Goed Nieuws op vrijdag: sneakers van LEGO, katten en tandenborstels en nieuwe James Bond trailer

Goed Nieuws op vrijdag: sneakers van LEGO, katten en tandenborstels en nieuwe James Bond trailer

Vorig artikel Volgend artikel

Het is weer vrijdag lieve lezers. En dat betekent dat we wederom een overzicht vol met goed nieuws voor je hebben gemaakt. Zodat je met een positief gevoel je weekend begint. Vergeet niet je partner, vrienden of familie om de oren te slaan met al deze nieuw vergaarde informatie. Deze week lees je onder andere meer over de nieuwe James Bond trailer, zie je een 10-jarig meisje die een drumchallenge aangaat met niemand minder dan Dave Grohl en geven we je een sneak preview van de sneakers die LEGO maakt in samenwerking met Adidas. Zit je er klaar voor?

Stuntman vliegt op meer dan 7 km hoogte met alleen ballonnen

Dit is een nieuwtje in de categorie 'dit kan alleen in Amerika. De stuntman en illusionist David Blaine vloog deze week tot een hoogte van 7620 meter (dat is meer dan 7 kilometer!) boven de woestijn. Dat is op zich geen nieuws, maar hij deed dit terwijl hij onder 52 grote en met helium gevulde ballonnen hing. Een behoorlijke stunt dus en het ziet er bovendien heel vrolijk uit. Bekijk hier de beelden:

TikTok trend: je kat 'borstelen' met een tandenborstel

Heb je een kat en een oude tandenborstel? Dan kun je gemakkelijk meedoen met deze nieuwe trend op TikTok. Het is de bedoeling dat je je tandenborstel een klein beetje nat maakt en er vervolgens je kat mee borstelt. Bij voorkeur precies op het voorhoofd net boven de ogen en tussen de oortjes. Dit zou de beestjes het veilige gevoel geven dat hun moeder hen likt. Zoek even op 'cat toothbrush' en de filmpjes vliegen je om de oren. Het lijkt erop dat de meeste katten hier inderdaad ultiem van genieten, dus probeer het vooral uit met je eigen pluizenbol. En vergeet niet het filmpje te delen natuurlijk.

LEGO en adidas komen met sneaker

Het lijkt wel of er geen einde komt aan die toffe samenwerking van LEGO. Niet alleen werkt het Deense bedrijf inmiddels samen met IKEA en is er een Super Mario assortiment, binnenkort kun je een soort van lopen op LEGO. Niet echt natuurlijk, want niemand wil continu op een LEGO-steentje trappen. Adidas heeft in samenwerking met de Deense steentjesbouwers exclusieve sneakers ontworpen in de herkenbare kleuren van LEGO. We weten nog niet wanneer ze te koop zijn, maar de sneak peak ziet er veelbelovend uit!

Super Mario 3D All-Stars komt eraan

Het is deze week de verjaardag van Super Mario Bros en die viert Nintendo groots. Er komen meerdere 3D-Mario-games naar de Switch, met ports in hogere resolutie van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. Deze drie games worden samen gebundeld in een Super Mario 3D All-Stars-game. Je kunt deze met de Switch-Joy-Cons besturen. Wij hebben de originele Mario All-Stars en de games die er nu aankomen vroeger maanden, zo niet jaren gespeeld, dus we kijken er naar uit om dat weer te doen.

Dave Grohl beantwoordt challenge van 10-jarig meisje

Dave Grohl is nu bekend als frontman van de band Foo Fighters, maar hij was ooit de drummer van Nirvana. Een 10-jarige meisje uit Engeland is dol op drummen en had op social media meneer Grohl uitgedaagd voor een drum-off. Het is niet alleen aandoenlijk om haar oproep te zien, maar ook zijn antwoord. En ja, eigenlijk ook haar reactie erop. Dat zijn een stel getalenteerde drummers bij elkaar.

De nieuwe trailer van No Time To Die maakt hongerig naar James Bond

Dit jaar is geen goed filmjaar: de nieuwe James Bond-film No Time To Die moest worden uitgesteld en in de tussentijd is er weinig beters verschenen, op Tenet en The King of Staten Island na natuurlijk. Er is echter hoop, want de nieuwe trailer van James Bond liegt er niet om. In No Time To Die speelt bovendien onze favoriete ‘hacker’ Rami Malek niemand minder dan de bad guy. Dat wordt heerlijk. 12 november is het zo ver, dan zien we Daniel Craig voor het laatst in de rol van Bond kruipen.