Ook problemen met de iPhone 5

Er zijn redelijk wat problemen te melden voor de iPhone 5 en dat is best opvallend. Apple wacht altijd lang voordat een product op de markt komt en meestal zijn de problemen wel op één hand te tellen. Dit keer lijkt het voor het bedrijf uit Cupertino niet allemaal mee te zitten. 

Rond de lancering van iOS 6 afgelopen zijn er nog steeds heel wat problemen te melden. Grootste probleem lijkt Apple maps dat vooral in de VS een aantal verbazende resultaten weet te tonen. Voor de iPhone 5 die a.s. vrijdag in Nederland op de markt komt zijn er inmiddels ook een aantal klachten te melden. Een kort overzicht.

De meest gehoorde klacht, en deze is echt opmerkelijk, de iPhone is te licht. De website Gizmodo maakte een overzicht van alle opmerkingen over dit punt. Harold Kuepers, hoofdredacteur van Stylecowboys geeft toe dat hij echt een stuk lichter (hij lijkt een soort dummy) is maar dat ondanks dit de telefoon nog steeds wel robuust aanvoelt (zijn uitgebreide  review lees je hier).

De achterkant van de iPhone 5 vertoont sneller krassen dan al zijn voorgangers waardoor een zilveren kleur zichtbaar wordt (zie video). Dit heeft alles te maken met de aluminium achterkant. De iPhone 4 en 4S hadden beiden krasbestendig glas.

Er wordt wederom geklaagd over de batterijduur. Volgens Apple heeft de nieuwe iPhone 5 een standby tijd van 225 uur. Dat zal niemand boeiend vinden want het apparaat koop je om te gebruiken. Gebruikers die het probleem herkennen of die het krijgen na de aanschaf van hun nieuwe iPhone, kunnen het beste de handige tips lezen op de website van iMore.com.

Er lijkt een probleem te zijn met de witte uitvoering van de iPhone 5. Een aantal toestellen zou 'licht lekken' aan de rechterbovenkant van het scherm. Dit zie je vooral als er weinig licht is. Helemaal nieuw is dit probleem niet. Bij de lancering van de iPad2 in 2011 waren er vergelijkbare problemen.

De problemem met Apple maps schrijven mensen toe aan hun nieuwe iPhone. Leverancier van de data is TomTom. Deze heeft echter weinig te maken met de problemen met maps. Voor nieuwe gebruikers is het zeker een heikel punt.

Siri ligt wederom onder vuur. Het blijft prachtig dat je (in het Engels) tegen je iPhone kunt praten maar echt functioneel lijkt de service nog steeds niet te zijn.

Sommige iPhones ratelen als je er mee gaat schudden. Het is nog volstrekt onduidelijk hoe dit komt. Zie de video.

Er is een probleem wat wordt omschreven als 'The No SIM Card Installed Error'. Wanneer dit probleem zich voordoet kun je het beste je iPhone even rebooten. Wanneer dat niet helpt is het advies 'terug naar de shop' en je sim laten vervangen.

Als laatste is er bij een aantal toestellen een wifi-probleem. Op het supportforum van Apple staat de teller van het aantal pagina's met klachten inmiddels op 44. Het lijkt een zeer serieus probleem. Klachten bestaan uit geen ververbinding, een trage verbinding of dat wifi alleen werkt als de wpa2-beveiliging is uitgeschakeld. 

2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (56)

  • Arnold

  Kwam gisteren wel een leuke video tegen waaruit blijkt dat de iPhone 5 min of meer waterproof is: http://www.iphone-5.nl/722/video-iphone-5-is-waterbestendig-vs-gala...

  Do 27 sep 2012, 09:10 [reply]

 • Goed nieuws en informatiebronnen voor de iphone.

  www.iphonepakket.nl/nieuws/

  Zo 3 nov 2013, 18:41 [reply]

 • En dan heb je net €699 (Belgische prijs 16GB) betaalt voor zo'n iPhone 5 en krijg je een toestel met 'kwaaltjes'. Als de iPhone 4S ooit de geest geeft, wordt het een Samsung Galaxy S3 of Nokia Lumia 920. Apple is over zijn hoogtepunt heen als je het mij vraagt.

  Vr 28 sep 2012, 12:03 [reply]

  • ronald

  zwarte iphone 5 uitgepakt en na backup zie ik op mijn scherm verticale balkjes van ongeveer 1 cm boven in het scherm.
  iemand ook zo iets?

  Vr 28 sep 2012, 18:41 [reply]

  • Mattheu

  Ik heb dit probleem ook op de iphone 5. Wat heb jij eraan gedaan?

  Zo 17 mrt 2013, 14:02 [reply]

  • Filip

  @Ronald, Dit zie je enkel bij apps die nog niet zijn aangepast voor iPhone5

  Za 29 sep 2012, 15:14 [reply]

  • Bert

  Niet alleen in het buitenland verstookt de Iphone 5 je mobile databundel, maar ook hier in Nederland.
  Ik heb mijn Ipone 5 via Apple omgeruild voor een nieuwe, daar hij het mobile netwerk verkiest boven WIFFI.
  Helaas doet mijn nieuwe omgeruilde Iphone 5 precies hetzelfde. Dus het ligt aan de IOS 6. Heb met T-MOBILE gebeld, en het probleem was hun inmidels bekend, en het wachten is dus op een update.

  Tot die tijd, moet ik dus steeds het gebruik van Mobile Data handmatig uitzetten als ik WIFFI gebruik thuis, en aanzetten als ik naar buiten ga.

  Zo 7 okt 2012, 02:57 [reply]

  • Gerwin

  Acccu haalt einde dag niet. Maps doet het niet. Conclusie.. Maandag omruilen voor een telefoon waar je mee kunt bellen. Dit is nix.

  Ma 29 okt 2012, 08:35 [reply]

  • M.

  Bluetooth niet detecteren ondanks dat de apparaten aan staan, wordt ook constant van 3G afgepleurd!!

  Vr 2 nov 2012, 21:15 [reply]

  • André

  Problemen: Accu is supersnel leeg en opladen gaat bijna niet meer... connector past niet goed en geeft geen verbinding behalve als je hem vast houdt.
  Oh ja bij een vriend geeft het oor speakertje geen geluid meer.

  Di 6 nov 2012, 09:02 [reply]

  • Marc Thijs

  Iphone 5 enkele dagen oud. Tijdens bellen geen geluid meer. Ik hoor niks de gebelde persoon hoort mij wel. Veel reset en bellen naar apple, nog eens reset. Nog eens proberen. Dan maar een omruil besloten. Nu bang afwachten wat dit gaat geven. Sir Jobs draait zich om in zen graf foei apple

  Di 13 nov 2012, 16:03 [reply]

  • Steven GYbels

  Hallo Marc,

  Wij hebben net hetzelfde probleem. Storingen, robotachtige stemmen en uitvallen van de verbinding tijdens telefoon gesprekken. Wij overwegen om ons toestel terug te sturen. Hou je ons op de hoogte hoe jouw zaak behandeld wordt?

  Wo 28 nov 2012, 12:59 [reply]

  • Marc2

  Hetzelfde probleem, 1mnd in bezit kan ik een nieuwe toestel krijgen of sturen ze het op, aankoop applestore.

  Vr 4 jan 2013, 23:57 [reply]

  • Steven Gybels

  Ons toestel terug gestuurd en enkele welen later hebben we een splinter nieuwe gekregen. Probleem "slechte verbinding" opgelost en vingers kruisen dat er nu geen ander van de zovele problemen zal opduiken...

  Za 5 jan 2013, 23:12 [reply]

 • Dit is een bekend probleem idd, gewoon even terug naar de winkel, vaak geven ze een nieuwe Iphone 5 en dat helemaal gratis.

  Zo 8 sep 2013, 10:59 [reply]

  • C. Neggers

  Net een via Apple omgeruild tweede toestel uitgepakt en ingesteld. Weer hetzelfde probleem als bij de eerste: er wordt geen belgeschiedenis weer gegeven.
  Ik kan niet zien wie mij gebeld heeft of wie ik zelf heb gebeld. Herkent iemand dit probleem of weet iemand hoe ik het op kan lossen?

  Di 27 nov 2012, 20:32 [reply]

  • RvdW

  Heb nu al een tijdje de iPhone5 in bezit. Geweldig toestel, zeker na de 3GS, die ik overigens met plezier heb gebruikt maar in verhouding echt heel traag is (geworden). Ook geen problemen met WiFi.
  Grootse probleem dat ik heb is dat de iPhone5 aanzienlijk minder bereik heeft dan de iPhone3GS, beide voorzien van een Vodaphone-sim en het verschil is minstens twee strepen. Dit resulteert bij minder bereik al snel tot uitval van belverbindingen. Soms staat er tijden 'geen service', niet echt handig aangezien mijn telefoon 'altijd aan' moet staan in verband met noodgevallen... bij de 3GS had ik zelden 'geen service'.
  Kortom, als ik dit had geweten.....

  Vr 30 nov 2012, 23:08 [reply]

  • brabusje

  Kan nu niet bellen met d iphone 5 kan wel gebeld worden. geeft in het scherm brigee of zoiets kan niet vinden hierover

  Ma 10 dec 2012, 16:41 [reply]

  • kari

  Dit is nog niks wat hier boven vermeld staat. Ik heb een Iphone 5, bij deze werd de batterijduur met de dag korter.. Nou doet hij het na een week gewoon helemaal niet meer.. start niet meer op klaar is tie.. Via itunes kan ik hem niet restoren dan komt er een foutmelding 22 tevoorschijn..

  Ma 10 dec 2012, 22:01 [reply]

  • adam

  Heb mijn iphone 5 nu enkele weken maar sinds een paar dagen valt hij constant uit, is de bediening traag en kan het toetsenbord mij niet bijhouden (en ik tik toch nog echt niet zo snel). Heeft iemand deze problemen ook? En weet iemand hoe dit kan worden opgelost?

  Do 13 dec 2012, 20:15 [reply]

  • Kwebbel

  Na mijn laatste inkomende gesprek ging hij op zwart krijg hem niet meer aan en batterij is vol. Iemand ook zo'n probleem met de iphone5?

  Vr 14 dec 2012, 14:07 [reply]


 • Hallo daar, net werd alert op uw blog via Google, en vond dat het is echt informatief. Ik ga om op te letten brussel. Ik zal dankbaar zijn als u doorgaat deze {} in de toekomst. Talloze mensen zullen profiteren van uw schrijven. Cheers! http://thebeewithwheels.com/

  Do 20 dec 2012, 04:08 [reply]

  • Heidi

  Momenteel aan het wachten op mijn vierde (!!!) Iphone 5.. Elke keer gezeik met de batterij, na een paar uur is de batterij gewoon leeg. Hij gaat zeker geen hele dag mee... Dit is de laatste poging en heeft deze telefoon dezelfde klacht, ben ik helemaal klaar met de Iphone 5...

  Do 20 dec 2012, 12:12 [reply]

  • marc2

  Iphone5 nieuw net een maand, probleem is dat ik gebeld wordt en soms bij het opnemen niemand aan de andere kant hoor. Of tijdens een gesprek spontaan uitvalt. Is dit een sofware of hardware probleem?

  Vr 4 jan 2013, 23:51 [reply]

  • Willem

  iPhone 5 1uur gekocht en komt geen geluid uit
  Naar de winkel geweest en krijgt geen nieuwe moet opgestuurd worden schandalig

  Ma 14 jan 2013, 00:07 [reply]

  • Ferron

  De mijne geeft na 1 maand ook de geest je hoort bij bij alsje op de casing klopt metje knokkel de camera rammelen en sins 2 dagen savonds opgeladen 100% van de lader gehaalt word soctens wakker uitgevallen terwijl ik normaal altijd uitkwam op 89% dus op de lader gehangen met geen mogelijkheid aan te krijgen toch aangegaan baterij werd kei warm dus maar is ff gebelt met mijn provider en toen vertelde ze mij we hebben het vaker gehoort hardware fout u krijgt een splinter nieuwe dus afwachten op morgen als de monteur langs komt

  Wo 16 jan 2013, 22:13 [reply]

 • I Am Anonymous, Anonymous is me

  Ma 28 jan 2013, 03:59 [reply]

  • Joachim

  Had mijn iphone 5 nog maar 2 weken en mijn geluid werkte paar uur niet meer na paar dagen weer van het zelfde ,maar werkte het plots weer terug. Maar nu als ik muziek wil luisteren via men oortjes kraakt het ontzettend hard ,wat moet ik doen ?

  Zo 3 feb 2013, 23:36 [reply]

 • We are little Milk boys. Little Vinamilk boys. We love milk cow so much

  Za 23 feb 2013, 10:07 [reply]

 • Momenteel aan het wachten op mijn vierde (!!!) Iphone 5.. Elke keer gezeik met de batterij, na een paar uur is de batterij gewoon leeg. Hij gaat zeker geen hele dag mee... Dit is de laatste poging en heeft deze telefoon dezelfde klacht, ben ik helemaal klaar met de Iphone 5...

  Za 23 feb 2013, 11:03 [reply]

 • It was so nice blog post, thank you for sharing i love your work.

  Za 23 feb 2013, 11:08 [reply]

  • Bjorn

  Net 1 dag in het bezit van me iPhone 5 en het valt me gelijk op dat me scherm raar doet flikkert soms en met div. Games fade het scherm regelmatig weg naar zwart... Beluid alles blijft werken, na de aan/uit knop te hebben gebruikt heb ik weer beeld. Nog meer mensen last van het probleem? Ik heb deze via t-mobile zou ik via de Mac store en nieuwe kunnen krijgen?? Hij is nog geen 2 dagen oud/jong....

  Zo 3 mrt 2013, 04:27 [reply]

 • Als ik belde met mijn IPhone 5, hoorden anderen mij wel,maar ik ze plotseling niet meer,, behalve als ik de speaker aanzette. Ik heb dit kunnen oplossen door te blazen in het speakertje (waar je de koptelefoon in doet) en een aantal keer deze kop telefoon in en uit te doen op de tel. Als je dit probleem hebt, hoop ik dat het jou ook lukt het zo op te lossen....

  Zo 3 mrt 2013, 20:26 [reply]

 • Ik heb een IPhone 5 gekocht bij Vodafone maar na 2 maanden begon hij mankementen te tonen. Zoals lock knop aan de bovenkant doet het niet meer en het knopje om de telefoon op stil te zetten werkt wel maar hij doet het ook wel soms vanzelf, zonder dat het knopje word omgeschakeld. Hebben jullie dit probleem ook?

  Wo 20 mrt 2013, 16:30 [reply]

  • Frank

  Hier precies hetzelfde probleem met de lockbuton. Heb hem nu een maand! Heb jij het al opgelost!

  Ma 25 mrt 2013, 21:12 [reply]

  • Edddt

  Ik heb mijn Iphone 5 nu een week. de eerste paar dagen was er niks aan de hand, maar nu word hij echt superwarm, en vervolgens 'rent'de batterij zich dood. Verder heb ik (gelukkig) nog niks vervelends meegemaakt.
  (en ik heb hem al wel een keer of 10 helemaal leeg laten lopen!!)
  Tot nu toe was mijn Iphone 4 vele malen beter. Die kon minstens een hele dag mee, deze haalt de ochtend niet eens laat staan de hele dag?

  Di 2 apr 2013, 13:11 [reply]

 • Hoi frank. Ik heb het probleem niet kunnen verhelpen. Mij oplossing was naar de winkel gaan en hopen dat het binnen de garantie viel. En dat was het ook dus ik heb nu een nieuwe IPhone 5 gekregen van de iCentre in Amstersam.

  Wo 10 apr 2013, 17:00 [reply]

  • jelle

  goedenavond ik heb nu 2/4 dagen myn iphone 5 maar als ik bel of er bellen naar mij hoor ik niks weet iemand door wat dit komt en hoe het op te lossen is aub laat me iets weten! :'(

  Wo 10 apr 2013, 21:23 [reply]

  • Dirk

  iPhone 5 (4mnd oud) krijgt zwart scherm en is niet meer te rebooten. Gisteren naar de provider gebracht. Nu maar afwachten.

  Za 4 mei 2013, 13:52 [reply]

  • Henry

  Ik heb de derde iphone 5 binnen 1 week. Eerste liep binnen 24 uur leeg terwijl ik er amper iets mee deed. Tweede zeer slecht ontvangst van 3g binnenshuis. buiten geen probleem.
  Bij de Tmobile winkel deden ze bij de tweede keer n beetje moeilijk toen ik de tweede wilde ruilen. Raar maar waar, toch lag het ontvangst aan het toestel aangezien ik ook cross-over heb getest met mijn oude S2, ipad en iphone 5 van mijn broer en de iphone4s van mijn vriendin.. Die hadden wel gewoon 3g ontvangst binnen.
  Nu net de derde opnieuw geinstallerd. ik ben benieuwd naar de ontvangst.Duurt lang voordat ie 3g vind, maar vind m nu wel. Itt tot de vorige.
  Al met al valt me de kwaliteit tegen van Apple, met de Samsung S2 had ik nooit problemen. Ben op Apple overgestapt omdat ie perfect samenwerkt met mijn ipad die ik veel voor mijn werk gebruik. hopen dat ik gewoon pech heb gehad met de eerste 2. Anderzijds als ik lees hoeveel problemen er zijn met de iphone dan ben ik bang dat het geen toeval is....ja beetje spijt heb ik wel..

  Zo 12 mei 2013, 11:09 [reply]

  • Nick

  Problemen die ik ervaar(de) bij Iphone 5:

  Geen wifi verbinding met rowter in huis mogelijk.

  Geen netwerk, sim werkt niet dus niet bellen en internetten.

  Wifi zorgde voor verstoring wifi, waardoor mobiele netwerken in huis het niet doen.

  Rampzalige wijze om som te vervangen, sim vliegt eruit als je met de bijgeleverde paperclip de sim eruit probeert te wippen.

  Snel krassen bij eruit halen sim.
  Scrollen en telefoon uit vliegtuigstand halen lukt niet, soms pas na 10 keer proberen.

  Wanneer ik vanuit berichten op bel druk, lukt dit niet, moet ik eerst het nummer intoetsen of naar menu contacten gaan om te bellen.

  Het downloaden van apps is mij tot nu toe niet gelukt zonder kaartje bij mediamarkt ofzo te kopen, vraagt oa om extra emailadsres ter beveliging, die ik niet heb, of om creditcard nummer die ik niet heb. Ik heb nog geen app kunnen downloaden dus.

  Ik krijg geen melding van gemiste oproepen door.

  Heb de Iphone al omgeruild maar problemen zijn nog niet verholpen.

  Ben inmiddels al 2 keer terug gegaan en vele malen met provider gebeld, en dus al een week bezig

  Zo 7 jul 2013, 10:30 [reply]

  • jaw

  Probleem Iphone 5 !
  Mijn telefoon gebruik ik zakelijk dus moet goed werken en zo lang mogelijk.
  Mijn eerste toestel had een soort wijnvlek in de camera zitten en aangezien ik de camera vaak gebruik voor mijn werk is dit knap lastig.
  Ik zit er niet op te wachten om constant terug te gaan naar de winkel koop ook niet voor niks een apple !
  iphone5 mocht ik achterlaten en ze gingen hem opsturen binnen 10 werkdagen kreeg ik bericht mijn nieuwe iphone ligt klaar !
  Na een week bellen met nieuwe iphone gaat weer de camera raar doen strepen door de film heen Paars ? dit was gelukkig ook vast gelegt door de camera dus ik heb bewijs !
  Maar ik had er geen zin in om weer terug te gaan naar de winkel maar de problemen werden erger na ongeveer een maand met bellen viel gewoon de ontvangst van 4 strepen naar geen service ? terwijl ik gewoon stil zat !!! op dat moment moest ik wel terug naar de winkel omdat mijn klanten zeiden je bent slecht te bereiken !!! aangekomen in de winkel en me iphone5 werd weer ingenomen ! Nu werd ik 10dagen later gebeld door de winkel en die zeiden {uw iphone5 is niet meer te repareren dus of ik een nieuwe wil kosten 300euro of retour zenden +reparatiekosten 65 euro voor mezelf??? ik snap er effe helemaal niks meer van. Weet iemand of dit klopt dit dat ik moet betalen omdat mijn iphone5 het niet meer doet en alles is binnen de garantie.
  En de oorzaak is zeggen ze valschade nou die is er echt niet geweest toestel is nog een maand oud incl hoesje ! Wat te doen ?

  Do 25 jul 2013, 21:04 [reply]

  • Richard

  Kreeg vandaag tegelijkertijd meerdere berichten via 2 apps. Telfoon begint ineens als een idioot op vol volume (terwijl ie daar niet op was ingesteld) te loeien! Met moeite uit gekregen maar wel speaker opgeblazen! Das lekker dan ... Is iphone5 met iOS7. Herkenbaar? Nog goede tips?

  Wo 6 nov 2013, 21:15 [reply]

  • Ton van de Ven

  Wat een gedoe met dat bellen met de Iphone 5s.
  Ze verstaan me niet of slecht en ik hoor een scherp ,nlikken geluid.
  "Fijn"

  Wo 27 nov 2013, 00:38 [reply]

  • Dion

  Mijn iphone 5 valt de hele tijd uit . Achter 5 minuten wachten kan ik hem weer opstarten tot ik mijn simkaart moet ontgrendelen dan valt hij weer uit . En ik heb nog 25 procent batterij,dan mag hij toch zeker niet uitvallen.
  Iemand ook dit probleem of hoe valt het op te lossen?

  Vr 13 dec 2013, 19:47 [reply]

  • Sheimav

  Mijn eerste IPhone 5, geen geluid als ik gebeld werd, kreeg een nieuwe, wel geluid, maar kon niet opladen, accu stuk, kreeg een nieuwe, geluid in orde, accu in orde, maar naar anderen bellen is een probleem. Af en toe gaat het wel goed, ik hoor de persoon ad andere kant wel, maar men hoort mij niet. Hoe nu verder .

  Ma 3 feb 2014, 15:06 [reply]

  • Sheimav

  Ik krijg nu een derde keer een nieuwe Iphone 5, hoop dat dit derde toestel eindelijk in orde is. Ik krijg steeds leentoestellen die zelf ook dezelfde mankementen vertonen. Ik vind dit schandalig, zo een dure telefoon en zoveel problemen, wil graag van mijn abonnement af als ik ook de problemen met mijn derde IPHOne 5 krijg.

  Za 15 feb 2014, 21:07 [reply]

  • Jacqueline

  Wie kan mij helpen. Ik heb een Iphons 5, nu kan ik wel gebeld worden maar zelf NIET bellen? Waar kan dit aan liggen??

  Do 6 mrt 2014, 19:56 [reply]

 • Ik zou eens contact opnemen met je mobiele provider Jacqueline.

  Do 10 apr 2014, 11:57 [reply]

 • Ik heb gelukkig geen problemen met m'n iphone 5.

  Wo 16 apr 2014, 17:12 [reply]

  • Paola Vecchio

  Ik heb in Amerika en iphone 5 gekocht verleden jaar. Hij is simlock free en werkt in Belgie perfect. Maar telkens als ik in Amerika kom heb ik geen service. Volgens apple ligt het aan de provider en volgens de provider ligt het aan het toestel. Ik kan dus in Amerika niks doen met mijn toestel. Iemand hier ervaring mee?

  Vr 18 apr 2014, 11:38 [reply]

  • Marlous

  Vandaag ineens geen beeld terwijl hij het eerst wel deed! Aan de lader blijft hij maar pling en tril geven en harde reset werkt niet. Ook communicatie met itunes werkt niet want hij vraagt om reactie op iphone zelf maar die werkt niet. Ik zal ook even update geven als ik vanmiddag naar de winkel ben geweest want ik zie hier vele melding maar nooit ene update wat er aan gedaan is? Zo weten de nieuwe gebruikers met klachten niet wat te doen natuurlijk?

  Ma 28 apr 2014, 10:22 [reply]

 • Net een via Apple omgeruild tweede toestel uitgepakt en ingesteld. Weer hetzelfde probleem als bij de eerste: er wordt geen belgeschiedenis weer gegeven.

  Di 27 mei 2014, 17:34 [reply]

  • Marlous

  Iphone omgewisseld en nu geen problemen meer maar dat thuis ophalen via ups is niks want je moet thuis blijven halve dag en op je werk dus ander adres opgeven mag niet.. beter naar de iphone winkel gaan dus.

  Wo 28 mei 2014, 08:44 [reply]

  • Richard

  Problemen met oplader. Nieuwe lader gekocht voor 49 euro en deze doet het niet. Daarna naar de telefoonwinkel geweest. Een nieuw snoertje gekregen.
  Nu weer problemen met het opladen.
  Echt kloten.

  Zo 1 jun 2014, 20:37 [reply]

  • Dion

  Richard,
  Mss eens proberen het gaatje waar je uw lader insteekt uit te kuisen me een houten tandenstoker . Bij mij heeft dit ook gewerkt. Er zit soms redelijk wat stof in.

  Ma 2 jun 2014, 08:09 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines