Gadgets13.10.2008

Eerste 360 graden beeldscherm


eerste-360-graden-beeldscherm.jpg
eerste-360-graden-beeldscherm.jpg

Beeldschermen zijn er in vele soorten en maten, maar een ronde hadden we nog niet eerder voorbij zien komen. Importeur Schermex claimt dan ook de eerste te zijn die een rond digitaal beeldscherm op de Nederlandse markt brengt. Het scherm is onderdeel van de multifunctionele presentatiezuil Litefast.

“De Litefast is een zuil waarin bewegende beelden kunnen worden getoond op een digitaal 360˚ LED scherm. Het heldere doorkijkscherm is rondom via drie kijkhoeken te volgen, waarmee het drie keer zoveel kijkers als een plat scherm bediend. Binnen in de transparante zuil kan bovendien een voorwerp worden geplaatst en de voet is te voorzien van printuitingen. Tezamen zorgt dit voor een zeer hoge attentiewaarde. De Litefast is daarmee dan ook zeer geschikt voor reclame, (real-time) informatie en entertainment”, aldus het persbericht.

Het zelfde persbericht verwijst ook naar Beamlog.nl, een interessant niche blog over projectietechnieken, projectieschermen en beeldschermen .

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.