Google vraagt gebruikers om internetvrijheid te beschermen

Eerder dit jaar mobiliseerden Google en andere internetbedrijven mensen om te protesteren tegen SOPA en PIPA. Het bleek een groot succes te zijn, aangezien de wetten niet meer zijn ingevoerd. Nu gooit Google er een schepje bovenop door de volgende bedreiging voor het internet aan te vallen: de Verenigde Naties. In december overlegden naties uit de gehele wereld in Dubai over veranderingen op het internet. Het grootste gedeelte van het internet wordt beheerd door ICANN, een neutrale organisatie. Sommige naties in de Verenigde Naties willen echter druk zetten op de handelingen van het ICANN zodat ze meer inspraak hebben in hoe het internet werkt. 

Google vraagt gebruikers om internetvrijheid te beschermen

Open Web instanties protesteerden meteen tegen het idee en zijn bang dat de internetvrijheid hierdoor in gevaar komt. Met een nieuwe campagne vraagt Google aan inwoners wereldwijd om in actie te komen voor een vrij en open internet.

Reageren

  • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
    * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines