Online18.08.2008

iBood als beste getest door Computerbild


ibood-als-beste-getest-door-computerbild.jpg
ibood-als-beste-getest-door-computerbild.jpg

Uit de vandaag gepubliceerde resultaten van een uitgebreide test onder Duitse webwinkels is de Nederlandse webwinkel iBood.com als beste uit de test gekomen.

De test is uitgevoerd door het Duitse tijdschrift Computerbild. Opmerkelijk is dat een Nederlands bedrijf deze positie op de Duitse markt heeft kunnen veroveren. Computerbild teste de Nederlandse webshop onder meer op prijspeil, informatie voorziening, levering en support.

Directeur Dennis Sanders van iBood.com is vereerd met het resultaat en de erkenning van het onafhankelijke Duitse computertijdschrift. “Wij hebben de afgelopen maanden erg veel geïnvesteerd in de optimalisatie van onze service en logistiek. Wij zijn daarom ook erg trots dat dit zijn vruchten begint af te werpen” verklaart Sanders.

ComputerBild is een tweewekelijks tijdschrift met meer dan 900.000 lezers, waarmee het het grootste computer magazine in Duitsland is.

Het testpanel van ComputerBild is vol lof over de prijsverschillen die iBood gedurende de testperiode van twee weken realiseerde. Geen enkel andere webwinkel kon onder de verkoopprijs van iBood komen. De Nederlandse webwinkel had dagelijks een gemiddeld prijs voordeel van 38.63% ten opzichte van de goedkoopste aanbieder op internet.

Dit is precies wat wij nastreven met ons concept, dagelijks de beste en goedkoopste aanbieding van Europa brengen. Eerder testte de Duitse Consumentenbond (Verbraucherzentrale) ons op prijsverschil, waarbij ze gebruik maakten van de zes grootste online prijsvergelijkers. We waren altijd de goedkoopste“.