Nieuws28.01.2015

Infographic: dit is de perfecte routine voor je werkdag


De perfecte werkdag begint om half zeven en eindigt rond een uurtje of elf. Althans, dat zegt Alissa Scheffer in haar infographic voor de Huffington Post.

Natuurlijk is de perfecte werkdag een dag waarop je promotie en/of een flinke opslag krijgt. Een dag waarop je alleen maar complimenten van je leidinggevende krijgt en waarop je een super goede deal scoort. Maar helaas kan dat niet iedere dag het geval zijn. Het goede nieuws is dat je door jezelf een bepaalde routine aan te leren, je van iedere dag een productieve en gezellige dag kunt maken.

Hoe je zowel productief als gelukkig kunt zijn tijdens je werkdag? Niet langer dan 52 minuten achter elkaar werken en vervolgens 17 minuten pauzeren. Een wandeling tijdens de lunch maken zou je ook moet helpen productiever te zijn tijdens je werkdag en die nieuwe katten-video kijken om een uurtje of half vijf is ook volledig verantwoord, althans… volgens de Huffington Post.

Het idee is dat wanneer je meer bewuste pauze’s neemt, je de tijd die je wel aan het werk bent zo productief kunt besteden dat je uiteindelijk meer gedaan krijgt.

Krijg jij jouw baas niet aan zijn verstand gepeuterd dat YouTube video’s kijken tijdens werktijd noodzakelijk is? Laat hem dan onderstaande infographic maar eens goed bekijken!

Annemerel de Jongh

Annemerel schrijft op haar eigen lifestyle blog en werkt daarnaast als freelance redacteur. Je maakt haar blij met goed eten, nieuwe gadgets en hardlopen