Online31.12.2017

De DC Yearly van 2017


2017 was weer een bewogen jaar, vol ups en downs. Ook bij Dutchcowboys en al onze zustersites. Zo hebben we afscheid genomen van Mobilecowboys. Is er een boek uitgeven door Marloes: 25 Bucketlist reizen. Zijn we gestart met ons foodblog Eatly. Gaat het erg goed met het vacatureplatform: DC Vacatures. Staat er inmiddels naast de autonome kanalen van Business en de coffee corner ook een lifestyle kanaal online. En uiteraard zijn we ook gewoon blijven bloggen om jullie van de verschillende ontwikkelingen op gebied van innovatie, marketing, technology, gadgets, automotive, e-mail, cybercrime, entertainment en nog veel meer op de hoogte te houden!

De afgelopen weken zijn er weer vele lijstjes gepubliceerd met de populairste zoekwoorden, trends, foto’s, en meer van het afgelopen jaar. Ons eigen jaarlijkse lijstje ontbreekt nog. Wat was het afgelopen jaar nou trending op Dutchcowboys. Hieronder onze eigen Yearly met daarin de top 10 populairste artikelen van 2017.

10. Trump-video van Zondag met Lubach gaat viraal

Op Facebook en YouTube is de video tientallen miljoenen keren bekeken. Arjen Lubach scoorde in januari een wereldwijde hit met zijn video waarin hij The Netherlands voorstelt aan president Trump.

trump-video-lubach
trump-video-lubach

9. Een overzicht van alle 1 aprilgrappen van 2017

Eentje die ieder jaar terugkeert. Ons jaarlijkse overzicht van alle grappen die er bedacht worden voor en op 1 april. Van Google en Coolblue, tot Netflix en Burger King, ze komen allemaal voorbij.

<i>Een van de voorbeelden, pacman spelen in Google Maps.</i>
Een van de voorbeelden, pacman spelen in Google Maps.

8. IKEA’s hilarische reactie op designertas moet je gezien hebben

Het luxe merk Balenciaga kwam met een nieuwe tas op de markt. Blauw. Groot. En vooral duur: 1.970 euro. Al snel realiseerde zich iemand dat die wel verdacht veel leek op de typische IKEA-tassen die je daar voor een euro kunt meenemen.

ikea-tas-campagne-grap
ikea-tas-campagne-grap

7. Wanneer komt de Samsung S9 uit en wat gaat ‘ie doen?

Samsung is nog volop bezig met de verkoop van de Galaxy S8 en de Note 8, maar dat wil niet zeggen dat er stil wordt gezeten. De geruchtenmachine is al op gang aan het komen en er wordt ook alweer gespeculeerd over wanneer de Galaxy S9 uit zal komen. Waarschijnlijk weer rondom het Mobile World Congres.

samsung-galaxy-s9-concepts
samsung-galaxy-s9-concepts

6.
Alle voorspellingen over zonnepanelen zitten er naast

Heb je zonnepanelen? Je bent niet de enige. Want oh, wat willen we allemaal graag zonnepanelen. Logisch, ook. De aanschaf is prima te doen, het betaalt zichzelf uiteindelijk terug en hoe meer we het doen, hoe minder we afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen. De impact op de planeet is ook niet mis. Zonnepanelen zijn dus de bom, zeker als ze er zo goed gaan uitzien als Elon Musk wil. Je zou zeggen dat experts dat hadden kunnen voorzien, maar dat is dus niet zo.

<i>[Afbeeldingen \u00a9 peteri - Fotolia]</i>
[Afbeeldingen © peteri - Fotolia]

5. Wie is de Mol hints

Het gaat bijna weer beginnen! De kandidaten van Wie is de Mol 2018 zijn bekend! Zoals eerdere jaren helpen wij weer een handje mee op zoek naar hints en de mol! Omdat het programma zo populair is in Nederland, zijn ook de artikelen rondom de Wie is de Mol artikelen populair. Met als uitschieter: De eerste Wie is de Mol hints: ‘… ‘zo gedaan’ #widm2017.

Op 6 januari gaat het nieuwe seizen van start en zijn wij weer terug met onze wekelijkse Wie is de Mol hints.

zo-gedaan-widm-2017
zo-gedaan-widm-2017

4. Bitcoin zo goed als onbruikbaar geworden als betaalmiddel

Bitcoin, een van de meest besproken onderwerpen van het afgelopen jaar. Op de beurs is het een soort achtbaan. Transacties die met Bitcoin betaald worden moeten ook nog eens snel verwerkt worden. Omdat de koers ieder moment kan stijgen of dalen. Het is dan ook zo goed als onbruikbaar geworden als betaalmiddel.

<em>[Afbeeldingen \u00a9 alswart - Adobe Stock]<\/em>
[Afbeeldingen © alswart - Adobe Stock]

3. Dit zijn de nieuwe series en films op Netflix

Netflix is het afgelopen jaar wel echt doorgebroken in Nederland. En dat heeft ook alles te maken met de spannende, zenuwslopende en grappige series die de streamingdienst het afgelopen jaar weer heeft uitgebracht. Van Stranger Things tot Bright. En met name in oktober en december kwamen er kennelijk erg veel leuke, nieuwe of spannende series beschikbaar op Netflix.

netflix-in-bed
netflix-in-bed

2. Dit zijn de meest toekomstbestendige banen van Nederland

De komende decennia zullen veel werkzaamheden die nu nog door mensen worden uitgevoerd, worden geautomatiseerd. Dit gaat zeer waarschijnlijk een grote impact hebben op de arbeidsmarkt en de moderne beroepsbevolking. Met meer dan 200 miljoen unieke bezoekers wereldwijd per maand heeft Indeed nu wat inzicht gegeven in dit soort veranderingen. Ze zien natuurlijk precies welke banen worden aangeboden en naar welke vaardigheden veel vraag is.

<i>[Afbeelding \u00a9 pict rider - Adobe Stock]</i>
[Afbeelding © pict rider - Adobe Stock]

1. Zo kun je WhatsApp beantwoorden zonder dat de ander ziet dat je online bent

Was het jou ook opgevallen dat je soms berichtjes krijgt op WhatsApp van iemand die volgens de app helemaal niet online is (of is geweest)? En dan hebben we het dus niet over mensen die hebben uitgeschakeld wanneer ze voor het laatst online zijn geweest, maar over het beantwoorden van berichten zonder daadwerkelijk de app te gebruiken. Nu kun je je afvragen waarom je dat zou willen – vul zelf maar in – maar dit is hoe je dat doet.

whatsapp-11
whatsapp-11

[Header afbeelding © James Thew – Adobe Stock]

Jeroen de Hooge

Jeroen is al meer dan 15 jaar betrokken bij Dutchcowboys. Voornamelijk als digital content creator. En dan voor alle titels van The Blogidea Factory. Liefhebber van advertising, entertainment, tech, gadgets, en eigenlijk alles online.

Verder lezen over Dutchcowboys

​Inflatie is torenhoog: is het slim om te beleggen in crypto’s?

De prijzen blijven maar stijgen. Dat merk je aan alles, van de huizenprijzen tot aan de energierekening en de benzinepomp. Vroeger kon je nog sparen, maar tegenwoordig nadert de rente op je rekening 0%. Het gevolg: je ge...

Online22.02.2022

​Inflatie is torenhoog: is het slim om te beleggen in crypto’s?

Eenvoudig online vacatures plaatsen op DC Vacatures

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers voor jouw bedrijf? Dan bent je bij DC Vacatures aan het goede adres. Daarmee bereikt je vacature een grote doelgroep hoogopgeleiden van Nederland middels het krachtige platform van...

Vacatures11.10.2018

Eenvoudig online vacatures plaatsen op DC Vacatures

advertorial
7 keer komkommernieuws van de bovenste plank

Hartje zomer in Nederland. Temperaturen rijzen de pan uit en mensen pakken massaal hun koffers om naar nóg lekkerder weer te reizen. Hier in Nederland is ook nog genoeg te beleven hoor, zeker als je het nieuws volgt. He...

Nieuws24.07.2018

7 keer komkommernieuws van de bovenste plank

De DC Yearly van 2016

2016 was weer een bewogen jaar, vol ups en downs. Ook bij Dutchcowboys is er het afgelopen jaar veel veranderd. We zijn begonnen met de dagelijkse DC Daily, met daarin kort enkele hoogte(of diepte)punten van die betreffe...

Online31.12.2016

De DC Yearly van 2016

De 10 best gelezen artikelen op Dutchcowboys van 2016!
Schrijf je in voor de DC Vacatures nieuwsbrief!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief Op zoek naar een baan en wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures op het gebied van media, marketing, ICT, communicatie, sales, consultancy, retail, telecom en leisure? Sch...

Vacatures29.05.2016

Schrijf je in voor de DC Vacatures nieuwsbrief!

​DC Deals: Relevante aanbiedingen met flinke korting via Dutchcowboys

Op zoek naar mooie aanbiedingen, leuke deals en vaak met flinke korting op het gebied van Web Services, Lifestyle, Software, Gear & Gadgets, Designer Assets en E-Learning? Dan ben je bij ons nieuwe DC Deals platform aan...

Online25.05.2016

​DC Deals: Relevante aanbiedingen met flinke korting via Dutchcowboys

DutchCowboys lanceert nieuw platform voor vacatures: DC Vacatures

Op zoek naar nieuwe medewerkers voor je bedrijf? Dan ben je bij het nieuwe platform voor vacatures, DC Vacatures, aan het goede adres. Plaats je vacature op DC Vacatures en bereik een grote doelgroep van hoogopgeleiden i...

Vacatures29.01.2016

DutchCowboys lanceert nieuw platform voor vacatures: DC Vacatures

De DC Yearly van 2015

Het jaar 2015 is weer bijna voorbij. De afgelopen weken hebben we al vele lijstjes gepubliceerd met populairste zoekwoorden, trends, foto's, en meer van het afgelopen jaar. Maar ons eigen lijstje ontbreekt nog. Wat was h...

Online31.12.2015

De DC Yearly van 2015

​De top 10 best gelezen artikelen op Dutchcowboys van 2015