Nieuws23.06.2016

De DC Daily van 23 juni 2016


In de DC Daily vind je leuke, nieuwe, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, 23 juni 2016.

Schade noodweer in Randstad geschat op 20 miljoen

De schade door het noodweer en het wateroverlast in de Randstad loopt volgens de Verbond van Verzekeraars volgens een eerste voorzichtige schatting in de 20 miljoen euro. Bekijk hier meer filmpjes en foto’s van het noodweer in Nederland.

BlackBerry draait verlies

In het begin van 2016 heeft BlackBerry zijn omzet weer zien dalen en draaide een veel verlies door grote afschrijvingen. In het eerste kwartaal draaide het bedrijf een omzet van 400 miljoen dollar en dat is 40 procent minder dan vorig jaar. BlackBerry draaide een nettoverlies van 670 miljoen dollar en dat komt door verschillende afschrijvingen en herstructureringskosten.

blackberry-verlies
blackberry-verlies

IJsbeer in Diergaarde Blijdorp gaat viral met grappig filmpje

In de video is te zien hoe de ijsbeer de tijd van zijn leven heeft. Een bezoeker van Diergaarde Blijdorp daagt de ijsbeer vanaf de andere kant van het glas uit om onder water te duiken. En dat doet de ijsbeer Sizzel! De video is inmiddels al tienduizenden keren bekeken. Check de video hier!

ijsbeer-blijdorp
ijsbeer-blijdorp

FOX Sports supporter van Kiki Bertens

FOX Sports is supporter van Kiki Bertens. De komende tweeëneenhalf jaar prijkt de naam van de sportzender op het shirt van Nederlands beste tennisster. Tevens zal zij voor FOX Sports een vlog onderhouden met exclusieve ‘achter de schermen’ beelden van haar belevenissen tijdens de WTA Tour. De samenwerking gaat per direct van start.

kiki
kiki

Oxxio innoveert met slimme chatbot in mobiele app

Oxxio introduceert vandaag een interactieve bot. De chatbot, genaamd O, geeft gebruikers persoonlijke inzage in energieverbruik en helpt deze op een vernieuwende manier te interpreteren.

Afbeelding-O-Energiebuddy-2
Afbeelding-O-Energiebuddy-2

Weg smartphone, lees nieuws op de digitale borden langs de weg

De automobilist ontvangt sinds vandaag realtime actualiteiten en headlines op de digitale reclamemasten langs de snelwegen. Beyond Outdoor en BNR Nieuwsradio hebben een innovatief partnership gesloten. Vanaf vandaag zie je als automobilist direct wat er in de wereld gaande is en kun je voor achtergrondinformatie direct overschakelen naar BNR Nieuwsradio.

beyond-outdoor
beyond-outdoor