Eerste problemen met iOS 6

Eerste problemen met iOS 6

Sinds een aantal uren is de update naar iOS 6 voor bezitters van een iPhone, iPad en iPod Touch gratis te downloaden. Na al het moois, Apple meldt in het updatescherm meer dan 200 verbeteringen, wat deze update kan betekenen komen ook de eerste bugs en problemen naar voren.

Zo vonden gisteren Nederlandse beveiligingsonderzoekers tijdens de Pwn2Own-hackwedstrijd in Amsterdam een serieus beveiligingsprobleem in iOS 6 (en iOS 5) waardoor het mogelijk is om foto's, video's, het adresboek en de browser-history te downloaden. Met iOS heb je mogelijkheid om de Facebook Contact Sync functie te gebruiken om foto's, email adressen en de huidige telefoonnummers van vrienden te installeren op je iPhone. Maar in plaats van het 'echte e-mail adres' wordt zeer waarschijnlijk het @facebook.com email adres gedownload waardoor mail niet naar je emailadres wordt afgeleverd maar in je Postvak IN op Facebook. Reden hiervan is dat dat Facebook in juni de zichtbaarheid van je emailadres default heeft veranderd naar je @facebook.com adres. 

Je kunt dit voor je zelf aanpassen door naar info op je profielpagina te gaan en daar onder het kopje 'Contactgegevens' de zichtbaarheid van je emailadres al of niet aan of uit te zetten. Je doet dit door te kiezen voor bewerken. Hier kun je kiezen welke emailadres zichtbaar is (wordt weergegeven of niet) op je timeline en dus automatisch wordt gesynced. Zo voorkom je dat straks je vrienden je mailen naar Facebook ipv bijv. naar je GMail account.

Een ander probleem zit in de nieuwe Maps die er overigens schitterend uit zien. Niet alle mogelijkheden voor vervoersinformatie lijken meer aanwezig te zijn (bus, trein). In plaats van de route te zien krijg je nu een overzicht met third-party navigatie apps. [Update] Er lijken ook veel problemen te zijn met de navigatie zelf. Teksten als 'Apple's IOS 6 Maps Debacle: You're Drivin Me Crazy' liegen er niet om. In Nederland zijn er nog niet echt harde meldingen van verkeerde route's of lokatiebeplaing.

Verder worden er ook Wifi problemen via Twitter gemeld. Zodra je verbonden bent kan het gebeuren dat je wordt geredirect naar een 404 pagina op de Apple website. Te verwachten is dat Apple zeer snel met een update gaat komen. Mochten er meer problemen worden gemeld die er toe doen dan zullen we deze toevoegen aan dit bericht. 

[Update] De iPhoneclub meldt dat een ouder en bekend sms-beveiligingslek in iOS opgelost is met iOS 6. Dit lek zorgde ervoor dat iemand een alternatieve afzender bij een verzonden sms-bericht kon laten zien. 

Andere problemen na de upgrade met iOS 6 die veel worden genoemd :
Batterijprobleem : advies Reboot je iPhone/iPod en laat hem nog even aan de lader hangen
Wifi werkt niet goed/meer : Dit probleem lijkt vooral direct na het upgraden voor te komen. Ook hier het advies. Resetten en opnieuw je verbinding selecteren
Bluetooth : werkt niet goed/meer. (zie ook wifi)
Whatsapp problemen : contacten kwijt, geen afbeeldingen 
Maps : Geen juiste locatiebepaling. Apple meldt dat hoe meer mensen Maps gaan gebruiken, hoe beter de applicatie gaat werken. 

Maar soms gaat het even echt mis.
berlin 

Tags: apple, ios 6
2d600050395e57e734f486cf6df66dec7accd832_42066_90_90_1Henk de Hooge

is oprichter en hoofdredacteur van Dutchcowboys. Daarnaast is hij online-uitgever, internet entrepreneur en MD van Red Banana, een creatief content marketing en communicatie bureau. Henk volgen kun je via Twitter @Henkey via zijn Facebook pagina en Google+. Zijn foto's kun je vinden door hem te volgen op Instagram.

Reacties (381)

  • GD

  Wat dat facebook betreft, is de oplossing vrij simpel: gebruik gewoon geen facebook.

  Do 20 sep 2012, 10:19 [reply]

  • pierre le grand

  Of geen Apple. Wiseass.

  Za 22 sep 2012, 03:14 [reply]

  • Marcel

  Svp de link waar ik de iOS 6 kan downloaden..
  Thx!

  Do 20 sep 2012, 10:31 [reply]

  • Jeroen

  iPhone aan je pc/mac hangen en iTunes openen ;)

  Do 20 sep 2012, 10:39 [reply]

  • hw

  Problemem (bugs??) die ik ervaar:

  - na koppeling met facebook is je contactenlijst een puinhoop. zo staan er vaak 2 koppelingen naar een facebookaccount waarvan er slechts 1 werkt
  - ook staat er een koppeling naar de chatfunctie van facebook die vastloopt als de messenger-app niet geopend is
  - facebook heeft meer invloed dan jijzelf. als iemand op facebook een alternatieve naam heeft ingesteld neemt je telefoon dat over. als je het aanpast zoals jij het graag wilt hebben kan dat, maar wijzigt hij het net zo hard weer terug. ook whatsapp neemt die naam over ipv de naam die ikzelf heb ingesteld. ook als je andere dingen aanpast verandert je iphone dat weer terug op het moment dat je hem opnieuw laat synchroniseren met facebook
  - als je de helderheid van het beeldscherm zichzelf laat regelen is er geen touw aan vast te knopen. of heel licht, of heel donker. je kunt beter niet langer het zichzelf laten aanpassen aan het omgevingslicht, werkt waardeloos
  - wanneer je via passbook naar de app store wilt gaan komt er een foutmelding "verbinding met itunes store mislukt" (ligt overigens misschien aan mij??)


  ik ben dus nog niet geheel overtuigd...

  Do 20 sep 2012, 10:39 [reply]

  • Edwin Nijland

  Ik heb ook problemen met passbook. Geeft steeds aan verbinding met iTunes store mislukt. Vervolgens moet ik hem op nieuw op start. Kan je ook nog een update doen naar iso6 zo ja hoe?
  Gr. Edwin

  Za 22 sep 2012, 11:41 [reply]

  • Roy

  Ik heb dezelfde problemen met "verbinding met itunes store mislukt" ook via passbook...

  Do 20 sep 2012, 11:10 [reply]

  • Melissa

  Na iOS 6 update moest ik mijn Iphone op Itunes aansluiten.
  Vervolgens probeert hij nu al een uur mijn Iphone te herstellen en geeft hij steeds een fout aan. Ook staat er dat door het herstellen al mijn gegevens worden gewist. Wat vreselijk dit.
  Geen idee wat er aan de hand is, heeft iemand hetzelfde probleem?

  Do 20 sep 2012, 11:12 [reply]

  • Jos van vliet

  Ik heb precies hetzelfde gehad met mijn iPad. Het resultaat is dat ik alles opnieuw aan het installeren ben en heel veel waardevolle info kwijt ben omdat de iCloud backup van voor iOS6 niet meer terug te halen is en iTunes ook niet meewerkt

  Do 20 sep 2012, 12:27 [reply]

  • G. Kollen

  Bij mij hetzelfde probleem. Hij vraagt al meer dan een uur na het downloaden van IOS6 om de Iphone te koppelen met Itunes. Maar dit is al gekoppeld. Kan nu nergens meer bij op mn Iphone!

  Do 20 sep 2012, 17:21 [reply]

  • Caston

  Ik heb het ook.. Doet niets meer behalve vertellen dat ik m op Itunes moet aansluiten.. Al een oplossing gevonden??

  Ma 24 sep 2012, 17:59 [reply]

  • Robin

  Hoi melissa,

  ik heb precies hetzelfde probleem dan jou. Is het bij jou onderhand al opgelost? Ik kan namelijk niets met mijn iphone!

  Groetjes Robin

  Vr 21 sep 2012, 17:58 [reply]

  • Jonas

  Ik krijg hem zelfs niet meer opgeladen!!! Blijft gewoon zwart scherm:/

  Zo 23 sep 2012, 11:30 [reply]

  • Jeremy

  Eeyyy man je moet ff je mobiel aaansluiten aan op je computer ( als je reserve kopie hebt dan moet je ff je iphone herstellen en dan je reserve kopie erop zettten ik heb precies het zelfde gisteren gehad komt omdat ik had ge jailbraikt en daarom gebeurt dat ( lees internet!)

  hoop dat je hier wat aan hebt en anders moet je maar gewoon herstellen en alles op nieuw doen!


  ;)

  Wo 27 feb 2013, 15:04 [reply]

  • Billy

  ik heb precies hetzelfde probleem met mijn Iphone 4. ik krijg hem niet hersteld. alles is gewist en de reservekopie krijg ik er niet op.

  Ma 24 sep 2012, 23:25 [reply]

  • Jeremy

  ik had het ook dus bij mij lukte hetwel!

  Wo 27 feb 2013, 15:05 [reply]

  • Aswiin

  Ik heb ook het zelfde probleem met 'verbinding met itunes store mislukt'meer mensen bekend met dit probleem?

  Do 20 sep 2012, 11:54 [reply]

  • Paul

  De melding 'verbing met iTunes store mislukt' heb ik al enige tijd onder ios 5. Bij Apple helpdesk Nederland weten ze geen oplossing. Ik ga het maar in de USA proberen. Ik vermoed dat het iets te maken heeft met verschillende accounts voor de app-store, iTunes-store en/of iCloud.

  Vr 21 sep 2012, 16:02 [reply]

  • hw

  probleem met passbook blijkt op deze manier op te lossen:

  Go to Settings>General>Date and Time>Set Automatically>Off. Set the date one year ahead. Try to [update the apps again or press the button from Passbook]. If you get an error message, go back to the settings. Correct the date and time (set automatically) then go back and try [again].

  Do 20 sep 2012, 11:59 [reply]

  • Joost

  Update is 10 keer niets. Waar ik voorheen met de Iphone 4 een dag met de accu kon doen is hij nu binnen drie uur leeg!

  Do 20 sep 2012, 12:00 [reply]

  • Arie

  Heb ik geen last van...

  Do 20 sep 2012, 13:04 [reply]

 • Ik heb hier ook last van. Heb jij het probleem al kunnen achterhalen?

  Ma 1 okt 2012, 11:10 [reply]

  • Yvette

  Heb ik ook

  Za 6 okt 2012, 10:50 [reply]

  • Philleke

  Heb het "gekende" probleem ook met de itunes store.
  ik had eerst de "nieuwe" versie na de update en alles werkte maar na een opstart van de Iphone heb ik terug het oude uitzicht (zonder de genius).

  Do 20 sep 2012, 12:05 [reply]

  • Roy

  Oplossing van HW voor Passbook werkt!
  Erg bedankt

  Do 20 sep 2012, 12:05 [reply]

  • Roy

  Je hebt er alleen niks aan (Passbook) laat ze in Nederland maar snel wat leuks ontwikkelen want ik vlieg niet dagelijk met American Airlines om het zo te zeggen ;)

  Dus als het niet lukt, treur niet (voor het moment)

  Do 20 sep 2012, 12:08 [reply]

  • mahmut

  Ook ik krijg hetzelfde error via passbook maar mijn moeder niet :/

  Do 20 sep 2012, 12:56 [reply]

  • Karin

  Ik krijg de update niet eens gedownload. krijg in mijn scherm update controleren en voor de rest kan ik helemaal niks meer op mijn Ipad. Iemand een idee hoe ik dit oplos.

  Do 20 sep 2012, 13:33 [reply]

  • Miranda

  Ik ben mijn iTunes tegoed kwijt na de update.

  Do 20 sep 2012, 16:31 [reply]

  • Nikkie

  Ik heb precies hetzelfde. Ik heb n maand geleden 25 euro tegoed op mijn ipad gezet en maar een spelletje gedownload ondertussen de ios6 update gehad en ik wilde net wat downloaden (voor 2euro) en ik krijg het bericht tegoed niet toereikend! Dus volgens mij is mijn tegoed ook helemaal weg maar dit kan ik verder ook nergens zien. Hoe is dit bij jou opgelost? Ik ben gewoon meer dan 20 euro kwijt!

  Vr 7 dec 2012, 22:24 [reply]

  • Karin

  Ik ben ook mijn itunes tegoed kwijt. Sinds de laatste update. Ik kan ook de lijst van aankopen niet openen...
  .. Grhhhh

  Do 7 feb 2013, 16:31 [reply]

  • marcel

  ik krijg geen mail meer binnen na de update

  Do 20 sep 2012, 18:03 [reply]

  • Paula

  Ik krijg ook geen mail meer binnen op mijn i-phone. Kan wel mailverzenden. Is er al een oplossing?

  Ma 24 sep 2012, 14:21 [reply]

  • lies

  Zelfde probleem hier, kan na de update wel mail verzenden, niet ontvangen. Iemand hier al een oplossing voor? (reboot/ opnieuw aan Itunes hangen/ aan de lader leggen al geprobeerd, helaas zonder succes..)

  Do 27 sep 2012, 23:22 [reply]

  • loes

  Heb hetzelfde probleem, is er al een oplossing????

  Di 30 okt 2012, 09:37 [reply]

  • Roy

  Meestal doet even wachten een wonder.. zo ook dat whatsapp nummers toont ipv namen
  Je tegoed zal denkik niet weg zijn.. En als je inlogt op een ander iDevice?

  Do 20 sep 2012, 18:05 [reply]

 • Beetje "underwhelmed" door de update. Heb hem geinstalleerd op mijn iPhone en iPad.

  Geen Google Maps is wel jammer ; de enige echt "nieuwe" feature is de panoramic view die wel leuk is.

  Do 20 sep 2012, 18:44 [reply]

  • Dennis

  Na update naar IOS 6 werkt de mediaplayer van Blue&Me niet meer via de usb aansluiting in de auto.

  Do 20 sep 2012, 19:01 [reply]

  • Arjo

  Hoi Dennis, waarschijnlijk heeft jouw Blue & Me een update nodig. Ik heb het hier geprobeerd en alles werkt feilloos.

  Grt Arjo

  Vr 21 sep 2012, 13:39 [reply]

  • Roy

  Ook ik heb hier last van met het blue&me systeem de nieuwste update er op gezet in de auto kan mijn iPhone niet vinden. Is hier al een oplossing voor? Of het probleem bij jou al opgelost? Hoor graag.

  Do 1 nov 2012, 11:25 [reply]

  • Marcel

  Veel spelletjes zijn nu na de update niet meer te spelen.....

  Do 20 sep 2012, 20:57 [reply]

  • Henk

  Marcel heb je voorbeelden of namen van spelen die niet meer werken?

  Do 20 sep 2012, 22:57 [reply]

  • Jan

  Ik heb ios6 net geïnstalleerd. Geen prolemen.

  Do 20 sep 2012, 21:15 [reply]

  • Edwin

  Hallo,

  Ik wil mijn iphone4s updaten naar ios6 Maar halverwege de update zegt ie mislukt en dat al 6 keer ?

  Zou iemand me kunne helpen?


  Mvg Edwin

  Do 20 sep 2012, 21:58 [reply]

  • Manon

  Ik kan nergens inloggen, hij zegt de hele tijd wachtwoord verkeerd als ik me wil inloggen op iMessage, en ik heb okk geen verbinding met de iTunes-Store.

  Do 20 sep 2012, 22:13 [reply]

  • Moko

  Had ik ook. Enige oplossing was n nieuw wachtwoord aanmaken.
  Bij mijn dochter heb ik zelfs n nieuwe Apple id moeten aanmaken want de reset wachtwoord module iforgot stuurde haar geen mail. Dit kon niet met haar oude mailadres: was al geregistreerd: dat klopte dus maar hij stuurde geen mail ernaar toe !!! Dus zelfs n nieuw mailadres aangemaakt. Baal nu al vreselijk van die update!!!

  Zo 23 sep 2012, 10:47 [reply]

  • jeanette brouwer

  mijn dochter en ik hebben ook dezelfde apple-id. Tijdens het doorlopen van de schermpjes bij de nieuwe update heeft zij accoord gegeven voor mijn telefoonnummer. Nu is het zo, dat als ik een sms bericht stuur naar iemand, dat zij dat bericht ook in haar telefoon ziet. Als zij diezelfde persoon ook een bericht stuurt, krijg ik dat in mijn scherm te zien. Waar kan ik dat probleem verhelpen??

  Zo 23 sep 2012, 17:53 [reply]

  • Eric

  Zelfde probleem. Oplossing nog niet kunnen vinden. Wie kan helpen?

  Do 27 sep 2012, 12:03 [reply]

  • Miquel

  Na het installeren van de update en de eerste opstart van je Iphone wordt gevraagd welke nummers en email de Iphone moet/kan gebruiken voor berichten,daar kan je (als je meerdere mensen op 1 account heb) de betreffende nummers aan- of afvinken.

  Vr 28 sep 2012, 08:04 [reply]

  • Yascha

  Als je naar 'berichten' gaat bij je instellingen en dan naar "sturen en ontvangen"
  daar staan alle telefoon nummers en accounts die die berichten ontvangen. als je het nummer van je dochter dan onkoppeld moet het probleem opgelost zijn. was in iedergaval bij mij zo.

  Za 6 okt 2012, 20:52 [reply]

  • Herman

  Ik heb inmiddels IOS 6 gedowload op mijn Iphone 4, bij het installeren geeft ie een fout melding: "Update installeren niet mogelijk, fout bij de installatie van IOS 6"
  Weet iemand hoe ik dit kan oplossen, moet ik iets aanvinken in de instellingen oid?
  Dank voor uw reactie..

  Do 20 sep 2012, 22:17 [reply]

  • Edwin

  Zelfde probleem

  Do 20 sep 2012, 22:26 [reply]

 • Er lijken toch nog redelijk wat problemen te zijn met dit nieuwe iOS 6. Vooral in de VS is de stroom klachten over de de nieuwe kaarten extreem. Teksten als "Apple's IOS 6 Maps Debacle: You're Drivin Me Crazy" hebben we hier nog niet voorbij zien komen.

  Waarschijnlijk gebruiken veel Amerikanen de navigatie op hun mobieltje veel vaker dan wij hier in Nederland.

  De maps zien er bij mij prima uit. Morgen maar eens de nav. zelf gebruiken.

  Do 20 sep 2012, 22:56 [reply]

  • Nick Miauw

  Mijn iphone geeft de update niet eens weer ?!?

  Do 20 sep 2012, 22:59 [reply]

 • @Nick de update werkt vanaf de iPhone 3GS. Verder moet je wel alle updates eerder ook hebben uitgevoerd.

  Do 20 sep 2012, 23:12 [reply]

  • Nick

  @ henk ,

  Ik heb de iphone 4 met de laatste ( niet IOS6 ) update
  Maar hij geeft geen nieuwe weer ... :-(

  Do 20 sep 2012, 23:15 [reply]

 • Nick, en als je gewoon kiest voor update? Gisteren op een 3GS hetzelfde probleem. Geen updatemelding, maar kiezen voor een update werkte wel (koste wel ruim 1.5. uur)

  Vr 21 sep 2012, 07:18 [reply]

  • Nick

  Hoe bedoel je ? Ik bedoel via OTA ...

  Vr 21 sep 2012, 21:34 [reply]

  • JL

  Sinds de update naar iOS6, geeft mijn Whatsapp alleen nog maar een avater weer bij de groepsgesprekken. Niet bij een 1 op 1 chat. Meer mensen last van?

  Do 20 sep 2012, 23:20 [reply]

  • Sandra

  @JL ja daar heb ik ook last van na de update naar iOS6

  Ook heb ik soms met mijn beeldscherm dat die ineens donker is, bijna niet te zien, en als ik dan met mijn helderheid speel dan komt mijn oorspronkelijke beeld weer terug... heel irritant!

  Do 27 sep 2012, 17:32 [reply]

  • N

  Foutmelding nadat ios 6 gedownload is. iphone schijnt in herstelstand te zitten maar ook via itunes herstellen lukt niet vanwege een andere foutmelding! Kan nu helemaal niks meer met mijn iphone, Hoe dit op te lossen? In paniek!

  Do 20 sep 2012, 23:38 [reply]

  • Farl

  Helemaal nergens last van. Synchroniseer eerst je iPhone alvorens iOS 6 te downloaden en te installeren. Doe alles rustig in stappen en forceer niets als wat te lang zou duren. Succes allen!

  Do 20 sep 2012, 23:51 [reply]

 • @Farl, goed advies. Veel problemen lijken vooral direct na de installatie voor te komen. Rebooten en hem nog een half uurtje aan de lader laten hangen wordt op meerdere plaatsen geadviseerd.

  Vr 21 sep 2012, 07:16 [reply]

  • Sandra

  @Henk, dat heb ik met mijn telefoon ook gedaan. Eigenlijk meer bij toeval, maar dat werkt ook niet gunstig...

  Do 27 sep 2012, 17:34 [reply]

  • Herman

  Farl,

  en hoe doe ik dat? synchroniseren
  ben nogal een digibeet....

  Vr 21 sep 2012, 00:19 [reply]

  • Michael

  Mocht je het Wifi probleem tegenkomen (dat je, net zoals ik, door wordt gelinkt naar de 404 pagina):
  Settings > Wifi > blauwe balletje naast je netwerk naam drukken > onderaan HTTP Proxy op Auto zetten.

  Vr 21 sep 2012, 00:34 [reply]

  • Elly

  Wouter bedankt

  Zo 23 sep 2012, 22:30 [reply]

  • Elly

  Weet iemand ook hoe het licht te bedienen, helder dan weer donker scherm? Veel dank!

  Zo 23 sep 2012, 22:31 [reply]

  • josie

  Wauw! dankje wel!

  Ma 1 okt 2012, 13:11 [reply]

  • Wouter

  De contacten in whatsapp zijn te herstellen door in Instellingen -> Privacy -> Contacten -> Whatsapp aan te zetten mocht er nog iemand zijn die een probleem ermee heeft :)

  Vr 21 sep 2012, 07:36 [reply]

  • joyce

  ha Wouter, bedankt voor de tip!! kon t zelf niet ontdekken. alles doet het weer, superblij

  Za 22 sep 2012, 10:45 [reply]

  • Ellen

  Probleem bij mij is dat er onder privacy/ contacten geen informatie/apps komen te staan! Heb ook het probleem dat alleen telnrs worrden weergegeven!

  Ma 24 sep 2012, 20:56 [reply]

  • arjan

  Thanx!

  Do 18 okt 2012, 21:19 [reply]

  • Henk

  Dat YouTube niet in ios6 zou zitten was bekend. Maar nu is er wel een YouTube versie voor de iPhone in de app store, maar geen YouTube voor de iPad? Komt dat
  nog, weet iemand dat?

  Vr 21 sep 2012, 08:07 [reply]

 • @Henk is niet bekend, we hebben er nog niets over gelezen.

  Vr 21 sep 2012, 08:11 [reply]

 • Vannacht iOs 6 geinstalleerd. Vooralsnog heen issues en vind het er prima uitzien. Eens kijken of ik er na het weekend nog zo overdenk....

  Vr 21 sep 2012, 08:19 [reply]

  • André

  Mijn Iphone van versie 5.1.1 naar IOS 6 geupdate.
  Nu werkt Syncroniseren via Wifi niet meer. Direct aan de pc wel.

  Meer mensen met dit probleem en / of oplossing?

  Vr 21 sep 2012, 08:24 [reply]

  • Mike

  Gisteravond mijn iPhone aan de macbook gehangen en laten updaten, ben rustig gaan slapen - vanmorgen helemaal NIKS. Geen wekker, geen melding.. Zwart scherm met een apple en een voortgangsbalkje, nog niet eens een kwart gevuld. Totaal vastgelopen, kan er helemaal niets meer mee - m'n laptop zegt dat hij netjes is geupdate en dat er niks aan de hand is..

  homebutton werkt niet en kan ook niet resetten door de homebutton & die knop bovenop in te drukken.

  Ben nu op mijn werk dus kan nu ook niet via de computer Herstellen - mooi kut, onbereikbaar voor de rest van de dag..


  Ellende ;)

  Vr 21 sep 2012, 09:20 [reply]

  • Carola

  De contact foto s bij whatsapp zijn weg , weet iemand wat te doen ?

  Vr 21 sep 2012, 09:29 [reply]

  • Jaap

  Ik heb hetzelfde probleem en nog geen oplossing gevonden.

  Di 25 sep 2012, 11:05 [reply]

  • Jaap

  Probleem heb ik opgelost door Whatt's app te verwijderen en opnieuw te installeren. Contact foto's zijn nu weer zichtbaar. De chat geschiedenis ben je wel kwijt. Je zou ook kunnen wachten tot er een nieuwe update komt van Whatt's app. Maar ja, hoe lang duurt dit? Andere oplossing heb ik niet gevonden. Succes ermee!

  Di 25 sep 2012, 11:59 [reply]

  • Jeroen

  Apps updaten ook een drama. De ene keer staat het tabje updates in het midden, open ik hem nog een keer staat het weer rechts. En de updates van apps blijven ook geregeld hangen.

  Vr 21 sep 2012, 09:41 [reply]

  • Antonietta

  Nadat ik mijn IPhone 4s had geüpdatet naar Ios6 zie ik mijn batterij gewoon leeg lopen terwijl ik de telefoon niet eens gebruik. Appa uit heb gezet en er verder niets lijkt te draaien op mijn IPhone. Ik kon etst met gemak een volle dag met mijn IPhone doen bij normaal gebruik.

  Ik hoop dag Apple snel met een update komt van dit is geen doen zo. Gisteren moest ik twee maal op een dag mijn batterijbopladen terwijl ik de telefoon nauwelijks had gebruikt. Zucht.

  Vr 21 sep 2012, 10:04 [reply]

 • @Antonietta, resetten en hem daarna nog een uurtje aan het stroom laten liggen helpt.

  Vr 21 sep 2012, 18:01 [reply]

  • Jos G.

  Internetten: kan veel pagina's niet openen, dus op Safari wordt even niets. Instagram: connectie failed. Facebook heel traag met laden. Geen herkenning meer van Ziggo pop en smtp-gegevens.
  Helaas gisteravond de app Youtube moeten downloaden, hebben ze er ook maar uitgehaald. Nu vandaag kom ik niet meer in de Appstore, gesloten zeker? :)

  gut o gut, testen ze dit bij Apple niet of zo?

  Vr 21 sep 2012, 13:37 [reply]

  • Desiree

  alles werkt prima na de update, behalve hotmailaccount niet meer. Ik krijg de foutmelding dat mijn wachtwoord onjuist zou zijn. Iemand een oplossing?

  Vr 21 sep 2012, 13:58 [reply]

  • mike

  ik krijg geen mail meer binnen... gmail overigens.
  alles gechecked en alles staat goed geloof ik.
  heeft iemand een oplossing?

  trouwens net als Carola mijn whatsapp foto's kwijt.

  Vr 21 sep 2012, 14:03 [reply]

  • Selina

  Hey wouter bednakt, nu weet ik weer met wie k aan t appen ben1

  Vr 21 sep 2012, 14:06 [reply]

  • Kees

  Kan iemand mij vertellen waar de fotoalbums zijn gebleven na update? Nu alleen nog Fotobibliotheek met alle fotos los er in...

  Vr 21 sep 2012, 15:54 [reply]

  • Raizel

  Ik hoor veel vervelende verhalen over iOS6.. ik kan hem momenteel toch nog niet installeren want heb te weinig GB ruimte op mijn iPhone 4, maar ookal zou ik genoeg plek hebben, ik wacht nog even totdat er een update is gekomen die alle bugs oplost.. want ik zit er níét op te wachten om al mijn whatapp contacten kwijt te zijn...

  Vr 21 sep 2012, 16:47 [reply]

  • Piet

  Problemen met passbook kan geen verbinding met appstore maken

  Vr 21 sep 2012, 17:12 [reply]

  • Henk

  Mijn trefwoorden werken niet meer (instellingen, algemeen, toetsenbord). De trefwoorden die daar staan werken niet en wijzigingen (toevoegen of verwijderen) worden niet opgeslagen.

  Vr 21 sep 2012, 17:53 [reply]

  • Hans

  Ook diverse problemen ondervonden, wachtwoord van hotmail wordt niet meer herkent, heb ik moeten aanpassen,
  uitgaande mail vanaf de app voor ipad loopt zeer traag of niet, maps is idd lang zo prettig niet als die van google al besef ik dat dit voor ieder anders is.
  De ipad wordt beduidend warmer als voorheen en de batterij is zeker een keer zo snel leeg.
  Mijn grootste zorg op dit moment is toch de mail.

  Vr 21 sep 2012, 18:05 [reply]

  • elles

  ik ben tot nu toe redelijk positief over updat alleen batt loopt echt veel sneller leeg. ik had dat probleem al met 5.1.1 en nu weer.

  reset en uur aan de lader nu aan het uitproberen

  Vr 21 sep 2012, 18:18 [reply]

  • Cor van de grijp

  Sinds gisteren vroeg mijn iPad een update voor iOS 6 ,weet ik veel, ik met ja beantwoord, nu kan ik op verschillende Apps geen verbinding meer krijgen, ook you tube is verdwenen ,ik baal wel een beetje.
  Is het mogelijk dat ik op een simpele manier iOS 5 weer terug kan zetten,ik ben hier niet blij mee.

  Vr 21 sep 2012, 19:55 [reply]

 • @cor
  Terug naar iOS5 kan niet. Wat wel zou kunnen is dat je even je iPad een keer helemaal uit moet zetten. Dit helpt vaak.

  Youtube is verdwenen omdat Apple deze heeft verwijderd. Er is nu een Youtube App te downloaden: http://itunes.apple.com/nl/app/youtube/id544007664?mt=8

  Zo 23 sep 2012, 23:40 [reply]

  • Conny

  Zelfde probleem na het updaten. Help

  Di 25 sep 2012, 18:53 [reply]

  • Marja

  Ik heb precies hetzelfde probleem met mijn ipad 2
  Heb je het al kunnen oplossen en hoe dan, ik wordt hier moedeloos van??
  Alvast bedankt

  Do 27 sep 2012, 14:54 [reply]

  • idette

  gisteren onze beside iphone 4s geupdate naar iOS 6... leek allemaal goed te gaan tot vanmiddag... kan niet meer bellen!!!! af en toe wel naar vast nummer maar naar elkaar bellen is NIET mogelijk... gelijk voicemail... (man thuis - WiFi ik in winkelcentrum)... wat een drama...
  IEMAND DIT ZELFDE PROBLEEM?????

  Vr 21 sep 2012, 19:59 [reply]

  • Jeroen

  Ik heb na installatie van ios6 het vreemde verschijnsel in itunes dat de synchronisatie van foto's een puinhoop is. De netjes ingedeelde gebeurtenissen staan kris kras door elkaar, verder komen er mappen voor die kennelijk de 'oude' gebeurtenissen naam nog in bestand hebben staan en er nu ook tussen staan. In iphoto op de mac staan deze er echt niet. Dit vind ik echt een vervelend probleem, omdat het heel onoverzichtelijk is. Misschien update naar nieuwe itunes weer verholpen??

  Mensen die you tube app missen kunnen de app downloaden

  pass book kan inderdaad via app store geen verbinding maken

  facebook update heeft teveel macht over agenda en contacten als je de opties aan laat staan, wordt echt een puinhoop met al die verjaardagen in agenda en soms dubbele contacten, wanneer een contact ' verkeerd' herkend wordt.

  update ging verder prima naar ios6 , geen problemen gehad

  Vr 21 sep 2012, 20:52 [reply]

 • Pass book zijn al verschillende oplossingen voor bekend. Je moet naar Instellingen - algemeen - datum/tijd - dan dan de tijd handmatig instellen naar 2013. Dan terug naar je Passbook App. Je krijgt dan weer de zelfde fout melding. Dan weer terug naar de datum/tijd instelling en weer op automatisch zetten.
  Als je nu naar je Passbook app gaat zal het werken. Alleen in NL kunnen we er nog weinig mee.

  Zo 23 sep 2012, 23:36 [reply]

 • @jeroen
  De gebeurtenissen door elkaar kan te maken hebben met de datum instelling van je camera. Je ziet wel eens dat die datum van de camera verkeerd staat. Het lijkt alsof Apple nu die datum gebruikt en daardoor staan ze dus door elkaar.
  Als je sync aan hebt staan met iPhoto dan maakt hij daar ook een map aan voor je fotostream. Die map komt dan ook weer terug in je foto's misschien dat dit de verwarring compleet maakt :)

  Zo 23 sep 2012, 23:39 [reply]

 • Het ziet er naar uit dat veel problemen direct ontstaan na het updaten naar iOS 6. In de meeste gevallen lijkt het er op dat je het beste je iPhone nog even een tijdje aan de stroom laat hangen. Daarna nogmaals rebooten lost veel van de genoemde problemen op.

  @Wouter meldt dat de contacten in whatsapp zijn te herstellen door in Instellingen -> Privacy -> Contacten -> Whatsapp aan te zetten mocht er nog iemand zijn die een probleem ermee heeft

  Apple heeft nog niets laten weten over een nieuwe update. Wel heeft het bedrijf aangegeven te werken aan Maps (lees ook : http://www.dutchcowboys.nl/apple/25861)

  Vr 21 sep 2012, 21:32 [reply]

  • Ruud

  na het updaten op mijn iPad naar iOS6, staat er ineens ruim 20g overig op. Waar komt dat in hemelsnaam vandaan? Wat staat daarin? Ook het synchroniseren gaat vreemd. Muziek is steeds weer leeg en het duurt erg lang voordat er iets te zien is en dan is het nog steeds niet af te spelen.
  hoe kom ik terug naar iOS5?

  Vr 21 sep 2012, 22:49 [reply]

  • Arco

  Ervaar ook problemen met synchroniseren van muziek en films......

  Za 22 sep 2012, 12:23 [reply]

  • nathalie

  Help!! Update ios6 geinstalleerd. Nu probeer ik via itunes mijn iphone te "herkennen" maar gebeurt helemaal niets. Nieuwste versie itunes is geinstalleerd. Iphone zwart scherm en kan ik niets mee. Wie heeft voor mij DE oplossing??

  Vr 21 sep 2012, 23:31 [reply]

  • Reinier

  Ook hier een update (wifi) gedaan op de iphone 4s.

  Iphone start met de afbeelding "aansluiten op itunes" vervolgens moet ik de iphone herstellen en ben ik alle gegevens kwijt (synchroniseren is paar weken geleden) en bedankt apple

  Za 22 sep 2012, 00:02 [reply]

  • kelly

  Hallo ,
  Gisteren iphone 4S geupdate naar ios6
  Met nu als gevolg kan mijn wifi niet meer aan en uit zetten !!

  Iemand raad ???

  Za 22 sep 2012, 01:07 [reply]

  • Geert

  iPhone nu traag en sommige apps pakt hij niet bv mijn radio app speelt niks af wat kan ik nu doen?heb tel al gereset

  Za 22 sep 2012, 02:57 [reply]

  • Liin

  Afgelopen week geupdate, geen problemen gehad. Tot vanmorgen. Wil op me iphone (4s) kijken, zwart scherm. Druk op de knop om m aan te zetten, gebeurt niks. Lader eraan, nog niks.. Dan maar resetten. Ja hij leeft. Maar dan..

  Wifi schuifje was weg en whatsapp moest opnieuw me tel nr weten. Problemen zijn inmiddels opgelost. Voor de wifi heb ik m'n iphone opnieuw opgestart, daarna deed ie t weer. En voor whatsapp was ff nr doen en code invoeren.

  Nu (nog) geen problemen meer kunnen vinden.

  Za 22 sep 2012, 09:12 [reply]

  • Geert

  Heb verschillende radio apps op mijn iPhone 4s zitten probleem is nu als ik bv radio 538 pak druk ik op mijn app en wil opstarten hij laad ff en en krijg gewoon mijn begin scherm weer wie weet wat ik moet doen?

  Za 22 sep 2012, 10:09 [reply]

  • Wil

  Heb hetzelfde probleem, hoor graag van je als je de oplossing hebt!!

  Ma 24 sep 2012, 08:37 [reply]

  • Piet

  Is er een oplossing voor het probleem dat pass book geen verbinding kan maken met de App store kan maken en tevens wat last dat de accu iets sneller leeg is.

  Za 22 sep 2012, 11:19 [reply]

  • Cees

  Na installatie IOS 6 alles zwart op de iPad. Ligt al lang aan de lader, maar geeft geen enkel levensteken meer. Ook aan iTunes gekoppeld, maar er gebeurd niets. Het blijft een zwart scherm. Heeft iemand suggesties?

  Za 22 sep 2012, 11:19 [reply]

  • Dude8

  Is destreet view optie verdwenen uit Maps?
  En mijn youtube app is overigens spoorloos verdwenen.

  Za 22 sep 2012, 13:31 [reply]

  • Manon

  Na installatie iOs6 herkent hij mijn SIM kaart niet meer? Help wat kan ik doen???

  Za 22 sep 2012, 14:34 [reply]

  • Katja

  Ook mijn simkaart wordt niet herkend!! Help!

  Zo 4 nov 2012, 20:58 [reply]

  • Madelon

  Na de update naar ios6 herkent mijn itunes zowel mijn ipad als mijn iphone niet meer... iemand een oplossing??

  Za 22 sep 2012, 15:02 [reply]

  • Niels Scholte

  Heey, als je tijdens het updaten de foutmelding 3194 krijgt moet je het volgende doen. Start>computer>harde schijf>system32>drivers>etc>dan naar hosts en open die met notepad>haal de verwijzing gs.apple.com weg en sla op>sluit itunes (als je dat nog niet had)>open itunes>nu lukt het herstellen wel. Ik heb hetzelfde gehad. Na het herstellen gewoon weer herstellen vanaf backup en je hebt een iDevice met iOS 6! Veel succes!

  Za 22 sep 2012, 15:05 [reply]

  • Ilonka

  helaas na het installeren van ios6 doet zowel op de ipad als de ipod touch het wifi netwerk het niet meer, van alles al geprobeerd, zelf tot helemaal op nieuw installeren van de ipod touch, maar nog geen wifi verbinding, wie o wie weet hoe ik niet moet oplossen. of hoe kan ik ik weer ios 5 erop zetten, wat een gedoe allemaal.

  Za 22 sep 2012, 15:47 [reply]

  • Jeroen

  Degene waarbij simkaart niet meer werkt hebben waarschijnlijk een geunlockte iphone in bezit gehad. Vriend van mij zelfde probleem, bleek jailbreak te hebben gehad wat hij niet meer wist. Toevallig wist ik dat hij cydia app erop had staan eerder.

  Mensen met foutmeldingen hebben waarschijnlijk ook jailbreak gehad, daarvoor moet je je host aanpassen

  Za 22 sep 2012, 16:00 [reply]

  • Tim

  Beste Jeroen,

  Hoe pas ik dit in vredes naam aan?? Ik heb inderdaad een jailbreak gehad...

  Ma 24 sep 2012, 10:50 [reply]

  • Nick

  Nog steeds vind mijn iphone de update niet !!

  Za 22 sep 2012, 16:14 [reply]

  • michael

  Mijn vriendin heeft haar iphone geupdated met de nieuwe software. Ze was toen haar whatsappcontacten kwijt. Heb haar telefoon nagekeken, niks gevonden. Ook bij instellingen, privacy gekeken en daar gezien dat whatsapp wel bij de contacten in het adresboek kon, maar de switch omhet over te zetten werkte niet. Als iemand haar een whatsapp stuurt, krijgt ze alleen maar een nummer te zien. Wie heeft een antwoord op haar probleem en wie kan ons helpen?

  Za 22 sep 2012, 18:28 [reply]

  • Reggie

  De contacten in whatsapp zijn te herstellen door in Instellingen -> Privacy -> Contacten -> Whatsapp aan te zetten.

  LET OP:
  Doe daarna je IPhone helemaal uit en doe deze na 10 minuutjes weer aan.... De namen staan er weer ipv de telefoonnummers.

  Met dank aan Wouter, groet!
  Reggie

  Za 29 sep 2012, 22:25 [reply]

  • Quincy

  Ik kan geen apps meer dowloaden sinds vanochtend

  Za 22 sep 2012, 19:43 [reply]

  • Rick

  hallo,

  ik heb hetzelfde probleem dat ik me iphone aan itunes moet koppelen maar itunes zegt dat hij eerst moet herstellen wat moet ik doen?

  Za 22 sep 2012, 20:00 [reply]

 • Veel problemen hebben toch te maken met de initiële installatie. Het blijkt dat de meeste problemen zich gelukkig vanzelf oplossen. Het belangrijkste advies is dat je iPhone echt even aan de stroom laat hangen. Na de installatie loopt de batterij snel leeg vanwege allerij achtergrond processen.

  Bij verbindingsproblemen met je provider wordt geadviseerd je APN gegevens opnieuw in te voeren.

  Bij Wifi verbindingen een kwestie van vaak opnieuw selecteren. Dit geldt ook voor veel Bluetooth problemen. Uitzetten, aanzetten en opnieuw pairen.

  Zodra er iets kunnen melden van Apple zelf zullen we dat direct doen. Nu lijkt het er op dat er wel veel individuele problemen zijn zonder harde bugs (lees problemen die echt iedereen heeft).

  Jailbreaks zullen zelf aan de bak moeten. Wellicht beter zelfs om niet te updaten. Het huidige iOS6 is overigens weer 125 Mb groter dan z'n voorganger.

  Za 22 sep 2012, 21:11 [reply]

  • Lilian

  Klasse. Eindelijk al mijn iPad problemen opgelost. Dank!

  Di 2 okt 2012, 09:34 [reply]

  • Ruud

  Mijn problemen met de iPad zijn opgelost door de iPad te herstellen. (In iTunes kun me op een knop herstellen klikken). Na het opnieuw downloaden en installeren van de software doet alles het weer zoals het hoort. Misschien ook een idee voor alle iPhone gebruikers?

  Za 22 sep 2012, 21:38 [reply]

  • Ines

  Heb sinds de update de Franse AppStore en kan geen updates meer doen of nieuwe aankopen. Weet iemand hoe ik weer de Nederlandse AppStore krijg?

  Za 22 sep 2012, 21:39 [reply]

  • Snody

  Is het probleem bij jou al opgelost?
  Ik heb ineens een Engelse Appstore..

  Di 25 sep 2012, 11:42 [reply]

  • Willemijn

  Hallo,
  Ik heb de IOS 6 ingesteld en op de iPad en de iPhone is de app van YouTube weg?
  Ik hoor het graag!
  Gr.

  Za 22 sep 2012, 22:15 [reply]

  • Cor

  Hoi Willemijn,klopt Apple werkt niet meer samen met you tube,begreep ik van een verkoper,deze zit er niet standaard meer bij ios6

  Za 22 sep 2012, 22:24 [reply]

  • Karlijn

  Ook mijn IPhone geüpdatet. Ziet er prima uit, tot het moment dat ik op Safari ga, dan zoomt mijn beeld voortdurend in en uit.
  En inderdaad, zoals vele, is mijn batterij ook héél snel leeg.
  Facebook laad traag of helemaal niet.

  Za 22 sep 2012, 23:09 [reply]

  • Mieke

  Weet je wat? Ik update helemaal niks!!! na heel die problemen wat ik allemaal lees nu :)

  Za 22 sep 2012, 23:22 [reply]

  • Ronaldd

  Sinds de update is mijn accu in een halve dag leeg en alle apps crashen continu! Is er nog iemand die hier last van heeft.

  Zo 23 sep 2012, 00:56 [reply]

  • Erik

  Ik heb veel problemen na het updaten naar ios 6. Op mijn iphone 4 zijn 81 apps niet meer geinstalleerd. Melding die ik krijg is dat de apps onvindbaar zijn op mijn iphone. Ook de herstelfunctie lost niets op. Iemand een idee hoe dit op te lossen?

  Zo 23 sep 2012, 02:17 [reply]

  • Ineke

  Na update op m'n whatsapp de foto's van al m'n contacten niet meer zichtbaar. Hoe los ik dit op???

  Zo 23 sep 2012, 09:19 [reply]

  • Wendy

  Ios6 geïnstalleerd en heb nu geen geluid als ik muziek wil afspelen. Hij geeft " Dock-connector" en "Apple tv" als optie. Verder werken de volume knoppen op de zijkant niet en is de schuifbalk ook niet op t scherm te vinden.
  Iemand een idee...

  Zo 23 sep 2012, 09:56 [reply]

  • janine Delfsma

  Problemen na update met herkenning WIFI, muziek afspelen en een groot deel van de contacten kwijt.

  Heb al zoveel " professionals" gevraagd,, niemand weet hoe dit op te lossen.

  Wie o wie helpt???

  Groetjes,
  Janine

  Zo 30 sep 2012, 11:11 [reply]

  • E

  Na de update allerlei items uit mijn agenda verdwenen. Erg vervelend. Ook bij whattsapp kreeg ik alleen nummers te zien. Dankzij de tips op dit forum opgelost echter de foto's bij de contacten zie ik niet meer.
  Nu nog het probleem agenda. (Easy calendar heb ik)
  Iemand een idee hoe op te lossen?

  Zo 23 sep 2012, 10:53 [reply]

  • Nick

  Hee,

  Hoe heb je het kunnen oplossen met whatsapp?

  Gr, nick

  Wo 26 jun 2013, 01:04 [reply]

  • marijke

  ik heb mijn ipad apple 3 gedownload met iOS6 met heb nu geen wifi meer, heb al van alles geprobeerd geresetwie kan mij helpen

  Zo 23 sep 2012, 10:56 [reply]

 • Prefer not to say

  Zo 23 sep 2012, 10:58 [reply]

 • 125 lbs

  Zo 23 sep 2012, 13:00 [reply]

 • Prefer not to say

  Zo 23 sep 2012, 13:57 [reply]

 • Prefer not to say

  Zo 23 sep 2012, 14:18 [reply]

 • Prefer not to say

  Zo 23 sep 2012, 14:47 [reply]

  • Jula

  Na installatie van IOS op IPad kan ik 2 boeken niet meer openen. Opnieuw downloaden werkt ook niet. Alles blokkeert. Heeft iemand dit al meegemaakt?

  Zo 23 sep 2012, 19:03 [reply]

  • Linda

  Na de installatie van IOS 6 kan ik geen zelfgemaakte foto's meer sturen via whatsapp. Krijg dan een rood uitroepteken. Is dit ook een bekende klacht? Een foto die iemand anders mij gestuurd heeft kan ik wel ontvangen en terugsturen...

  Zo 23 sep 2012, 20:35 [reply]

  • Henri

  Even de iPhone opnieuw opstarten. Heeft bij mij het Whatsapp foto probleem zojuist opgelost.

  Ma 24 sep 2012, 13:38 [reply]

  • Danny

  E, ik heb hetzelfde probleem met easy calendar! Echt superrot, al mn afspraken stonden erin.. Weet iemand een oplossing??

  Zo 23 sep 2012, 20:36 [reply]

  • Dc bouw

  Update iPad 2
  Nu geen internet meer de eene keer wel
  En de andere keer niet
  Top top Apple
  Gr.

  Zo 23 sep 2012, 21:02 [reply]

  • E

  Hoi
  Balen hè die easy calendar. Stel dat je een kopie hebt gemaakt in je iCloud dan kun je wellicht nog wat redden. Dat heb ik dus niet gedaan.
  Lang leve de update! Succes

  Zo 23 sep 2012, 21:05 [reply]

  • Umut Uyar

  Na de update met io6 is mijn youtube app ineens verdwenen! Klinkt dit bekend? En hoe los ik dit op?

  Zo 23 sep 2012, 21:06 [reply]

  • Umut Uyar

  Youtube is toch native? Toch erin geslaagd om na een eenvoudige update een native app zonder toestemming te verwijderen.

  Zo 23 sep 2012, 21:09 [reply]

  • Danny

  Ik ben erachter dat in mijn gewone agenda wel nog alles staat, het is alleen uit mijn easy calendar gegooid... nu nog een manier vinden om de easy calendar weer opnieuw te synchroniseren!

  Zo 23 sep 2012, 21:10 [reply]

  • Umut Uyar

  Update: Google heeft zojuist laten weten dat de licentie is verlopen om YouTube op het iOS te hebben. YouTube kan momenteel nog wel gebruikt worden via de Safari-browser. Een nieuwe versie van de YouTube-app is in ontwikkeling, die naar alle waarschijnlijkheid een compleet nieuw uiterlijk krijgt. De YouTube-app zal niet terugkeren in de vorm van een standaard-app, maar een app die je moet downloaden uit de App Store zelf.

  Zo 23 sep 2012, 21:12 [reply]

  • Umut Uyar

  Ik heb het antwoord/probleem mbt de youtube app eff gegoogled.

  Zo 23 sep 2012, 21:12 [reply]

  • Umut Uyar

  Hmmm fijn die rivaliteit om digitale heerschappij.

  Zo 23 sep 2012, 21:14 [reply]

  • Umut Uyar

  Naast het verdwijnen van mijn youtube app in de luchtledigheid is er ook een probleem met mijn wifi verbinding en telefoonverbinding.

  Zo 23 sep 2012, 21:19 [reply]

 • @umut Uyar
  De Youtube App is neit meer aanwezig in iOS6. Google een Apple vinden elkaar soms niet zo leuk dus heeft Apple besloten om de Youtube App niet meer te ondersteunen. Daarvoor in de plaats is er nu gewoon een Youtube App te downloaden http://itunes.apple.com/nl/app/youtube/id544007664?mt=8

  Zo 23 sep 2012, 23:28 [reply]

  • Danny

  Opgelost! Ga naar Instellingen - Algemeen - Beperkingen. Schakel beperkingen in, kies een code (bijv 0000), toets die nog een keer in en ga dan naar agenda en zet je easy calendar aan.

  Zo 23 sep 2012, 21:25 [reply]

 • Kijk goed bezig.....

  Zo 23 sep 2012, 23:42 [reply]

  • Gert

  Geen problemen na update op zowel ipad3 als iPhone 4s.

  Wifi probleem? Access point verwijderen, en opnieuw toevoegen was bij een andere iPhone 4 de oplossing.

  Missende YouTube app? Als je nu nog niet weet dat Apple die uit ios6 gehaald heeft leef je echt onder een steen is. Is ondertussen een Google app voor n anders kun je Jasmine downloaden, mooie YouTube app voor zowel iPhone als iPad.

  Zo 23 sep 2012, 23:17 [reply]

  • idette

  bij ons werkt het bellen thuis niet... 3G uitzetten dan kunnen we bellen... heel vreemd

  Zo 23 sep 2012, 23:22 [reply]

 • @idette Hier geen probleem met bellen. Soms helpt het wel als je de iPhone een keer helemaal uit zet....

  Zo 23 sep 2012, 23:29 [reply]

  • Umut

  Haha! Ja geef je geen ongelijk, had idd eff moeten googlen.

  Zo 23 sep 2012, 23:23 [reply]

  • Umut uyar

  @Harold Kuepers,

  Thanks for the reply. Heb inmiddels weer een youtube icoontje op mijn scherm. Alles back to business as usual ;)

  Zo 23 sep 2012, 23:32 [reply]

  • Nicolas

  Vanochtend IOS6 op ipad 2 gedownload. Daarna geen internet verbinding. Alles geprobeerd. Rebooten, vergeet netwerk, resetten enz. Alles lijkt er op alsof netwerk gezien en herkent is. Maar werken doet het niet...

  Ma 24 sep 2012, 00:12 [reply]

 • Zou het misschien kunnen zijn dat je router een duw nodig heeft. Misschien die eens herstarten.

  Ma 24 sep 2012, 21:10 [reply]

  • peter b

  mn iphone 4 geupdate balen wat een ...... update zeg!!! al mn kontakten zijn verdwenen en ook een paar apps en muziek en foto bestanden
  iemand een idee hoe ikm dit terugkrijgt nee cker ..... had ik maar m,n htc gehouden nooit problemen mee gehad

  Ma 24 sep 2012, 12:58 [reply]

 • Apps kun je terug vinden in de App Store waarschijnlijk. Daar kun je klikken op updates en dan staat er boven aan "aankopen" Als je daar op klikt zie je alle Apps die je ooit gekocht hebt via de Apple-ID waar je mee bent ingelogd.
  Op die manier kun je ze dus eenvoudig allemaal weer terug halen.

  Contacten zullen waarschijnlijk in je iCloud account staan. Het wil wel eens gebeuren dat mensen verschillende account door elkaar halen. Als je voorheen met iCloud account X was ingelogd en nu misschien met een nieuw account dan ben je alles kwijt. Vaak halen mensen dat door elkaar.

  Ma 24 sep 2012, 21:10 [reply]

  • Lina

  Al mijn berichten werder verwijderd na de update. Heeft iemand een oplossing???

  Ma 24 sep 2012, 13:02 [reply]

 • @lina
  Wat zijn al je berichten? mail, sms, ......
  Als je mail weg is moet je je account weer toevoegen via instellingen en dan naar E-mail, contact, agenda's en daar je mail account toevoegen.

  Ma 24 sep 2012, 21:07 [reply]

  • danielle

  ik heb mijn iphone 4 geupdate naar IOS6 maar nu heeft hij mijn simkaart niet geinstaleerd.
  wat kan ik doen?

  Ma 24 sep 2012, 13:35 [reply]

 • Je sim kaart wordt niet geïnstalleerd? Hoe bedoel je dat. Volgens mij kun je je Sim er gewoon uit halen en dan weer erin stoppen. Hij vraagt dan om de code (0000) meestal.

  Ma 24 sep 2012, 21:06 [reply]

  • Henri

  iPhone 4 geupdate naar iOS 6 via de telefoon zelf (dus niet via iTunes).
  Het duurde 'even', maar het verliep probleemloos. Even in een paar uur.

  Probleempjes:
  bluetooth carkit en iPhone herkenden elkaar niet: is 'vanzelf' opgelost (vanochtend snapten ze elkaar weer)
  Foto's uploaden met Whatsapp en Facebook: werkte niet, maar na een reboot van de iPhone werkt ook dat weer.

  Kortom, alles is weer ok. Prima update.

  Ma 24 sep 2012, 13:44 [reply]

  • mika

  Na de update staan de fotos door elkaar en zijn bijna alle apps weg. Hoe krijg ik die weer terug?

  Ma 24 sep 2012, 13:45 [reply]

 • @mika
  Dat apps weg zijn komt idd en helaas wel eens vaker voor als je een update doet. Zelfs als je een back-up maakt en terug zet gebeurd dat wel eens.
  Je kunt naar de App Store gaan en daar onder de tab updates kiezen voor Aankopen. Daar kun je dan alle aankopen aan klikken en terug zetten.

  Ma 24 sep 2012, 21:05 [reply]

  • Paul

  Na update ios 6 . 1 dag later zijn al mijn favorieten , in safari, verdwenen. Kan ook geen nieuwe maken. Nieuwe mappen aanmaken gaat ook niet. Kan ik weer terug naar ios5?.

  Ma 24 sep 2012, 14:53 [reply]

 • @paul
  Volgens mij kon je ook geen mappen maken in iOS5. Terug kan trouwens niet. Verder is het met iOS6 nu mogelijk om je favorieten te syncen met safari van je Mac. Daar kun je mappen aanmaken en dan krijg je die ook te zien op je iPhone. Je kunt dan wel favorieten toevoegen in de verschillende mappen.

  Ma 24 sep 2012, 21:03 [reply]

  • Rik

  ik ben na de update al mijn contacten kwijt...... iemand een tip om die allemaal weer terug te halen? en dan niet zeggen via I-cloud want die gebruikte ik niet :-(

  Ma 24 sep 2012, 15:37 [reply]

  • Petra

  Ook hier alle contacten weg....

  Di 2 okt 2012, 17:33 [reply]

  • Mario

  heb afgelopen weekend mijn iphone geupdate naar IOS6 alleen ging wat mis, na een aantal minuten kwam er een fout melding en nu moet ik een herstel uitvoeren waarbij al mijn gegevens verloren gaan, dit lekker te danken aan helpen en apple niemand die me wil helpen en kan wat een rotzooi die IOS 6 en APPLE!
  iemand misschien een oplossing want me iphone kan niet eens meer aan krijg alleen melding van moet aangesloten worden op itunes logo op toestel, kan me iphone al een week niet gebruiken en apple vind het oke. En advieseerd mij een herstel te doen, inc. alle gegevens verloren gaan, als ik dat bij hun zou kunnen doen zouden ze flippen denk dat ik daar ook wel recht op heb om een klacht in te dienen!

  Ma 24 sep 2012, 17:21 [reply]

 • @mario
  Je gegevens gaan zomaar niet allemaal verloren als je met iCloud werkt. Als je goed via iCloud hebt gewerkt staat je mail, agenda, contacten en fotostream daar allemaal in.
  Je zou eens kunnen inloggen met je Apple ID van iCloud op iCloud.com en daar kijken wat je vindt. Let op: dit iCloud account kan een ander zijn dan je account dat je gebruikt voor de Apple Store.

  Ma 24 sep 2012, 21:13 [reply]

  • GertK

  Na update IOS 6 verdween van iPad 2 de button van de App Store. Weer terug na complete herstelactie. Op iPhone 4S verdween het geluid en de volume regelknop van de muziek App. Weer terug na volledig herstel. Onderweg vallen Apps als bijv Flitsmeister zo ineens helemaal uit. Ik wacht op nog meer vage dingen. Ik denk dat ze Steve wel een beetje missen daar bij Apple...

  Ma 24 sep 2012, 20:58 [reply]

 • @gertK
  Flitsmeister zou wel eens uit elkaar gevallen kunnen zijn met het vervallen van Google Maps. Daar is veel kritiek over te vinden op internet. Weet niet direct of dat dan ook geldt voor Flitsmeister maar die maken daar natuurlij kwel gebruik van.

  Ma 24 sep 2012, 21:14 [reply]

  • Perry

  Ik kan sinds ios6 geen nieuwe apps meer downloaden! Ook na een reboot niet. Apps updaten werkt nog wel... Ook kan ik geen foto's meer op twitter toevoegen omdat ik daar geen rechten voor heb?? Ik moet privacy-instellingen aanpassen geeft ie aan, maar we kunnen nergens vinden waar! Hebben al met meerdere mensen gezocht... Gaat weer lekker met die updates. Ios5 was ook al een ramp, toen deed mijn telefoon helemaal niks meer :s

  Ma 24 sep 2012, 21:07 [reply]

  • Lina

  @ Harold Kuepers

  Sms'en. Heb al eens geprobeerd om het via een back-up in iTunes terug te krijgen maar krijg helemaal niets terug van mijn sms-berichten. Nu zijn zelfs een paar foto's weg. -_-'

  Ma 24 sep 2012, 21:12 [reply]

 • @lina
  SMSjes zul je idd niet terug vinden. Die worden nergens anders opgeslagen als op je telefoon.
  Foto's weg lijkt me raar. Je moet misschien even goed kijken of je in de goede stream zit. Ik denk ook wel eens dat ik er mis. Met de nieuwe iOS worden foto's die je bijvoorbeeld met de FACEBOOK app maakt niet opgeslagen in je stream, andere apps doen dat weer wel zoals bijvoorbeeld de Google+ app

  Ma 24 sep 2012, 21:17 [reply]

  • Lina

  Nee dit komt omdat ik die back-up heb gedaan en die dateert van twee weken geleden daardoor ontbreken dus de foto's die ik nadien heb getrokken. Maar goed wou die sms-berichten terug ,aangezien er heel belangrijke tussen zaten :(

  Ma 24 sep 2012, 21:27 [reply]

  • Tal

  Ik ben sinds ios6 uberhaupt al mijn contacten kwijt. Ze staan ook niet in Icloud.com. Ik zie ze wel in outlook staan. Hoe krijg ik ze van outlook weer op mijn IPhone?

  Ma 24 sep 2012, 22:03 [reply]

 • In Outlook gebruik je een E-mail account. Als je dat toevoegt op je iPhone zullen je mails daardoor terug zijn. Als het bijvoorbeeld een Gmail account is zullen daar ook je contacten inzitten. Dit komen dan ook op je iPhone.

  Di 25 sep 2012, 09:26 [reply]

  • Tal

  Henk, dank voor je antwoord. Email stond/staat ingesteld, maar contacten ( namen en telnrs) blijft leeg...

  Di 25 sep 2012, 10:36 [reply]

  • Maaike

  Kan helaas ook niet meer op Wifi. Alle bovenstaande tips gebruikt. Net nieuwe iPad gekocht, maar heb er dus niets meer aan, aangezien Wifi het niet doet.

  Iemand anders tips?

  Alvast ontzettend bedankt.

  Gr. Maaike

  Ma 24 sep 2012, 22:30 [reply]

 • We horen meer problemen over WiFi maar wellicht heeft het iets te maken met je router in huis. Het komt namelijk nog al eens voor dat de routeer een probleem geeft. Misschien die eens uittrekken, 20sec uit laten en dan weer insteken. Wellicht dat dit helpt.

  Di 25 sep 2012, 09:27 [reply]

  • Mario

  FUCK APPLE EN AL DIE IOS 6 DESIGNERS !!!!
  HEEFT ME HELE IPHONE VERNEUKT!

  Ma 24 sep 2012, 23:33 [reply]

  • Marc

  klein detail, maar bij mij werkt de App Netlog niet meer sinds de update naar ios6

  Di 25 sep 2012, 08:15 [reply]

  • Lyan

  Kan ik weer terug?! Batterij is binnen 2/3 uur leeg van iPhone 4, zonder al teveel met mijn telefoon te doen. Ga liever weer terug naar de vorige iOS.

  Di 25 sep 2012, 09:23 [reply]

  • Albert Wester

  Ik weet niet hoe veel foto's en muziek er op jou Iphone staan, maar IOS 6 gaat alles opnieuw indexeren. Dat gaat te koste van de batterij duur. Leg hem 24 uur aan de lader en het probleem is waarschijnlijk opgelost.

  Do 27 sep 2012, 00:20 [reply]

  • Michael

  na het updaten kan ik niet meer gebruik maken van mijn wifi.

  kan hem welm selecteren en wachtwoord ingeven maar geeft dan als melding: geen verbinding mogellijk..

  heeft iemand hier een oplossing voor

  Di 25 sep 2012, 09:39 [reply]

  • Michael

  mijn iphone 4S maakt wel verbinding met het thuis netwerk.

  maar op andere netwerken heeft hij problemen.
  dan geeft hij aan geen verbinding mogelijk.

  Di 25 sep 2012, 09:43 [reply]

 • Soms het helpt het als je de Safari geschiedenis wist. Verder kun je dit ook nog eens proberen: Instellingen > Algemeen > Stel opnieuw in > Herstel netwerkinstellingen

  Di 25 sep 2012, 10:01 [reply]

  • Wilma

  Ik heb na het updaten alleen problemen met de AppStore. Hij vraagt of je 3 beveiligingsvragen wil beantwoorden voor toekomstige bescherming van je gegevens, maar als je dat doet krijg je sessie afgebroken en download hij de app niet en als je het niet invult krijg je ook de app niet. Iemand een oplossing? Megaspijt van de update

  Di 25 sep 2012, 11:16 [reply]

 • @Wilma
  Het zou kunnen zijn dat je account door elkaar zijn gegaan. Dat gebeurd wel vaker. Mensen hebben soms, zonder dat ze het weten, een ander account ingesteld voor bijvoorbeeld iCloud en App Store. Dit kan verschillend zijn maar kan/mag ook het zelfde zijn. Het ziet er naar uit dat daar het probleem zit.

  Di 25 sep 2012, 11:41 [reply]

  • Wilma

  Ik heb mijn iPad gereset en daarna was ik de AppStore helemaal kwijt. vervolgens herstellen gedaan en nu krijg ik steeds de melding geen verbinding met itunesstore mogelijk. Ook bij Apple weten ze niet hoe je dit moet oplossen. Dus vet spijt van deze update

  Di 25 sep 2012, 12:02 [reply]

  • Bruno

  Ik heb precies hetzelfde probleem. 3 beveiligingsvragen en sessie die steeds afgebroken wordt als je wil afronden. Zo kan ik ook geen apps meer downloaden. Iemand idee hoe dit opgelost kan worden?

  Wo 26 sep 2012, 14:22 [reply]

  • Wilma

  Probeer het eens 's-avonds heel laat. Na 12 uur lukte het in 1 keer.

  Wo 26 sep 2012, 19:31 [reply]

  • Snody

  Ik heb een Iphone 4 en na het updaten ook problemen met de Appstore. Ik kan niks meer updaten omdat hij zegt dat ik in de Appstoren van Uk zit en een Nederlands account heb. Ik zie ook dat alles in het Engels staat in mijn Appstore. Ik heb dit niet veranderd en al mijn instelling staan gewoon op Nederlands. Iemand een idee voor een oplossing?

  Di 25 sep 2012, 11:36 [reply]

 • @Snody
  Even naar instellingen, Algemeen, internationaal gaan en daar zowel de Taal als de Reionatatie op Nederlands zetten denk ik.

  Di 25 sep 2012, 11:39 [reply]

  • Basil

  Mijn vriendin heeft dit weekend haar Iphone geupdate naar IOS6; ik zelf nog niet. Gistermorgen bleek dat al haar telefooncontacten zijn gesynchroniseerd naar mijn telefoon en vice versa. Mooi, kunnen we allebei ongeveer 200 "onbruikbare" contacten er 1-voor-1 uitgooien. Heeft deze synchronisatie wellicht iets te maken met het feit dat beide telefoons naast elkaar liggen op te laden met blue tooth aan ?
  Wie o wie ?

  Di 25 sep 2012, 11:55 [reply]

 • @Basil
  Nee dat heeft zeker niks te maken met bluetooth. Ik denk eerder dat het iets te maken heeft met dubbele Apple ID's. Je kunt namelijk verschillende iD's gebruiken op een iPhone/iPad.

  Voor de App Store kun je een account gebruiken en deze kun je dan ook gebruiken voor je iCloud. Maar voor iCloud kun je ook een andere gebruiken. Waarschijnlijk zijn deze accounts door elkaar gehaald bij het opnieuw invoeren van je Apple ID.

  Ik weet natuurlijk niet welk Apple ID je voor wat gebruikt hebt maar daar zou zeker het probleem kunnen zitten. Succes

  Di 25 sep 2012, 18:59 [reply]

  • Basil

  @ Harold: Thanx, zal idd met de dubbele ID te maken hebben. Ga er eens mee aan de slag.

  Wo 26 sep 2012, 11:33 [reply]

 • Succes

  Wo 26 sep 2012, 18:35 [reply]

  • Djukes

  hallo,

  mij problemen met IOS6:
  - KAN GEEN FOTO'S OF VIDEO'S MEER VERSTUREN VIA WHATSAPP
  - MAAKT NIET MEER AUTOMATISCH VERBINDING MET WIFI THUIS MOET TELKENS OVERNIEUW
  - 3g WERKT NIET MEER GOED KAN BIJVOORBEELD GEEN NIEUWE MUZIEK MEER BELUISTEREN IN SONY UNLIMITED TERWIJL MIJ BEREIKT VAN 3G VOL IS.

  Di 25 sep 2012, 14:23 [reply]

 • @Djukes
  Voor Whatsapp zou ik eens proberen deze overnieuw te installeren. Dit zou ik ook doen voor Sony Unlimited.
  Verbinding met WiFi is een meer gehoord probleem Misschien je telefoon eens helemaal uit zetten door je knop rechtsboven ingedruk te houden tot dat de slider verschijnt. Daarna weer aanzetten.

  Di 25 sep 2012, 19:01 [reply]

  • Zijstra

  Dit weekend de update geïnstalleerd op mijn 4S Iphone en sindsdien geen wi-fi meer. Apple klantenservice gebeld en na alles geprobeerd te hebben krijg ik te horen dat de telefoon terug moet? Er zit een bug in de update voor 4S toestellen. (Nog niet officieel geuit door Apple) Maar goed. De ellende is dat het Wi-Fi instellingen optie helemaal grijs blijft. Dus geen mogelijkheid tot aan of uit zetten. Rebooten, Itunes, Back-up enz alles al geprobeerd. Maar als zelf de klantenservice er niet uitkomt... wat moet ik dan? Hopelijk komt er snel een nieuwe update.......

  Di 25 sep 2012, 14:46 [reply]

 • @Zijlstra
  Dat is de eerste keer dat ik dat hoor. Ik heb zelf ook 4S en geen probleem gehad. Dat wil niet zeggen dat jij dat niet kunt hebben maar goed :).
  Heb je al eens een reset gedaan via iTunes?

  Di 25 sep 2012, 19:02 [reply]

  • Albert Wester

  Ga eens naar wifi > jou netwerk en druk op het blauwe pijltje. Scroll dan naar beneden en druk op "vernieuw Lease" en probeer het dan nog eens.

  Do 27 sep 2012, 00:15 [reply]

  • Martijn

  Na iOS 6 update kan ik mn locatie niet meer uitschakelen. Weet iemand hoe of wat? Bvd

  Di 25 sep 2012, 15:34 [reply]

 • De locatie functie zit ergens anders nu. Je moet naar instellingen en dan naar privacy gaan. Daar staat lokatievoorzieningen. Hier kun je hem helemaal uit zetten of per app.

  Di 25 sep 2012, 19:05 [reply]

  • Marcelle

  Na de nieuwe update, blijft mijn telefoon uit zichzelf bellen, zeer irritant allemaal.
  Als je iemand gebeld hebt en je hangt na het gesprek op, gaat die uit zichzelf weer op nieuw bellen naar de laatste beller, soms wel tot een keer of tien aan toe

  Di 25 sep 2012, 16:01 [reply]

 • Dat lijkt op iets heel vreemds. Heb je al eens geprobeerd toestel helemaal uit te zetten. ?

  Di 25 sep 2012, 19:06 [reply]

  • Matt

  Ik heb precies hetzelfde probleem, totnutoe bij 1 persoon uit mn contactenlijst: als ik op heb gehangen wordt er telkens opnieuw gebeld. Als ik op stop/annuleer druk, belt hij meteen opnieuw. De telefoon uitzetten is de enige optie.

  Di 9 okt 2012, 15:14 [reply]

  • Annemiek

  De update is goed gegaan op 1 ding na: ik kan geen sms meer ontvangen Zeer irritant. Wie weet wat ik kan doen om dit op te lossen?

  Di 25 sep 2012, 16:58 [reply]

 • @annemiek

  Waarschijnlijk staat je instelling bij iMessage verkeerd. Kijk eens bij instellingen, berichten, sturen en ontvangen. Misschien staat die op je Apple ID en niet op je mobiele nummer.

  Di 25 sep 2012, 19:07 [reply]

  • Mausshow

  Bij de nieuwe update werkt m´n wifi niet goed. Als ik met Air Video een film wil kijken knalt hij hem er elke keer uit! Dit ligt niet aan mijn wifi maar aan de update.
  Hoop dat ze er snel wat aan doen.

  Di 25 sep 2012, 18:32 [reply]

  • Jordy Colbers

  Ik kan na de installatie niet meer mijn webmail via safari openen. Ik krijg dan een wit scherm en that's it. Weet iemand hoe ik weer gewoon via safari mijn webmail kan openen.

  Di 25 sep 2012, 19:40 [reply]

 • @jordy Tja welke webmail... en waarom doe je via safari en stel je het account niet gewoon in bij mail instellingen? Dat is veel handiger. Maar je kunt een goede rede hebben het zo te doen hoor. Kan zijn dat de update van Safari roet in het eten gooit.

  Di 25 sep 2012, 19:52 [reply]

  • Annemiek

  @Harold
  Die staat idd op mijn mailadres Mijn telefoonnr staat erboven in lichtgrijs dus die kan ik niet selecteren. Overigens zie ik nu dat eronder iMessage de zin Wachten op activering...... staat. Nog tips?

  Di 25 sep 2012, 19:44 [reply]

 • @annemiek
  Dat staat er bij mij ook idd. Heb je bij installingen, berichten ook Stuur als SMS aan staan?

  Di 25 sep 2012, 19:51 [reply]

  • Annemiek

  Ja, stuur als sms staat aan

  Di 25 sep 2012, 20:18 [reply]

 • Mmmmm misschien helemaal uitzetten en de sim eens verwijderen....

  Di 25 sep 2012, 20:24 [reply]

  • Annemiek

  @Harold
  Heb ik gedaan, die wacht op activeren is weg maar mijn telefoonnr is nog steeds grijs en dus niet te selecteren Op mn ipad staat dit wel goed, hier zijn zowel telefoonnr als email geselecteerd

  Di 25 sep 2012, 20:39 [reply]

 • Annemiek
  Bij mij is dat nummer ook grijs maar staat wel een vonkje voor. Onder iMessage staat dan ook geen "wachten op activeren" meer.
  Misschien dat het iets te maken met de sms storingen die er bij verschillende providers zijn.

  Di 25 sep 2012, 20:54 [reply]

  • jan vd vis

  1"ik heb ook problemen met facebook (als ik een foto plaats kan niemand ze zien in nieuwsflits ,ik ook niet want ik kan ze alleen zien in mijn eigen profiel)heb de app ook al opnieuw geinstaleerd . 2' bij whats app ook het meergelezen foto probleem alleen heb ik dat het afentoe wel lukt en soms ook niet. p.s dit gebeurd ook bij facebook soms wel maar meestal niet ! wie o wie heeft hier de oplossing voor ? mvg jan

  Di 25 sep 2012, 20:03 [reply]

 • @jan
  Dat probleem met FB heb ik ook gehad maar nog voor de update naar iOS 6 volgens mij heeft dat meer met FB te maken. Wat bij mij toen het geval was is dat de foto's als privé geplaatst werden op een of andere vreemde manier.

  Whatsa misschien eens opnieuw installeren...

  Di 25 sep 2012, 20:23 [reply]

  • jan vd vis

  beste harold , heb je dat probleem met fb nog dan , zo niet hoe heb jij / of fb dat dan opgelost ik heb namelijk op fb help gereageerd maar die reageren niet :-(

  Di 25 sep 2012, 20:45 [reply]

 • @jan
  Probleem was vanzelf voorbij. Wel heb ik in safari op mijn Mac een keer zo'n bericht op openbaar gezet. Dit kunt je doen bij het bericht

  Di 25 sep 2012, 20:51 [reply]

  • Annemiek

  Harold, helaas bij mij geen vinkje. Bij mijn ipad heb ik het vinkje wel en is het nummer gewoon zwart ipv grijs. Voor zover ik kan vinden zijn er hier geen storingen met vodafone

  Di 25 sep 2012, 21:00 [reply]

  • Michael

  Anemiek

  Dat probleem had ik ook maar na diverse malen resetten en daarna iMessage aam en uit te zetten was dit over

  Hij blijft dan een tijdje zoeken en geeft dan door dat dit evt kosten met zich mee neemt deze moet je accepteren. Dit duurt ongeveer 5 min en dan kan is je telefoon nummer weer met een vinkje

  Di 25 sep 2012, 22:19 [reply]

  • @Luc_Krekels

  Tot nu toe alleen problemen met de 3 beveiligingsvragen waardoor apps niet meer zijn te downloaden, updates zijn nog geen probleem. Kan in mijn appleaccount die vragen niet eens vinden...

  Di 25 sep 2012, 23:06 [reply]

  • Wilma

  Dat probleem heb ik ook maar zelfs Apple nl weet geen oplossing. Wacht maar een paar dagen dan is het wel gefixt was hun antwoord dus duimen maar

  Wo 26 sep 2012, 01:25 [reply]

  • Wilma

  Vannacht om 01.00 eindelijk de beveiligingsvragen kunnen invullen zonder problemen. Nu werkt alles weer dus geen problemen meer. Kost wat ergenis en ik heb er grijze haren bij maar dan heb je ook wat :)

  Wo 26 sep 2012, 19:26 [reply]

  • mcy_yvety

  Hoi,

  Ik krijg maar een gedeelte (1 v/d 2 mappen) van mijn muziek op mijn iPhone 4.. Iemand een oplossing zonder alles in 1 map te zetten?

  Di 25 sep 2012, 23:28 [reply]

 • @mcy_yvety Wat bedoel je met 1 map? Bedoel je playlist?

  Wo 26 sep 2012, 08:28 [reply]

  • mcy_yvety

  @Harold, Ik heb op mijn C-schijf 2 mappen waar muziek staat (om te branden of af te spelen op mijn laptop) iTunes heeft die muziek uit die twee mappen, maar zet maar van 1 van die 2 mappen op mijn mobiel..

  Wo 26 sep 2012, 09:30 [reply]

 • Dan denk ik dat je je iPhone even aan je computer moet hangen. Dan moet je kijken naar het tabblad MUZIEK om te checken of daar misschien niet alleen 1 map staat aan gevinkt. Wellicht moet je deze op alle muziek zetten.

  Wo 26 sep 2012, 09:37 [reply]

  • Mike23

  Waar is youtube?
  In de app store van mijn ipad is youtube niet teug te vinden en als ik een app download wil hij hem niet downloaden ik ben nu al ongeveer een dag 1 app aan het downloaden  ( doe mij ios5 maar weer terug... )

  Di 25 sep 2012, 23:28 [reply]

 • @Mike23
  De Youtube App van Apple zelf bestaat niet meer. Je kunt nu wel de app van Youtube zelf downloaden voor de iPhone (voor iPad is die er nog niet) Verder blijkt dat FoxTube de beste app is om nu te gebruiken: http://itunes.apple.com/nl/app/foxtube-youtube-cache/id486365960?mt

  Wo 26 sep 2012, 08:27 [reply]

  • marije_downunder@hotmail.com

  Mijn appstore is in het Amerikaans? Ik heb geen rechten om apps te downloaden? Hoe zet ik m terug naar NL?

  Wo 26 sep 2012, 09:07 [reply]

 • @marije_downunder
  Dit kun je wijzigen in iTunes. Rechtsboven staat je account naam. Als je daar op klikt moet je waarschijnlijk eerst je wachtwoord geven en dan kom je op een pagina met je accountinformatie. Daar staat land/regio...

  Wo 26 sep 2012, 09:30 [reply]

  • B

  Ik heb gister ook een update gedraaid via itunes. Ook mijn batterij is heel snel leeg, geen foto's meer in mijn whatsapp contacten. Maar wat ik veel erger vind is dat mijn foto albums weg zijn. Ook niet in Itunes te vinden? Weet iemand waar en hoe ik deze kan terugvinden? Filmrol is wel beschikbaar maar daar staan de foto albums niet in.

  Wo 26 sep 2012, 09:59 [reply]

 • @B
  Wat heel veel gebeurd is dat mensen een verkeerd Apple ID gebruiken. Toen iCloud kwam hebben mensen vaak een nieuw account hiervoor aangemaakt.
  Als je nu de update hebt gedaan kan het zijn dat je 1x een Apple ID hebt ingevoerd. Hierdoor gebruikt hij dit voor de Apple Store (dat is waarschijnlijk goed) maar voor iCloud heb je waarschijnlijk een ander account. Dit zou je dan ook apart in moeten stellen bij instellingen, iCloud.

  Wo 26 sep 2012, 11:35 [reply]

  • Nicky Groente

  Ik kan in de trein niet op wifi
  Wie heeft dit proleem nog meer

  Wo 26 sep 2012, 18:32 [reply]

  • Marjolein

  Hoi,

  Vanmorgen update ios6 gedaan. Ben (bijna) al mijn gedownloade apss kwijt van m'n 'Homepages' dus gewoon startscherm waar ze allemaal staan, naast de standaard.
  Ik zie nog wel in de appstore de genen die ik aanvankelijk had, een lijst van gedownloade apps. Maar moet ik nu voordat ik een app wil gebruiken steeds via de appstore??!! Hoe krijg ik ze terug op mn beginscherm???

  Bedankt alvast

  Wo 26 sep 2012, 20:33 [reply]

  • Albert Wester

  Als je geen back up gemaakt hebt VOOR de update naar IOS 6, zit er helaas niks anders op dan alle apps weer te downloaden uit de Appstore. De UDID is niet veranderd en nog bekend in de Appstore dus je kunt ze gratis opnieuw downloaden.

  Do 27 sep 2012, 00:06 [reply]

 • @Marjolein
  Als je het zeflde account gebruikt kun je wel in de App Store naar "update" gaan en dan boven in naar "aankopen| dan kun je ze gewoon allemaal downloaden.

  Do 27 sep 2012, 20:02 [reply]

  • Kh

  Iemand enig idee hoe ik netlog weer aan de praat krijg? De app start niet meer na de installatie van ios6

  Wo 26 sep 2012, 22:50 [reply]

 • @Kh
  Misschien een keer verwijderen en opnieuw downloaden. Het kan ook zijn dat de App niet helemaal up-to-date is en sommige functies niet goed meer werken. Ik heb dat bijvoorbeeld bij de App van "De Limburger"... De makers zal een update moeten uitrollen.

  Do 27 sep 2012, 09:21 [reply]

  • Albert Wester

  Afgelopen zondag Iphone 3gs, Iphone 4s en Ipad 2 geüpdatet naar iOS 6. Bij alle apparaten geen enkel probleem met de installatie en naderhand met het gebruik. Alle apparaten uiteraard VOOR de update van alle apparaten een back up gemaakt op de MB Pro en updates uitgevoerd via Itunes. Vlekkeloos! Alle apps werken, batterij verbruik is lager en met name Iphone 4s is stukken sneller. Perfecte update! En heb je problemen met netwerken? Netwerk herstel of lease vernieuwen. Heb je de eerste dag last van een snel leeglopende batterij? IOS 6 moet alle bestanden eerst weer indexeren. Na een dag is dit probleem voorbij.

  Wo 26 sep 2012, 23:53 [reply]

  • Liesbeth

  Hoi Albert,

  Werkt ios6 ook goed op iphone 3gs? Ik durf het niet goed aan. Had na ios5 het idee dat ie veel trager is...

  Dank!

  Do 27 sep 2012, 22:26 [reply]

  • Albert Wester

  Hoi Liesbeth, updaten naar ios 6 is geen enkel probleem op de 3gs. Hij wordt er zelfs sneller van! Maar wat belangrijk is; maak een back up van je telefoon maar zeker ook van je apps! Succes!

  Za 29 sep 2012, 01:18 [reply]

  • Gea Grootoonk

  Ik heb deze week ios6 op mn ipad geinstalleerd, en ook een lockcode toegevoegd. Daarna ipad afgesloten, en na het opnieuw open, de lockcode ingevoerd...tot mn stomme verbazing gebeurde er helemaal niets! Mn ipad is nu dus gelockt, en iet meer te openen...Is dit probleem bij jullie bekend?, en , belangrijker nog, weet iemand een olossing hiervoor?

  Do 27 sep 2012, 11:23 [reply]

  • Anouk

  Verdomme wat een rot update...

  Ik kan geen radio meer luisteren. Nou gezellig... verdomme gebruikte hem elke dag!!!

  Terugkijken op mijn telefonisch internet gaat ook opneens slecht. Hooguit geluid geen beeld alleen met wifi.
  Mijn partners wifi valt contstant weg.
  In gesprekken gooit hij mij er soms uit.

  IK WIL TERUG NAAR IOS 5!!!!
  Ideeen?!?!?!?

  Do 27 sep 2012, 11:46 [reply]

 • @anouk
  Over welke App praat je dan. Kan ik het hier ook even proberen. Het zou natuurlijk ook kunnen dat de maker van de App iets moet aanpassen. Dit zal dan snel genoeg gebeuren.

  Do 27 sep 2012, 20:03 [reply]

  • Wilfred

  na update geen app-store meer. Wachtwoord onjuist.
  Toetsel uit en weer aan en alles werkt nu PERFECT. totaal GEEN problemen meer.

  Do 27 sep 2012, 12:07 [reply]

  • anjo

  Iphone4 S doet niets meer na downloaden ios6. Scherm op zwart. Geen enkel teken van leven meer.
  Wie weet een oplossing????

  Do 27 sep 2012, 14:09 [reply]

  • Mario

  Ben niet blij met de nwe IOS6 , word gek als ik iets type dan is de zooi niet stabiel en email's verwijderen of als ik een typ fout maak en ik wil er met mijn vinger naar toe dan slaat de boel op tilt. Snap niet hoe dit kan !
  Heb de New IPad 16gb

  Do 27 sep 2012, 15:16 [reply]

  • Ron

  volgens mij staat deze er nog niet bij. IOS 6 op mijn new iPad . Installeren nieuwe app moet ik eerst drie vragen beantwoorden in de appstore, overslaan (niet nu) lukt niet dus de vragen ingevuld en krijg doodleuk de melding dat de sessie is mislukt, houdoe en bedankt. harde reset etc. haalt niets uit. baal gewoon van deze update. grtz Ron

  Do 27 sep 2012, 15:27 [reply]

  • Bruno

  Had zelfde probleem. Bij mij is het gelukt om de vragen te beantwoorden via het game center. Vandaar iets proberen te downloaden en kon toen de vragen beantwoorden. Problemen eindelijk opgelost.

  Do 27 sep 2012, 17:53 [reply]

 • @Ron
  Dit probleem hebben we meer gezien. Vaak duurt het even en dan opeens kom je er wel door. Het lijkt alsof er bij Apple een probleem in capaciteit zit om dit te verwerken. Ik zelf heb die vragen nog niet gehad maar op een andere iPhone hier in huis wel. Daar ging het uiteindelijk gewoon goed.
  Heb ook ergens gelezen dat iemand het een keer via "Gamecenter" geprobeerd heeft en dat het toen wel leukte.

  Do 27 sep 2012, 20:05 [reply]

  • Ron

  Harold, bedankt voor je reactie. na 2 dagen kom ik er doorheen. wel vreemd dat het zo stroef verloopt. heb nog een iPad 1 en iPhone 3 GS maar zie er tegenop om die te upgraden. grtz Ron

  Vr 28 sep 2012, 10:40 [reply]

  • Gea

  Allemachtig, wat een problemen met ios6!! Mijn ipad2,nog geen jaar oud, is gelockt, en helemaal dood!, na installatie ios6. ik mag toch aannemen dat Apple, zo snel mogelijk met een oplossing komt! Ik woon in Spanje, maar Pad gekocht in Ned.,werd telefonisch met een kluitje in het riet gestuurd. Bedankt Amsterdam!

  Do 27 sep 2012, 15:41 [reply]

  • Gea

  Btw...ik sta/stond in de startblokken voor de nieuwe iphone5....ga er nog maar eens ernstig over nadenken!

  Do 27 sep 2012, 15:44 [reply]

  • anne

  Kan mijn groepen in het adresboek van de Ipad en de Iphone niet meer gebruiken na iOS 6 update. Weet iemand raad?

  Do 27 sep 2012, 17:46 [reply]

 • @Gea
  Licht eraan welk account je gebruikt. Ik weet dat er vaak verschillende account op een iPad staan en dan gaat het fout. Je kunt groepen eenvoudig gebruiken als je gebruik maakt van iCloud. Je moet dan kijken bij je mail/agenda/contacten instellingen. Onderaan staat dan je standaard account.

  Do 27 sep 2012, 20:08 [reply]

  • Nicky

  Geen wifi in trein te gebruiken wie nog meer ?

  Do 27 sep 2012, 19:40 [reply]

  • Jarno

  Hoe kan i mijn E-mail adressen uit mijn contacten halen?

  Mijn whatsApp doet raar heb nu alleen nog maar telefoon nr s in mijn lijst staan van verplaats namen?

  Wie kan mij helpen?

  Do 27 sep 2012, 21:40 [reply]

  • Reggie

  De contacten in whatsapp zijn te herstellen door in Instellingen -> Privacy -> Contacten -> Whatsapp aan te zetten.

  LET OP:
  Doe daarna je IPhone helemaal uit en doe deze na 10 minuutjes weer aan.... De namen staan er weer ipv de telefoonnummers.

  Met dank aan Wouter, groet!
  Reggie

  Za 29 sep 2012, 22:26 [reply]

  • Ab

  Na het downloaden van IOS 6 kan niet meer bellen via de skype , en all mij collega's iemand en oplossing

  Vr 28 sep 2012, 11:23 [reply]

  • olaf

  Man man man,

  Iphone 4 geupdate met macbook pro. Halverwege het appeltje op de iphone en op 95% van itunes, bleef het balkje hangen. Diskaid moeten gebruiken als kickstarter.

  Niks dan problemen,

  -itunes herkent mijn iphone niet meer, kan niet herstellen, updaten of synchroniseren

  geprobeerd;
  alles wat op de eerste 30 pagina's van google wordt geadviseerd

  -motionsensor werkt nauwelijks tot niet

  te pas en te onpas loopt die vast of in standby, vaak als programma's te lang denkwerk nodig hebben

  volle tweets posten of 72 emailtjes als " gelezen" markeren doet het dus niet.

  veel apps werken niet meer, telegraaf bijv.

  Gek van, mag vanaf november een nieuwe telefoon maar deze apple devote, gaat toch echt iets anders pakken dan die idisapointment 5

  bah, ziek van en niet des apples

  Vr 28 sep 2012, 12:02 [reply]

  • Flupke

  Ik doe nooit meer updates via iTunes, altijd wel iets dat niet werkt. Heb iPad3 en iPhone4S rechtstreeks geupdate naar IOS6 geen enkel probleem. Alles werkt vlot en batterij % werkt beter dan voordien.
  Wel moesten verschillende apps geupdate worden voor oplossingen ivm crashen v apps.
  Opgelet sommige apps die geupdate zijn werken niet meer onder IOS5!

  Vr 28 sep 2012, 18:08 [reply]

  • Julia

  Hoi ik heb door die versie ios 6 geen youtube meer hoe kan ik het terugkrijgen en wanneer komt er een nieuwe versie?

  Za 29 sep 2012, 16:51 [reply]

  • Volvimus

  In ios 6 zit Youtube niet meer standaard, maar is gratis te downloaden via de Appstore

  Za 29 sep 2012, 17:28 [reply]

  • Inge

  Sinds ik de ios 6 heb gedownload gooit safari er geregeld een website af safari sluit zichzelf dan!
  Ook nog eens m'n favoriete site jasses. Is hier een oplossing voor?

  Za 29 sep 2012, 21:39 [reply]

  • Jacqueline

  Spelletjes zijn na de IOS 6 update bijna niet meer te spelen op de nieuwe ipad.
  Ik speel graag het spel my free farm, maar sinds ik IOS6 erop heb staan reageert het spel niet of slechts na 4 keer aanklikken op een commando.
  Oh, wat heb ik een spijt van die update!!
  Kan dat nog ongedaan gemaakt worden? En zo ja, hoe kan ik dat doen?

  Za 29 sep 2012, 23:48 [reply]

  • Alice

  Op 19-09 een iTunes giftcard geactiveerd op de iPod Touch. Op 26-9 de update naar ios6 uitgevoerd waarna het iTunes tegoed / saldo is verdwenen. Zonde! Wie weet of en hoe we dit terug kunnen krijgen?

  Kunnen we dit zelf doen of kan Apple aan de hand van ons Apple id de aankoop- en opwaardeeracties terughalen? Soort van backup dus?

  Zo 30 sep 2012, 09:25 [reply]

 • @Alice
  Ik denk dat je een ander account in gebruik hebt nu. Je zou eens moeten kijken of je niet toevallig twee Apple-ID's in gebruik hebt. Eerst had jen namelijk alleen een Apple-ID voor de App Store. Met iCloud heb je er waarschijnlijk een @me.com account bij gemaakt. Als je die nu ingevoerd hebt bij de update dan gebruikt die dat ook als ID voor je App Store. Hier zou je dan een ander voor moeten instellen.

  Wo 3 okt 2012, 09:33 [reply]

  • MarcoQuinten

  Dramatische update ios 6. Ik heb een iPhone 4s die ik met een officiele vw audio kabel aansluit aan mijn RNS 510 in mijn VW Jetta, heb geen song info meer, control problemen etc. ben zeer teleurgesteld in Apple.

  Dit avrcp probleem wordt al veel gemeld op internet.

  Had dit nooit gedact en sta op het punt nieuwe iPad te kopen, maar ga nu serieus non-Apple overwegen.

  Steve, we miss you.

  Zo 30 sep 2012, 10:34 [reply]

  • KKnl

  Na de update geen problemen ondervonden, totdat mijn 4s een keer helemaal leeg was.
  Geen probleem dacht ik, even opladen en we kunnen weer, niet dus.

  Iphone opgeladen totdat ie weer aanging, toen bleek dat hij helemaal geen geluid meer maakte.
  Alles geprobeerd, uiteindelijk hersteld, en hij deed het weer, maar ik kon geen reservekopie terug zetten want dan had ik weer het zelfde probleem.
  Dus helemaal opnieuw beginnen werkte wel, dit probleem heb ik nu al 2x gehad na de update naar IOS6.

  Zo 30 sep 2012, 11:12 [reply]

  • Dario

  Ik heb de volgende problemen

  -geen mail versturen via @me.com en eigen email
  Ontvangen lukt wel
  -wifi is heel traag en doet het soms niet
  -3g werkt soms ook helemaal niet staat wel verbinding maar interet pagina's laden gewoon niet

  Zo 30 sep 2012, 15:22 [reply]

  • Volvimus

  DON'T PANIC!
  Zoals velen zijn we allemaal te ongeduldig,, toegegeven dat Apple ook wel heel erg (te) snel was met de release van IOS6 en niet de mogelijkheid tot downgrade ondersteund, lijkt bij mij de IOS6 nu goed te werken én......
  Er is een nieuwe Redsnow onderweg:

  http://redsn0wnews.com/prepare-for-redsn0w-0-9-15b1-ios-6-jailbreak...

  Dus mensen, geduld en alles komt goed! ;)

  Zo 30 sep 2012, 15:51 [reply]

  • Caro

  Ik kan wel op wifi maar de mobiele data krijg ik maar niet ingesteld. Het 3G icoontje is wel zichtbaar.
  Mijn Iphone 4 onthoud de APN, gebruikersnaam en wachtwoord precies niet.

  Treinuren opvragen of de weg zoeken is niet meer mogelijk buitenhuis.

  Reboot, Herstel netwerkinstellingen, opnieuw opstarten, de restore van iOS 5 er terug opzetten... niets lukt. Iemand tips hoe ik dit kan oplossen?

  Zo 30 sep 2012, 16:28 [reply]

  • Ronald

  Heb een Ipad2 en heb probleem om mail te verzenden.
  Ontvangen lukt wel. Wifi is erg traag en valt vaak weg.
  Heb al meerdere malen opnieuw het password van de router moeten inbrengen.

  Wat een ellende!

  Zo 30 sep 2012, 20:13 [reply]

  • Klarie

  Ook ik zat met het probleem van de 3 beveiligingsvragen.Op mijnipad. Na lange telefoongesprekken met Apple konden ze me niet helpen. Nog sterker, ze hadden nog niet van dit probleem gehoord
  De tip van hierboven: installeer een app uit het gamecentrum helpt!!!! Alles doet het weer! Denk er wel aan, bij het invullen van het emailadres niet emailadres invullen dat je gebruikt bij je Apple id.

  Zo 30 sep 2012, 20:53 [reply]

  • Marijkewerf

  Na de update hebben mijn 2 iPads problemen
  met het afspelen van de Rtlxl app en uitzending gemist app.
  Ze doen het wel, maar het beeld krijg ik niet schermvullend.
  Wat moet ik doen?

  Ma 1 okt 2012, 00:01 [reply]

  • Ricardo

  Bij mij geeft mijn iphone4s een trillsignaal na een minuut als ik een mail heb ontvangen en niet direct

  Ma 1 okt 2012, 08:37 [reply]

 • @Ricardo
  Gebruik je Gmail? Als dat zo is en je hebt de Gmail App op je iPhone staan dan zal die App hem eerder ontvangen dan de Mail app van Apple zelf. Je krijgt dus waarschijnlijk een melding dat de mail via Gmail App binnen komt en even later pas een trilsignaal, omdat die dan pas via je Mail app binnen komt.

  Wo 3 okt 2012, 09:37 [reply]

  • Judith

  Na de ios6 update zijn een aantal speelen naar gamecenter verplaatst en nu kan ik die spellen niet meer spelen, weet iemand hoe je dit kunt oplossen?

  Ma 1 okt 2012, 13:13 [reply]

  • Manuel

  mijn 4S heeft sinds de upgrade naar iOS6 last van
  contactgroep die steeds verdwijnt en nadien per toeval terug opduikt.

  verder is de pantilt functie van Facebook blijkbaar ook onbestaande geworden.

  Ma 1 okt 2012, 13:26 [reply]

  • olaf

  ik heb de oplossing voor mij gevonden.

  ik werk met een macbook pro en een iphone 4...

  ik had bijna alle problemen...

  van battery drain, tot wifi en app crashes en vele die hier zelfs niet eens genoemd werden.

  Mijn oplossing?

  Iphone in DFU mode zetten (instructie te vinden, google of youtube)

  herstellen van itunes, vervolgens instellen als nieuwe iphone en alleen contacten en email laten synchroniseren!

  LET OP!!! DUS GEEN ICLOUD KOPIE OF RESERVEKOPIE TERUG ZETTEN.

  APPS moet je opnieuw downloaden (en nee dat kost niks wanneer je ze eerder gekocht had)

  MIS JE YOUTUBE EN GOOGLE MAPS?

  lees je eerst goed in voor een update of research iets beter naderhand.

  Google maps is vervangen door APPLE maps en dat werkt nog niet vlekkeloos.

  youtube staat er niet standaard meer in en is te downloaden via de app store.

  NEE JE KUNT NIET DOWNGRADEN (TERUG) NAAR 5.1.1

  er is wel een manier maar als je nu die vraag stelt, dan is het al te laat om dat nog te doen en is het dus niet mogelijk!

  Ma 1 okt 2012, 13:45 [reply]

  • Demi

  Al mijn apps zijn weg na het updaten van mijn iphone nu wil ik ze weer instaleren maar dat kan niet want in de appstore staat waar normaal instaleren staat open als ik daar op klik kom ik gewoon op mijn facebook twitter instagram noem maar op.

  Maar ik wil dat ik gewoon op een app kan klikken en erop zit.

  Het gekke is dat mijn whatsapp er wel nog gewoon staat met al mijn contacten en gesprekken. Wie kan mij helpen?

  Ma 1 okt 2012, 19:49 [reply]

 • @Demi
  Als er "open" staat dan staan ze dus op je iPhone. Je zou eens kunnen proberen om je iPhone volledig af te sluiten en weer op te starten.

  Het wel vaker voor idd dat Apps verdwijnen bij een update, erg vervellend. Bij mij waren ook alle Apps weg en heb ik alles weer overnieuw moeten installeren en update. Ook met een "rectoren" kwamen ze niet terug.

  Wo 3 okt 2012, 09:28 [reply]

  • Lieke

  Ook ik heb problemen na de update met ipad2
  Safari sluit constant zichzelf af. Kan veel pagina's niet eens openen. Ook als ik bv "systeem" open sluit hij gewoon weer af.
  4x dit bericht opnieuw moeten intoetsen omdat ook deze pagina wordt afgesloten. Iemand een idee?

  Ma 1 okt 2012, 20:58 [reply]

  • hester

  ik heb ios 6 gedownload, vind het helemaal niks, kan ik weer terug naar ios5?

  Di 2 okt 2012, 16:00 [reply]

  • zonzoekster

  Was het maar waar, ik zou ook graag downgraden.
  Ben er helemaal niet blij mee : ((

  Wo 3 okt 2012, 08:17 [reply]

  • angela

  zollang je met tinyumbrella nog blobs kan terughalen van je oude versie en een ipsw van de gewenste firmware download is het mogelijk ik heb alleen ervaring met de iphone 4 hiermee voor de ipad 2 lukt t bij mij niet

  Do 4 okt 2012, 17:56 [reply]

  • Smaaske

  Voor de whatsApp gebruikers, als het niet goed functioneert.
  Instellingen, Algemeen, Stel op nieuw in, Herstel locatie en privacy.

  doe dit en WhatsApp werkt weer prima zoals bij bij.

  Di 2 okt 2012, 18:08 [reply]

  • Annika

  Bij mij ook 1 groot drama na de update van mijn Iphone 4. Batterij loopt als een malle leeg en ik word uit al mijn apps gegooid bij het gebruik. Zelfs bij het openen van mijn contacten of als ik wil bellen gooit hij mij eruit. Heb zelfs mijn hele telefoon gereset, alles opnieuw erop gezet, een dag aan de oplader; niets lijkt te werken. Kan iemand mij ajb helpen, ik weet het niet meer!

  Di 2 okt 2012, 21:23 [reply]

  • desteny

  leuk dat ios 6 dus niet,
  ik kan niks meer met itunes en ook geen muziek of foto's eropzetten ..
  weet iemand hoe je het oplost?

  Wo 3 okt 2012, 00:50 [reply]

  • Volvimus

  downgrade van IOS 6 naar 5.1.1 kan in sommige gevallen, lees hier:

  http://gdeluxe.com/downgrade-5-1-1-to-5-1-5-0-1-iphone-4s-ipad-2/

  Unthethered jailbreak is onderweg.

  Wo 3 okt 2012, 09:17 [reply]

  • Martin

  @Melissa, Jawel ik heb het zelfde probleem. Ik krijg een nieuw toestel via smartcare. Omdat het toestel gewoon niet meer werkt.

  Wo 3 okt 2012, 10:14 [reply]

  • Maartje

  Ik heb zojuist IOS6 op mijn iPhone 4 gezet. Er kwam in Whatsapp een melding 'overzetten chatgeschiedenis mislukt'. Weet iemand hoe ik die terug kan krijgen?

  Wo 3 okt 2012, 11:50 [reply]

  • PVDS

  Voor mij nooit geen apple meer ... 60% power verlies op mijn iphone4 met ios6. gadver. ziek wordt je er van.

  Wo 3 okt 2012, 13:39 [reply]

  • Philip

  Ik heb het probleem dat mijn fotostream niet werkt vanaf mijn windows 7 pc, als ik een foto in mijn upload map plaats moet deze normaal in mijn fotostream verschijnen maar dat gebeurt niet, fotostream al gereset, icloud configuratiescherm al verwijderd en opnieuw geinstalleerd, niet helpt, Iemand enig idee, ook al de vorige versie van het configuratiescherm als geinstalleerd maar ook geen resultaat thanks! Philip

  Wo 3 okt 2012, 16:27 [reply]

  • Henk Schaap

  Na het downloaden van iOS6 moet ik nu (tot wel tientallen keren per dag) steeds de netwerkverbinding op mijn iPad3 herstellen.

  Gek word je ervan

  Do 4 okt 2012, 11:56 [reply]

  • Henk Schaap

  Van Apple kreeg ik onderstaande reactie.

  Wie durft dit allemaal uit te voeren?

  Dank u dat u contact hebt opgenomen met Apple.
  Uw ondersteuningsadviseur, Walter, heeft een opvolgingsbericht voor u:

  Reservekopie
  http://support.apple.com/kb/HT1438?viewlocale=nl_NL

  Restore
  http://support.apple.com/kb/HT1414?viewlocale=nl_NL

  Force Restore
  http://support.apple.com/kb/HT1808?viewlocale=nl_NL
  Op basis van de door u verstrekte gegevens denken we dat u de volgende informatie nuttig zult vinden:
  https://appleid.apple.com
  We willen u helpen de beste service en ondersteuning voor uw Apple-product te verkrijgen. Bezoek onze uitstekende Support-website om productinformatie, oefeningen, probleemoplossende stappen en veel meer te vinden.
  Met vriendelijke groet,
  Apple Support

  Za 6 okt 2012, 15:42 [reply]

  • angela

  ook ik heb alleen maar problemen met ios 6 ik heb me iphone 4 terug kunnen zetten na ios 5.1.1 maar met de ipad lukt het gewoon weg niet ik heb alle shsh blobs maar itunes geeft telken foutmeldingen ook restoren met redsnow lukt niet ieman een oplossing?

  Do 4 okt 2012, 17:54 [reply]

  • Mandy-

  Hoi ik ben mijn totale agenda inhoud kwijt behalve verjaardagen. Hoe haal ik dit via iCloud ofzo weer terug?

  Do 4 okt 2012, 21:23 [reply]

  • Sanne

  Ik had ook al maanden de melding verbinding met itunes store mislukt wanneer ik probeer mijn apps te updaten Heb nu de datum handmatig een jaar vooruit gezet, dan krijg je een net iets andere foutmelding wanneer je weer probeert te updaten. Als je daarna de datum weer terugzet lukt het wel.

  Vr 5 okt 2012, 05:41 [reply]

  • ienke

  Ik ben een aantal contacten kwijt, niet allemaal. Heb nu mijn sms en whatsapp nagekeken en van degenen die er alleen met telnr instonden, heb ik een nieuw contact gemaakt. Maar wellicht mis ik meer contacten, hoe kan dit???
  Hoe kan ik de foto's van de personen weer in whatsapp krijgen. Deze zijn nu allemaal verdwenen.

  Vr 5 okt 2012, 13:12 [reply]

  • GS

  mijn vriendin heeft naar een update van ios6 ook problemen.

  * uitvallen van gsm? na een half uur springt hij weer aan.
  slecht bereik.
  kan iemand mij helpen na een evt oorzaak?

  bvd GS

  Za 6 okt 2012, 07:42 [reply]

  • Sven

  Vanmiddag geüpdate naar iOS 6. Op zich geen problemen op 2 na. Het bekende whatsapp probleem. Dat heb ik opgelost door de app opnieuw te installeren.

  Maar heb ook sinds de update Geen geluid meer. Hier heb ik nog geen oplossing voor gevonden. Iemand die me hiermee verder kan helpen?

  Ma 8 okt 2012, 19:30 [reply]

  • Sven

  Edit:

  Doet het ineens vanzelf weer.
  Moest toevallig even twee foto's maken vanuit het beginscherm (dus niet vanuit het menu) en daarna deed het geluid het ineens weer.

  Ma 8 okt 2012, 21:18 [reply]

  • R.

  Na update naar IOS 6 ook problemen met mijn Ipad2. Batterij is om de dag leeg, terwijl ik alleen maar mail check en af en toe wat surf. Verder wordt e-mail niet meer direct opgehaald, moet meerdere keren op de knop "inkomend" drukken. Krijg geen support van Apple, omdat Ipad half jaar oud is. Maar Apple verzoekt je wel om de nieuwe software te downloaden. Weet iemand of en hoe ik kan downgraden naar IOS 5?

  Di 9 okt 2012, 14:43 [reply]

  • N

  Ik ben al mijn contacten kwijt. kan ze via Icloud ook niet terug vinden. weet iemand hoe ik dit kan doen?? alle conactten staan erin maar zonder telefoon nummers.....


  Di 9 okt 2012, 23:44 [reply]

  • Ron

  Ik had het zelfde probleem voor 5dagen beetje lopen spelen met de settings deed eerst de wifi uit en deed vliegtuig mode aan en toen wifi aan en bam alles werkt weer gelukkig ipad zonder wifi is ook niks. misschien hebben jullie hier wat aan....

  Wo 10 okt 2012, 10:37 [reply]

  • Linda

  Hallo, sinds ik iOS 6 heb kan ik niet meer in de app store naar zoeken van app, s als ik wat zoek blijf het scherm wit. Ik heb de iPhone al hersteld en uitgedaan niets help. Weet iemand hier wat op ? Al vast bedankt

  Wo 10 okt 2012, 15:50 [reply]

  • Claudia 1975

  Na de update gaat het automatisch muziek afspelen in de auto ook niet meer goed. Het toestel versnelt slaat over stoort etc. leuk hoor heb twee kids. k3 enzo blijven voor thuis.

  Vr 12 okt 2012, 11:05 [reply]

  • Franns

  HBO GO werkt niet meer na update ipad 2 naar iOS 6. Kan geen verbinding maken met drm server. wie weet de oplossing?

  Za 13 okt 2012, 01:10 [reply]

  • Fanik

  Email verplaatsen lukt niet meer na upgrade ios6.
  Handelingen,
  Email, wijzig, wijs email vinkje aan en verplaats.

  Resultaat emailprogramma klapt eruit en je bent op de snelkoppelingen paginas belandt.

  Kan nu nog alleen met webgmail dit verplaatsen doen. Dit lijkt me toch niet de bedoeling van apple.

  Za 13 okt 2012, 12:26 [reply]

  • Ronald

  Ios6 schaam u hoe kan het dat na de update de wiki niet goed werkt en dat je continu via instelling opnieuw de verbinding moet verversen ben blij dat ik mij iPad nog niet geüpdatet heb. Ik hoop op een snelle oplossing anders toch maar een Samsung klappend personeel als je een iPad koopt maar bijna huilend na een update schaam u.

  Za 13 okt 2012, 17:30 [reply]

  • Pieter Willem van Ark

  Zeer teleurgesteld als Apple fan
  van het eerste uur.
  Alle communicatie middelen in huis
  zijn van Apple en bij alles geeft
  nu problemen na het installeren van
  IOS 6. Ook mijn iPhone 4 is totaal
  van slag en mis ik bestanden.
  Erger is dat mail, Wifi naast andere functie werken
  niet meer. Nog erger is de houding van Apple,
  die net doet alsof zijn neus bloed. Zeer teleurstellend.

  Zo 14 okt 2012, 13:29 [reply]

  • John Kraai

  Ook bij mij doet mail en
  internet het niet meer.
  Wel als ik Wifi die het niet doet
  uitzet, daarna werkt G3 wisselend
  en kan ik iets doen met mijn iPhone 4.
  Weer iemand of Apple zelf al reactie
  heeft gegeven?

  Di 16 okt 2012, 13:21 [reply]

  • Frans

  Ben sinds up-grade OS 6 telefoonlijst enadreslijst slechts gedeeltelijk terugvinden.
  2. Bellers krijgen te horen dat ik in gesprek ben of een voicemail-bericht.

  WIe kan mij helpen/

  Wo 17 okt 2012, 22:56 [reply]

  • Volvimus

  De oplossing voor alle io6 gebruikers:

  Download de laatste Redsn0w (15b2) en ga dan kijken op
  :
  http://hackulo.us/forums/index.php?/topic/177160-the-real-fix-for-blank-screenpage-without-any-appstorous3/#entry583536


  succes allemaal.

  Do 18 okt 2012, 23:01 [reply]

  • Bobby

  Hallo,

  Na update iPhone 4 naar iOS 6 werkt alles eigenlijk goed. Alleen nu vind iPhone geen andere Bluetooth apparaten meer! Wat kan ik doen?

  Groeten,

  Zo 21 okt 2012, 13:39 [reply]

  • Marco

  Hi,

  Na de 'upgrade' van mn Ipad2 met IOS 6 heb ik nu dus geen geluid meer. Heb uiteraard de standaard trouble shooting dingen gedaan (mute knop, sound settings etc). Als ik de volume knoppen gebruik komt er een leeg volume icoontje in beeld. In het maintenance scherm (dubbelklik home)is de volume schuif zelfs helemaal verdwenen. Soms komt het geluid even terug om vervolgens weer te verdwijnen. Nog andere mensen met soortgelijk probleem?

  Ma 22 okt 2012, 16:44 [reply]

  • kelly

  ik heb ook ios 6 op men iphone 4s , mijn baterie is veel sneller leeg en slechte ontvangt , heeft iemand nog probleme me de iphone 4s ??

  Wo 24 okt 2012, 15:38 [reply]

  • Renee

  Sinds de update is al mijn mail ineens van de server verdwenen.
  Ook staat er in mijn iphone wel 100x dezelfde verjaardag op een dag en is de agenda daardoor niet te gebruiken.
  :(
  Iemand die dit herkend en een oplossing heeft?

  Wo 31 okt 2012, 13:46 [reply]

  • Gail

  Kan iemand mij helpen????

  Ik heb mijn WhatsApp contacten gewoon nog In de lijst staan maar kan niemand een bericht versturen. Als iemand mij een WhatsApp stuurt zie ik alleen het telefoon nummer.
  Dan voeg ik de contact opnieuw toe, als je het gesprek dan verwijderd kan je ook geen bericht meet sturen bij alle contacten staat verstuur WhatsApp uitnodiging. Heb de app verwijderd en opnieuw gedownload maar geen resultaat.

  Wachten op de nieuwe update?? Of kan je met dit probleem naar de winkel gaan van je provider ??

  Zo 4 nov 2012, 17:51 [reply]

  • Myrthe

  @gail ik heb precies hetzelfde probleem. Heb de de 4s al meerdere malen uitgehad. Whatsapp opnieuw geïnstalleerd,de privacy instelling gecontroleerd maar niets lijkt te helpen. Mocht je de oplossing inmiddels hebben hoor ik het graag

  Zo 4 nov 2012, 18:28 [reply]

  • Annemiek

  @Gail,

  ik heb precies hetzelfde probleem! kan iemand ons helpen please? ben er vandaag al de hele dag mee bezig..

  ik heb whatsapp opnieuw opgestart, opnieuw gedownload
  geen resultaat
  heb de hele iphone naar fabriekinstellingen gebracht en weer whatsapp opnieuw gedownload, geen resultaat
  ik heb via privacy -> contacten whatsapp aangezet, geen resultaat..


  help wat kan ik doen?! hebben hier nog meer mensen last van?!

  Zo 4 nov 2012, 18:32 [reply]

  • Hijglander

  De oplossing is heel simpel, je moet in de instellingen van Whatsapp naar "Berichtgeving" en daar de optie "Stel alle berichtgevingen opnieuw in" kiezen. Dit zou voldoende moeten zijn.

  Ik heb voordat ik die knop vond ook nog alle settings handmatig verandert... dus als ze uit stonden ze aangezet en daarna weer uit, en als ze aan stonden dan uitgezet en weer aan.

  Succes ermee!

  Zo 4 nov 2012, 18:54 [reply]

  • Gail

  @ hijglander


  Ook dat werkt helaas niet...

  Zo 4 nov 2012, 19:19 [reply]

  • Annemiek

  Bij mij werkt dat helaas ook niet.. Hij blijft bij mij ook maar bezig met ververs favorieten..

  Ik weet niet of dit gewoon aan whatsapp ligt?
  Iemand anders een oplossing?!

  Zo 4 nov 2012, 19:27 [reply]

  • Myrthe

  Werkt bij mij helaas ook niet. Heb Whatsapp ook maar gemaild. Hopen dat die de oplossing hebben.

  Zo 4 nov 2012, 19:38 [reply]

  • Annemiek

  Bij mij werkt whatsapp weer helemaal! denk dat het iets te maken had met whatsapp en niet met je telefoon.

  Ma 5 nov 2012, 09:09 [reply]

  • Jan

  Ik heb een iphone 4. Sinds de update met iOS6 werkt de navigatie bij Runkeeper niet meer. Heeft iemand een tip hoe ik dit kan herstellen?

  Zo 11 nov 2012, 21:48 [reply]

  • Carla

  Mijn iPad herkent de simkaart niet meer. Heb geen jailbreak. Is hier een oplossing voor?

  Za 17 nov 2012, 11:43 [reply]

  • Raf

  Na update ios 6 wifi button op grijs,doet het niet,wordfeud krijg ik ook niet meer ge installeerd,alles geprobeert itunes,handmatig,net werkinstellingen hersteld noem maar op,dus geen wifi en wordfeud,in afwachting van de update,geen fijn gevoel dus

  Za 17 nov 2012, 22:37 [reply]

  • Rudy

  sinds IOS6 op mijn i pad staat is you tube weg en als ik een mail met bijlage wil openen gaat dit niet meer er komt dan iedere keer mail of een rechthoek op

  Zo 18 nov 2012, 11:50 [reply]

  • Rudy

  Sinds IOS 6 op mijn i pad staat is you tube verdwenen en
  Kan ik bij mijn mails de de bijlage niet meer openen er komt een rechthoek op en als je er op klikt komt mail tevoorschijn

  Zo 18 nov 2012, 12:08 [reply]

  • Thiery

  Ik ben zaakvoerder en ben al mijn contacten kwijt...
  Apple... hoe kunnen jullie dit rechtzetten???
  HELP !?

  Wo 21 nov 2012, 14:37 [reply]

  • Lonneke

  De enige oplossing bij ziulk soort updates. Lekker even laten gaan nu nog even niks updaten en als dan alle fouten eruit zijn pas updaten. De oude ersie werkt nog prima en zolang je geen apps update die specifiek voor ios6 zijn is er niks aan de hand. Wacht het gewoon nog even lekker zodrr stress en irritatie af

  Ma 26 nov 2012, 16:25 [reply]

  • Pietje

  Bij mij werkt ook de wifi niet meer. Alle oplossingen die worden geboden zijn gewoonweg prut. "Controleer uw thuisnetwerk". Hoezo? Werkt prima en is niets aan veranderd. Mijn laptop en pc doen het als vanouds. Alleen mij iPhone dus niet meer. Hij geeft de SSID's wel aan, maar krijgt onmogelijk verbinding. Het ligt dus niet aan de antenne maar aan de software. Herstellen van netwerkverbindingen werkt niet. En ik verdom het om alle fabrieksinstellingen terug te zetten en daarmee alle gegevens te verliezen. Dit is mijn eerste en meteen mijn laatste iPhone. Met Nokia nooit ernstige problemen gehad.

  Di 4 dec 2012, 14:17 [reply]

  • Carla

  De oplossing voor de niet meer herkenbare simkaart bleek een nieuwe simkaart. Werkt nu weer prima!

  Di 4 dec 2012, 15:12 [reply]

  • Ralph Wulms

  In de AppStore werkt de functie aankopen niet meer, kan het overzicht van reeds gekochte Apps niet meer openen

  Wie helpt me

  Do 13 dec 2012, 08:39 [reply]

  • Jan Schilder

  Mijn problemen met ios6.

  telefoon doet storen 'valt steeds uit'
  scherm doet af en toe sneeuwen.
  me whatsapp berichten verdwijnen steeds.
  Batterij is in 2 uur leeg.
  Mijn iphone 4 sneuvelde tijdje terug, kreeg een nieuwe aangeboden. Ik downloade ios6 en nu is mijn iphone totaal van slag.

  wie o wie weet wat ik moet doen?

  Zo 16 dec 2012, 23:42 [reply]

  • Raf

  Heb zelf ook problemen gehad na ios6,ben naar de winkel gegaan,die heeft m opgestuurd en ik kreeg een nieuw exemplaar.Mn derde iphone in een half jaar.Nu doet ie t prima.

  Ma 17 dec 2012, 08:13 [reply]

  • henk

  ios6...

  Na het updaten van deze software opeenkeer alles kwijt, alle contacten, foto's, muziek, compleet lege iphone.

  dan nog het grootste probleem..
  De batterij gaat 4 uur mee...
  En de telefoon word opvallend warm..

  Wanneer komt er een nieuwe goede update zonder problemen?

  Di 18 dec 2012, 18:38 [reply]

  • kim

  ios6 wat een drama !.

  na 1 uur batterij helemaal leeg, geen service voor hi. en daarna gaat ie uit. Vervolgens opgeladen, na een dag binnen 30 minuten leeg.
  ik weet niet wat er gebeurt is . maar nu probeer ik mijn nieuwe iphone 4 mun icloud terug tehalen . is er vervolgens niks meer in mun icloud. whahah ,, en ik maar roepen .. iphone the best. . als het werkt. FAIL Phone ;)

  Di 18 dec 2012, 23:32 [reply]

  • Sandra

  Via mijn Iphone 4S, iOS.6.0.1.kan ik geen foto meer versturen per email in een aparte bijlage, zoals daarvoor wel altijd, zodat ik deze foto op een computer kan opslaan. De foto komt niet in de bijlage maar wordt gelijk getoond in de email. Wie weet hier raad mee?

  Ma 21 jan 2013, 15:55 [reply]

  • Heellllpppp snel

  Als ik een app wil downloaden geeft tie aan dat het wachtwoord fout is maar mijn vader heeft het wachtwoord opgeschreven en het wachtwoord is goed hoe kan dat

  Ma 21 jan 2013, 23:22 [reply]

  • W. de Vries

  Kan iemand mij zeggen hoe ik de koppeling tussen itunes en mijn 1 jaar oude ipad weer kan herstellen?
  Bestaat dit probleem bij anderen ook nog steeds?

  Di 29 jan 2013, 16:50 [reply]

  • cisca

  L,S.
  Langs deze weg wil ik vragen hoe ik de chat van mijn TaB 2 weg kan krijgen.
  Als ik naar mijn pc ga en de chat wis dan is het wel weg maar op mijn Tab blijft het staan.
  B.V.B mijn dan.
  PS in Skype

  Do 31 jan 2013, 12:02 [reply]

  • Cpsies

  Na uploaden ios6 doet twitter het niet meer op ipad en iphone. Laad geen nieuwe berichten meer omdat er 500 berichten worden geladen met foutmelding. Bijzonder frustrerend.

  Do 31 jan 2013, 16:33 [reply]

  • raf

  Is het wel verstandig om de ios 6.1 nu al te instaleren?Bij mn vorige instalatie ging het flink mis namelijk.

  Do 31 jan 2013, 21:47 [reply]

  • Mike

  Wie kan mij nu precies vertellen hoe ik 3G terug krijg op mijn iphone 4.
  Geen 3G meer na update iOs 6.01
  HULP is gevraagd.

  Di 5 feb 2013, 10:40 [reply]

  • Ben T

  Ik stuur een bericht via mijn iPhone (via contacten, stuur bericht) maar krijg geen antwoord terug.
  Alhoewel het anwoord staat wel op mijn iPad.
  Hoe ken dat nou!

  Bijde apparaten worden op dezelfde account gesynchroniseerd via iTunes. Contacten e.d. zijn dus identiek.

  Di 12 feb 2013, 19:39 [reply]

  • Bk

  Na installatie ios6 is je email en agenda ( outlook exchange ) niet meer beschikbaar!! Oplettten dus, ik heb deze ervaring nu al.
  Iedereen wordt zakelijk afgeraden ios6 te downloaden.

  Ik baal van deze waardeloze download van apple.

  Tevens is al vernomen dat download ios 6.1.1 ook het outlook/ exchange probleen NIET gaat oplossen. De ellende gaat enig tijd duren.... Prutswerk van apple!

  Do 14 feb 2013, 22:44 [reply]

  • ICC Schmitz

  Na updaten van ios6 op mijn iphone 5 vraagt hij naar een password wat ik niet heb. Kan niks meer nu en uitzetten helpt ook niet. Wat nu?????

  Za 16 feb 2013, 19:55 [reply]

  • ICC Schmitz

  Na updaten van ios6 op mijn iphone 5 wordt er naar een password gevraagd wat ik niet heb. Kan niet meer voor- of achteruit en uitzetten helpt ook niet. Wat nu?

  Za 16 feb 2013, 19:57 [reply]

  • Flore P.

  Hey, ik overweeg om iOS6 ook te instaleren maar wanneer ik een back-up maak op Itunes maakt hij geen kopie van de foto's en de apps en andere dingen. Hoe zorg ik ervoor dat Itunes van alles EN ECHT ALLES een back-up maakt zodat ik niets verlies? Ps: geen al te moeilijke uitleg a.u.b., ik ben maar 15 en kan al die technologische praat niet aan :)

  Wo 20 feb 2013, 21:42 [reply]

  • Flore P.

  Trouwens, nog even over het bericht hierboven: ik heb een Ipod touch van de 4de generatie als die info helpt..

  Wo 20 feb 2013, 21:44 [reply]

  • Bk

  Goed nieuw: vandaag is versie ios 6.1.2 uitgekomen, die de problemen met outlook/agenda etc verhelpen. Zojuist getest en .. exchange-mailbox werkt weer. !

  Wo 20 feb 2013, 22:18 [reply]

  • Lizzy

  Mijn naam is Lizzy , ik wil deze geweldige getuigenis van mijn leven te delen aan
  een ieder . Ik was getrouwd met mijn man James Smith ; Ik hou zoveel van hem dat we
  zijn getrouwd voor 8 jaar nu met twee kinderen . Hij ging op vakantie naar
  Engeland, waar hij een ontmoeting met een dame genaamd Jenny , vertelde hij me dat hij niet langer
  geïnteresseerd in ons huwelijk niet meer. Ik werd zo in de war en begon
  op zoek naar hulp , alle moeite om hem terug te brengen is mislukt totdat ik ontmoette een oude
  vriend belde Clara en ik vertelde haar over mijn probleem dan introduceren ze me
  een man genaamd Dr IREDIA die een spreuk voor werp haar dat haar ex gebracht
  terug naar haar binnen 3 dagen . Ik contacteerde Dr IREDIA om me te helpen terug te brengen van mijn
  man en hij vraagt ​​me geen zorgen te maken dat de goden van zijn voorvaderen zal
  vechten voor mij . Hij vertelde me door drie dagen zal hij herenigen mij en mijn man
  samen . Na drie dagen van mijn man belde en vertelde me dat hij komt terug
  naar zocht dingen met mij, ik was verrast toen ik zag hem en hij begon
  smeken om vergiffenis . Op dit moment ben ik de gelukkigste vrouw op aarde
  wat deze grote spreukgebruiker deed voor mij en mijn man , dan kunt u contact opnemen met dr.
  IREDIA op een geestelijk probleem wat zo ooit , zijn bevoegdheden buiten
  menselijk begrip, als je zijn hulp nodig heeft kunt u contact met hem opnemen via : drirediaherbalhome@gmail.com contact met hem NU VOOR DE oplossing voor de problemen hieronder vermeld.
  ( 1 ) Als u wilt dat uw ex terug .
  ( 2 ) Als je altijd slechte dromen .
  ( 3 ) U wilt worden bevorderd in uw kantoor .
  ( 4 ) U hebt een baan
  ( 5 ) Je wilt dat mannen / vrouwen te rennen achter je aan.
  ( 6 ) Als je een kind wilt .
  (7) Je rijk wilt worden .
  ( 8) Als u financiële hulp nodig .
  ( 9) Voor familie problemen .

  Vr 11 apr 2014, 04:51 [reply]

 • Welkom bij Adewale Ziekenhuis wilt u uw nieren of andere organen te verkopen als ja een aanvraag voor een verkoop van vandaag en je krijgt de maximale voldoening die je nodig hebt contact met mij opnemen via e-mail: dradewalehospital@outlook.com

  Ma 26 mei 2014, 13:49 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines