels en laat zien hoe bijzonder pils kan zijn.

Tot voor kort was deze pilsener alleen te verkrijgen in enkele speciaal geselecteerde horecagelegenheden. Maar daar komt verandering in. Alle bierliefhebbers kunnen vanaf nu ook via de nieuwe online webshop bestellen om lekker thuis te genieten van een flesje Swinckels’. En voor 22:00 uur besteld; de volgende dag in huis (m.u.v. weekend en feestdagen).

Swinckels'

En de prachtige verhalen achter Swinckels’ bier willen ze ons niet onthouden, daarom introduceren ze ook een Swinckels’ glossy. Deze staat vol interviews, lifestyle artikelen en culinaire weetjes. Zoals bijvoorbeeld de serie Gentlemen's Masterclass.

Er zijn skills die elke zichzelf respecterende gentleman zou moeten beheersen. Een daarvan is Sabreren.

Sabreren doe je zo

Sabreren is het met een sabel of sabreermes openen van een fles champagne, waarbij de glazen rand van de opening van de fles door de inwendige druk in de fles afbreekt. Cavalerie-eenheden van Napoleon introduceerden de techniek in de negentiende eeuw op het slagveld, waar overwinningen met grote hoeveelheden champagne werden gevierd.

Tegenwoordig wordt de techniek vooral gebruikt om bij feestelijke gelegenheden een fles champagne op ceremoniële wijze te openen. 'De techniek is eenvoudig, doch delicaat, en dient men met de nodige omzichtigheid uit te voeren. Mislukkingen zijn gewoonlijk het gevolg van onvakkundige uitvoering.'

Zelf aan de slag

Mocht je ooit een sabreermes in je handen gedrukt krijgen bij de opening van je nieuwe zaak of het huwelijk van je beste vriend, hou dan de volgende tips van Nard Albers uit onderstaande video in gedachten. Hij laat zien dat met de juiste techniek, sabreren een koud kunstje is.

Meer content

Reageren is uitgeschakeld omdat er geen cookies opgeslagen worden.

Cookies toestaan Meer informatie over cookies