Nieuws14.08.2017

De DC Daily van 14 augustus 2017


In de DC Daily vind je nieuwe, leuke, opvallende, interessante en niet te missen weetjes van de dag! Plus alle dingen die wij gewoon kwijt willen. Dit zijn ze van vandaag, maandag 14 augustus 2017.

10,8 miljoen dollar voor het winnen van DOTA 2

Afgelopen weekend werd er in de VS een e-sports-toernooi gehouden, genaamd The International. Daarin nemen steeds twee teams van vijf spelers het tegen elkaar op in Dota 2, een strategie-oorlogsspel.

Het toernooi en daarmee tevens ook de prijs van 10,8 miljoen dollar is gewonnen door een Nederlands team: Team Liquid. En met een totale prijzenpot van zo’n 24 miljoen dollar (vorig jaar nog 18,7 miljoen) was dit het grootste e-sports-toernooi ooit.

Thisisbillgates

Bill Gates, de man die verder geen introductie nodig heeft, heeft ook een eigen Instagram-account geopend, en wel vanuit Tanzania. Hij heeft een aantal foto’s gedeeld waarin hij bezig lijkt te zijn voor de Bill and Melinda Gates Foundation.

“Death is the Enemy”

Kort nadat aflevering 5 in de VS werd uitgezonden heeft HBO alweer de teaser voor volgende week vrij gegeven. Met nog 2 afleveringen te gaan dit seizoen zijn de verwachtingen weer hoog.

De kans is groot dat je de aflevering van vandaag nog niet hebt gezien. Dan wacht je even tot dat wel het geval is 😉

All you can eat chocolade

In het Duitse Neustadt is afgelopen weekend een aanhanger gestolen met daarin voor 20 ton aan chocolade. En dan vooral potten Nutella en van die chocolade-verrassingseieren. Goed voor een waarde van rond de 60.000 euro. Lekker zo voor eigen consumptie.

Final Trailer: The Defenders

Netflix heeft de laatste trailer uitgebracht voor Marvel’s The Defenders. Onze favoriete misfit superhelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist zijn terug, en bundelen hun krachten tegen al het criminele gespuis in New York. Alle afleveringen van Marvel’s The Defenders zijn vanaf aanstaande vrijdag 18 augustus te zien op Netflix.