Nieuws21.07.2017

De DC Daily van 21 juli 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, vrijdag 20 juli 2017.

Je kunt vanaf nu een frietje eten bij Lil Kleine

In Amsterdam is in de Regulierbreestraat de frietzaak van Lil Klein geopend. Het is niet helemaal een nieuwe zaak, maar een frituur die ooit van de vader van zijn beste vriend was die inmiddels is overleden. Lil en zijn vriend blazen er nu nieuw leven in en dat zal ongetwijfeld een succes worden. Niet dat hij zelf iedere dag friet gaat bakken maar fans zullen er ongetwijfeld massaal op af komen.

Voor de 70e keer de Vierdaagse lopen

Velen lopen ‘m nooit, maar Bert van der Lans (85) uit Nijmegen liep deze week zijn 70e Vierdaagse, de eerste persoon ooit die dat doet. Als beloning kreeg hij een kruisje van echt goud.

Pacific Rim 2 komt er aan

het duurt nu niet meer al te lang voordat we weer kunnen gaan genieten van Kaiju en grote robts, want Pacific Rim 2 (nu met Star Wars-acteur John Boyega) komt er in februari 2018 aan. Om ons alvast op smaak te brengen is er een soort commercial uitgebracht voor de robots in de film: de Jaegers. Wil je meer? Kun je hier kijken.

Linkin Park-zanger overleden

Chester Bennington, de zanger van rockband Linkin Park heeft zich gisteren op de verjaardag van zijn vriend Chris Cornell (bekend van Soundgarden) van het leven heeft beroofd. Cornell deed datzelfde afgelopen mei. Linkin Park was een van de grootste stemmen voor jongeren die buiten de boot vielen tussen het jaar 2000 en nu en dus staat social media vol met steunbetuigingen voor nabestaanden en de rest van de band van fans die Chester’s teksten wellicht in een ander licht gaan zien.

Dit zijn de échte Teletubbies

Je denkt wel dat je de Teletubbies uit elkaar kon houden, daar zijn die handige kleurtjes en namen voor, maar wist je ook hoe ze er écht uitzagen? Deze vier mensen zaten in de pakken die je vermoedelijk veel te vaak hebt moeten meekijken. Niet boos op ze zijn, ze deden ook alleen maar hun werk!