iTunes 11: eenvoudiger, sneller en vooral mooier

Bij een nieuwe iPhone 5 en nieuwe iPods hoort natuurlijk ook een nieuwe versie van iTunes. iTunes 11 zal volgens Apple een enorme verbetering zijn ten opzichte van de vorige versie. Volgens Bloomberg zou het misschien wel de grootste update kunnen zijn sinds de lancering van iTunes in 2003. Over de update zijn al maanden geruchten verschenen.

iTunes 11: eenvoudiger, sneller en vooral mooier

De nieuwe versie zal volgens Apple's SVP Eddy Cue als eerste 'dramatisch veel simpeler' zijn. Via een 'grid user interface' moet de gebruiker op een eenvoudige manier alle nummers kunnen vinden in zijn of haar muziekbibliotheek. Gebruikers kunnen de afspeelvolgorde van tracks eenvoudig veranderen door het nummer naar een andere plek te slepen. De zoekmachine geeft nu ook extra informatie bij de zoekresultaten. 

Daarnaast is er ook iCloud-integratie en is het mogelijk om films te kijken vanaf iCloud. De nieuwe versie zal pas in oktober op de desktop verschijnen, maar zal eerder ook met iOS te verkrijgen zijn. Vandaag is er nog wel een andere update verschenen, maar dat is iTunes 10.7 nog. Verder heeft Apple nog bekendgemaakt dat er 435 miljoen accounts zijn op iTunes, 26 miljoen tracks en dat er 20 miljard tracks gekocht zijn sinds de lancering negen jaar geleden.

itunes

iTunes 11

player

De nieuwe Player

expanded view

Expanded view van iTunes

save place

iTunes onthoudt voortaan waar je bent gebleven

Tags: apple, ipod, itunes

Reacties (2)

  • HdB

  De eerste beste keer dat ik het progamma start, crasht het en loopt de computer zo vast dat alleen de aan-uitknop nog werkt.

  Het programma is met geen enkele instelling in staat, mijn schermgrootte (1440x 900) te herkennen. De randen vallen buiten beeld en de helft is niet te bereiken/bedienen.

  Exit iTunes 11 en exit iTunes.

  Za 1 dec 2012, 11:45 [reply]

  • Boer Fairplay

  Bij mij doet het ook heel mijn computer vastlopen. Jammer. Zijn er nog mensen met dit probleem?

  Vr 11 jan 2013, 16:03 [reply]

Reageren

 • HTML niet toegestaan. URL's worden automatisch clickable.
  * E-mail adres wordt niet getoond

Recommend on Google

Headlines

© 2004-2014 Dutchcowboys.nl - All Rights Reserved.

All views and opinions expressed are those of the authors of Dutchcowboys.

All trademarks, slogans, text or logo representation used or referred to in this website are the property of their respective owners. Sitemap

Hosted by Nines